QUOTE(kastonele @ 2009 08 28, 10:07)
jeigu nėra, aš sugebu iš santaupų paimt, tėvų paprašyt ir t.t.
kažkada pačiais pirmais metais kai susituokėm, nuomavom butą, abu dar studijavom, bet dirbom kai gavę algas per 10d išsvaistydavom, tai tada kiek tėvai paremdavo, kiek pasiskolindavom, o kai gėda būdavo skolintis ir lyst į akis tai pietums sugebėdavom bulvių keptų su kefyru pavalgyt, kitą dieną miltinių blynų, ir t.t., bet tai irgi juk kainuoja, o kai mano vyras mėsaėdis, tai jam košmaras būdavo pratempt taip kokia savaitę
Tai jeigu tau geriau skolintis, tai ir skoliniesi. Bet juk skolas vis tiek reikia atiduoti.
O košmaras, ne košmaras... Man irgi pakankamas košmaras gyventi Lietuvoj, bet gyvenu, neemigruoju.
Noriu pasakyti, kad vis tiek visi gyvenam pagal SAVO galimybes, nes pasiskolinimas yra laikinas problemos sprendimas. Juo labiau, kad tada skolą reikės atiduoti iš sekančių pajamų, o tai reiškia, kad sekančio mėnesio išlaidos bus dar mažesnės. Taip galima visai į skolas sulįsti.
O jeigu pagal SAVAS galimybes gyventi yra košmaras, tai tada privalu įsispirti į šikną ir keisti tas galimybes. T.y. turėti tokias pajamas, kad nereikėtų skaičiuoti išlaidų maistui - juk vis tiek yra protu suvokiamos išlaidos maistui, nesuvalgysi po 5 kg mėsos į dieną.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 06, 00:22)
mititėja, tu esi pats tikriausias trolis...