Įkraunama...
Įkraunama...

Taupi taupuolė

QUOTE(SilRa @ 2009 08 27, 15:24)
temos pabaigoje daugiau visada didelėmis raidėmis paprašysime, kad neužvedinėtų naujos temos ir pranešime, kur toliau plepame 4u.gif

thumbup.gif

Laba diena taupuolėms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2009 08 28, 08:43)
Nereikejo.....MEGER gi netverianti kailyje, jau ne pirma karta......

Daugiau nebeatidarinėsiu, nesikišiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 08 28, 09:45)
aš tai tyliu dėl 50lt 2savaitėms pragyvenimui, mums tai dviems dienoms ir daryk ką nori blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Ką reiškia "daryk, ką nori"? O jeigu nėra? Tiesiog NĖRA pinigų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 08 28, 10:49)
thumbup.gif

Laba diena taupuolėms  4u.gif
Papildyta:
Daugiau nebeatidarinėsiu, nesikišiu  4u.gif

okis. drinks_cheers.gif , sveikute. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 28, 10:55)
okis.  drinks_cheers.gif , sveikute.  4u.gif

gavau velnių-kalbos dovaną praradau blush2.gif , tad tik paskaitysiu kolkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 08 28, 09:52)
Ką reiškia "daryk, ką nori"? O jeigu nėra? Tiesiog NĖRA pinigų?  biggrin.gif

jeigu nėra, aš sugebu iš santaupų paimt, tėvų paprašyt ir t.t.
kažkada pačiais pirmais metais kai susituokėm, nuomavom butą, abu dar studijavom, bet dirbom kai gavę algas per 10d išsvaistydavom, tai tada kiek tėvai paremdavo, kiek pasiskolindavom, o kai gėda būdavo skolintis ir lyst į akis tai pietums sugebėdavom bulvių keptų su kefyru pavalgyt, kitą dieną miltinių blynų, ir t.t., bet tai irgi juk kainuoja, o kai mano vyras mėsaėdis, tai jam košmaras būdavo pratempt taip kokia savaitę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 08 28, 10:07)
jeigu nėra, aš sugebu iš santaupų paimt, tėvų paprašyt ir t.t.
kažkada pačiais pirmais metais kai susituokėm, nuomavom butą, abu dar studijavom, bet dirbom kai gavę algas per 10d išsvaistydavom, tai tada kiek tėvai paremdavo, kiek pasiskolindavom, o kai gėda būdavo skolintis ir lyst į akis tai pietums sugebėdavom bulvių keptų su kefyru pavalgyt, kitą dieną miltinių blynų, ir t.t., bet tai irgi juk kainuoja, o kai mano vyras mėsaėdis, tai jam košmaras būdavo pratempt taip kokia savaitę blush2.gif
Tai jeigu tau geriau skolintis, tai ir skoliniesi. Bet juk skolas vis tiek reikia atiduoti.
O košmaras, ne košmaras... Man irgi pakankamas košmaras gyventi Lietuvoj, bet gyvenu, neemigruoju.
Noriu pasakyti, kad vis tiek visi gyvenam pagal SAVO galimybes, nes pasiskolinimas yra laikinas problemos sprendimas. Juo labiau, kad tada skolą reikės atiduoti iš sekančių pajamų, o tai reiškia, kad sekančio mėnesio išlaidos bus dar mažesnės. Taip galima visai į skolas sulįsti. blush2.gif
O jeigu pagal SAVAS galimybes gyventi yra košmaras, tai tada privalu įsispirti į šikną ir keisti tas galimybes. T.y. turėti tokias pajamas, kad nereikėtų skaičiuoti išlaidų maistui - juk vis tiek yra protu suvokiamos išlaidos maistui, nesuvalgysi po 5 kg mėsos į dieną. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 08 28, 10:17)
Tai jeigu tau geriau skolintis, tai ir skoliniesi. Bet juk skolas vis tiek reikia atiduoti.
O košmaras, ne košmaras... Man irgi pakankamas košmaras gyventi Lietuvoj, bet gyvenu, neemigruoju.
Noriu pasakyti, kad vis tiek visi gyvenam pagal SAVO galimybes, nes pasiskolinimas yra laikinas problemos sprendimas. Juo labiau, kad tada skolą reikės atiduoti iš sekančių pajamų, o tai reiškia, kad sekančio mėnesio išlaidos bus dar mažesnės. Taip galima visai į skolas sulįsti.  blush2.gif
O jeigu pagal SAVAS galimybes gyventi yra košmaras, tai tada privalu įsispirti į šikną ir keisti tas galimybes. T.y. turėti tokias pajamas, kad nereikėtų skaičiuoti išlaidų maistui - juk vis tiek yra protu suvokiamos išlaidos maistui, nesuvalgysi po 5 kg mėsos į dieną.  biggrin.gif

patikėk, neimigravau niekur, gyvenu lietuvoj, ir dar dirbu mokykloj g.gif
čia aš kalbėjau apie savo praeitį, o dabar, dabar aš irgi blogai elgiuosi, indėlį nešu padėt, tik tada kai gaunu naują algą, ir nešu tiek kiek lieka nuo praeitos, o kitos daro atvirkščiai, paskiria sumą už kurią turi pragyvent ir viskas, aš taip dar nemoku, bet pasistengsiu išmokt mirksiukas.gif
Atsakyti
Galima mesos gabaliuka nusipirkti,pvz.,karkos,isvirti sultini paskirstyti i kokias 2 dalis,bus mesiskos sriubos 2 dienom.Virta mesa sumalti,bus idaras lietiniams,koldunams,zemaiciu blynams.Jei tik maistui skirti tuos 50 lt,is dideles bedos galima pragyventi 2 savaites.Galima nupirkti vistienos nugareliu,vel isvirti sultinio,nugramdzius mesyte nuo kaulu,bus vel idarams,ar ipylus sultinio bus koks nors troskinys.
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2009 08 28, 09:30)
Mėsos nėra  g.gif  o vyras nori jos  doh.gif

parodyk vyrui tuščią piniginę ir psio - ką žmogus darys, apseis kurį laiką be mėsos.
O jei taip labai kankinasi - nupirk žalios šoninės gabaliuką (Maximoj dabar akcija, kilogramas, kiek pamenu, apie 11 lt), supjaustyk pusės cm riekutėmis ir pamarinuok, paskui padaryk tešlą kaip žuviai kepti, mirkyt tuos gabaliukus į tą tešlą ir kepk. tešla kiek užtušuoja šoninės riebumą, su raugintais agurkais, bulvėm ir tomatu - pats tas. Vadinam šiuos kepsniukus Belzebubais. Mėsėdžiui vyrui - pats tas. Ir šiukštu, nekepk ir neatiduok iš karto visų - vienos keptuvės sočiai gana abiems, daugiau garnyro pateik.

QUOTE(Meger @ 2009 08 28, 11:01)
gavau velnių-kalbos dovaną praradau  blush2.gif , tad tik paskaitysiu kolkas  4u.gif

baik tu irnesakyk.gif pabarė - palinksėk galvą kaip vaikas ir pamiršk mirksiukas.gif plepėk drąsiai, tiesiog temų daugiau neatidarinėkim kurį laiką 4u.gif
Atsakyti
patarkit, ką daryti su moliūgu 4u.gif Reikia ant karto sunaudoti apie 4 kg, tad netinka tokie receptai kaip kad dėti gabaliuką į kotletus, bulvių blynus ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 28, 11:39)
patarkit, ką daryti su moliūgu  4u.gif  Reikia ant karto sunaudoti apie 4 kg, tad netinka tokie receptai kaip kad dėti gabaliuką į kotletus, bulvių blynus ir pan. ax.gif

slyvu galit gaut? virkit tada dzema ax.gif idomus toks gaunasi ax.gif bet prie blynu - skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 08 28, 11:43)
slyvu galit gaut? virkit tada dzema  ax.gif  idomus toks gaunasi  ax.gif  bet prie  blynu - skanu  ax.gif

Sveika dar viena prazuvele, kur tusinais, kode cia neuzsukdavai? bigsmile.gif
Atsakyti