Ohohho koks pagyvėjimas
QUOTE(fuksė @ 2009 08 28, 07:45)
Labas rytas, a lia cia Jus ir pavaret.....damuset ,,vejus".
Fukse, nepasikuklindama priimu tai kaip gerą žodį
QUOTE(fuksė @ 2009 08 28, 09:00)
Supratau, taciau siulau nuspresti absoliucia balsu dauguma, tad tavo balsas irgi labai svarus bendram kvorumui.
Matau balsavimas įvyko... Aš po vakarykščio pokalbio su kastonele apie jelapenus matyt pramiegojau veiksmą.
QUOTE(Daiva R. @ 2009 08 28, 09:16)
Gal kas duos genealų patarimą kaip su 50lt 2 savaites pragyventi?
Tiek liko iki algos. Iš santaupų nesinori imti, reik kažkaip taip išsisukt.
Padėtis nepavydėtina, bet išsisukt galima. Jei tavo vyras labai nori mėsos pasiūlyk jam medžiot

Atšoks fantazija ir tas pora savaičių pratems su mėsos minimumu arba be mėsos
QUOTE(fuksė @ 2009 08 28, 09:34)
tai gal bandau tas ,,uodegas" trumpinti? Kvieciu cia ir vsio.....
fukse, lenkiu galvą
QUOTE(kastonele @ 2009 08 28, 10:08)
fukse, pabandyk kada vidurį nakties beto aš vienam kambario gale, o jis trečiam ir dar tv žiūri, riktelt jam,
nupirk ryt jelapenų, pažiūrėsim ką tavo vyras išgirs
Aš vakar sausainį valgiau kai skaičiau tą kastoneles postą tai net užspringau...
QUOTE(fuksė @ 2009 08 28, 10:09)
dekuj, lauksiu, o mes ryt Lenkijon varom su MB - maistelio atsargas papildyt.
O vis dar apsimoka į Lenkiją lėkt?
QUOTE(kastonele @ 2009 08 28, 10:42)
o tai kaip ištikro tos paprikos aitrios lietuviškai vadinasi, ar aitriosios paprikos ar jalapenai?
Kiek teko susidurti tai taip ir vadinasi jelapenai. Juos LT dažniausiai picerijose ant aštresnių picų rasti galima arba mano šiltnamyje

Pateikiu vaizdinę medžiagą kaip jie atrodo ir receptas jeigu kas nors norėtumėte pasigaminti
Jelapenai
QUOTE(mititėja @ 2009 08 28, 11:17)
Noriu pasakyti, kad vis tiek visi gyvenam pagal SAVO galimybes, nes pasiskolinimas yra laikinas problemos sprendimas. Juo labiau, kad tada skolą reikės atiduoti iš sekančių pajamų, o tai reiškia, kad sekančio mėnesio išlaidos bus dar mažesnės. Taip galima visai į skolas sulįsti.
O jeigu pagal SAVAS galimybes gyventi yra košmaras, tai tada privalu įsispirti į šikną ir keisti tas galimybes. T.y. turėti tokias pajamas, kad nereikėtų skaičiuoti išlaidų maistui - juk vis tiek yra protu suvokiamos išlaidos maistui, nesuvalgysi po 5 kg mėsos į dieną.
mititėja, gerai pasakyta
Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais...