Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinis vanduo - kokį geriat, pagal ką perkat?

geriu negazuotus Neptuna arba Hermi. Man jie skaniausi.
Atsakyti
ar geria vaikai gazuota mineralini? mano megsta Vytauta, Borzomi. Vaikui 4 m. Ant Borzomio parasyta, kad negalima vaikam, tai neduodam. O ta Vytauta tai pastoviai geria. Idomu, galima ar ne??? g.gif Ar duodat vaikams?
Atsakyti
Sveiki, mes dažniausiai geriam "Vytautą" arba "Birutę". Kai tik atsirado "Neptūnas" citrinų skonio labai pirkom ir labai gėrėm,buvo labai skanus, bet kažkas negerai su juo paliko, dabar ne toks skonis ir dar kažkaip pradėjo pilvus nuo jo skaudėt ir pradėjom labai "valytis".... Tai dabar "Neptūno" nebeperkam smile.gif
Atsakyti
Geriu tik negazuota mineralini vandeni, labiausiai patinka Montavitas.
Atsakyti
skaniausias borzomi, bet retai perku smile.gif
Atsakyti
galiu paklausti zinanciu gal yra cia, kazkada girdejau kad vandenyje esantis gazas mazina kauluose asanti kalci. g.gif
Atsakyti
Tiche. na dar kartais Birute ar Vytautas, Borjomi.
Atsakyti
o as kaip tik daviau vaikui vakar Borjomi sad.gif neoaskaiciau, kad negalima. Ieskojau sarminancio, nes jo organizmas per rugstus. Gal zino kas kuris kitas yra sarminantis ir kaip ji atpazinti? Aciu.
Atsakyti
Dazniausiai geriam TICHE (nes kazkada daktaras sake,kad jis turi daugiausia reikalingu medziagu), dar geriame NEPTUNA, VICHY,daznaiusiai renkames citrinu skonio mineralini vandeni, o dukrai perkame VICHY citrinini gerima, braskinis kazko neskanus pasidare... O del Birutes, Vytauto ir kitu suriu mineraliniu bigsmile.gif musu seima nemiegsta...
Atsakyti
Dazniausiai Vytauta, ypac mano MB ji megsta.
Atsakyti
O man patinka Gabija ir Montavit smile.gif pagal skoni ir kaina man visai thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Mes dažniausiai perkam Neptūna švelniai gazuotą su citrinos skoniu bigsmile.gif arba Vichy švelniai gazuotą. Mineralinis labai skanu,bet kadangi tie visi burbuliukai nelabai gerai,tai bent švelniai gazuotą perkam rolleyes.gif
Atsakyti