Sveiki! Esu IV kurso studentė. Šiuo metu vykdau apklausą, kurios tikslas išsiaiškinti mineralinio vandens vartojimo įpročius ir priežastis, kurios nulemia mineralinio vandens pasirinkimą. Ši apklausa yra anoniminė, gauti duomenys bus panaudoti tik bakalauro darbo tyrimui atlikti. Atsakyti į anketos klausimus Jums užtruks tik kelias minutes.
"http://www.publika/apklausa-15-4db406ec5c9a7.html"
Papildyta:
Sveiki! Esu IV kurso studentė. Šiuo metu vykdau apklausą, kurios tikslas išsiaiškinti mineralinio vandens vartojimo įpročius ir priežastis, kurios nulemia mineralinio vandens pasirinkimą. Ši apklausa yra anoniminė, gauti duomenys bus panaudoti tik bakalauro darbo tyrimui atlikti. Atsakyti į anketos klausimus Jums užtruks tik kelias minutes.
Apklausa
Geriu "Vytautą". Man jis skaniausias ir geriausias.

Man pats skaniausias negazuotas mineralinis vanduo Neptūnas. Tik jį ir geriu visą laiką, nevartoju vandens iš čiaupo, tik gaminimui.

Rasa negazuotas, arba Vytautas.
geriamam vandeniui turime pasistate filtra be mineralizacijos, tai namie visad stovi butelis Vytauto, pats geriausias vanduo.
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 15, 23:06)

Kiek čia Vytauto mėgėjų. Tai ir mano mėgstamiausias mineralinis, kai būnu Lietuvoje. O šiaip dabar darau eksperimentą ir bandau atsisakyti gazuoto, žiūriu, kaip seksis. Šiaip man gazuotas puikiai malšina troškulį, yra skanus...
Mano vyras perka ir geria tik Vytauta,o man jis toks
As geriu Neptuna

Man labai patinka Tichės mineralinis vanduo, ir mineralų ne per daug gėrimui kiekvieną dieną
O Vytautą geriu tik kartais.

O Vytautą geriu tik kartais.
Vutautas, Birute arba Rasa
Dazniausiai Vytautas

Man skaniausias "Vytautas".