Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai - 6

Sveikutės 4u.gif
QUOTE(žvarba @ 2009 10 05, 21:35)
visai neseniai rašiau darbą ir dariau prezentaciją apie glutationą smile.gif aš jo atžvilgiu taip pat optimistiškai nusiteikus, savo pupai jau pradėjau duoti ax.gif Na dar tik kelios dienos, kai naudojam, bet man kažkaip pagerėjus situacija atrodo smile.gif

Žvarba, pasidalink su visomis.

Aš taip pat pažadu kitą savaitukę pasidalinti detalesniais apmastymais ir pasikapstymais. Dabar su laiku labai trumpa.

Ice, maniškiui 5, tačiau jam dar sunku su dviem į tolį šokti. Kartais išeina, kartais - ne.
Beje, maniškis taip pat mašinas dideles dabaigdavo, o va su mažesnėm (modeliukais) ilgiau "vazodavosi".

Mažų vaikų mamos, pirkite smulkių dalelyčių žaidimėlius. Žaiskit su pupom, žirniais - duokit rūšiuoti. Reikia per smulkiąją motoriką belstis į kalbos centrus.
Maniškiui padėjo tas jo begalinis plėšymas. Mums - kančia, nes tvarkymo nemėgsta kaip koks šeškas lotuliukas.gif Bet va pirštukai išlavėjo, kaip turi būt.

Dabar 5 metų neištaria "r" raidės. Šiaip, ką kalba, kalba pakankamai švariai, tik dar su linksniais, giminėm retą sykį nesubendrauja. Na ir aš - tu jam nesuprantama.

Beje, dar viena pamokėlė, kurią naudoja Saulės vaikučių mamos. Čia tokia logopedinė gudrybė mazgiams, kuriems sunku sukoncentruoti žvilgsnį - reikia raudonai išsidažyti lūpas. Jie tada stebi tarimą.

Mano pastebėjimas iš maniškio gyvenimo ypatumų. Maniškis labai mėgsta kvepalus. Jo jautri uoslė, kaip ir mano. Tai kai pažadų kvepalų buteliuką, su juo galima susitarti doh.gif doh.gif ax.gif
Stebėkite sensoriką, kažkas bus hiperjautru, kažkas hipo.
Maniškis kanda sau į ranką, reiškia lietimui jis hipojautrus. Lesinskienė rekomendavo pakankamai stipriai masažuoti nugarytę.
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 10 05, 22:23)
Mano nuomone apie įstaigą spręsti iš atskiro asmens pasisakymo ar išprusimo nereikėtų, asmeniškai man kolkas tik PPT ir kelia pasitikėjimą, bet ne tarnyba, o ten dirbančios moterys

Turejau minty Kauno PPT. Ne viena zmogu, o visa komanda. Gal kituose miestuose geriau.
Atsakyti
Oi, mes tai vargstam su dukra toliau. Lyg kiek ir pagerino ji atrodo savo stengimasi mokykloj, kokiu 1mm, bet vistiek sugeba namu darbus taip uzsirasyt, kad net as praziopsau koki jos uzrasyta namu darba. ir vel parasyta, neatliko doh.gif Nu nebezinau., Sake, mokykloj 0 koncentracijos, visa esybe ji kazkur kitur, visa laiak atrodo taipo, lyg tuoj tuoj isterija prasides. Siandien tas nelemtas matematikos kontrolinis. Nezinau nezianu. Vakar lyg ir normaliai gana namu darbsu dare, ir skaiciavo gerai. Dar kopiuteriu davaiu pasikartoti ivairius dauginimsu, dalinimus ir pan. Bet nezinau kaip siandien mokykloj bus. Visai siai savaitei sakiau pabusim be televozoriaus. Is pradziu apsiverke, paskui pasakiau, akd tai ne visai bausme, AS tiesiog manau, akd ji pavargsta nuo jo ir geriau pabandykim be jo, gal bus geriau. Nezinau ar geriau bus, bet reikai isbandyti. Nors ji gaudavo ji tik vakare mazdaug pusantros val. pries miega. Bet gal apsiriboit savaitgali tik keliom valandom teks. Nes nepatinka man. O ji taip ji itrauksu i savo dienotvarke, akd jai panika. Bet vakar sedejo, bande su vaseliu nert, skaite. Taip geriau.
Atsakyti
Cai puslapiukas, kr lyginami parduodami papildai su gliutathonu, bet reiketu zinoti kokia doze duoti
http://www.drumlib.c...tathione_01.htm
Tai gal kas parasys kiek dazniausiai duodama smile.gif

Papildyta:
oops atsiprasau, ten kazkodel neduoda daugiau info, o cia duoda http://www.bizrate.c...on/glutathione/
Papildyta:
dar cia http://www.nbnus.net...pexd.asp?id=224
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 10 06, 00:00)
Zvarba, kaip tas gliutationas vadinasi vaistinese ir gal gali daugiau apie jo dozavima, poveiki ir t.t. papasakoti?

QUOTE(Ice @ 2009 10 06, 00:00)
Na na bigsmile.gif ir kokią čia gi prezentaciją rašei? Ir kur gauti to gliutationo? Vaistinėje, ar pas maisto papildų platintojus?

QUOTE(Pou @ 2009 10 06, 08:40)
Žvarba, pasidalink su visomis.

QUOTE(ritatitas @ 2009 10 06, 10:45)
Cai puslapiukas, kr lyginami parduodami papildai su gliutathonu, bet reiketu zinoti kokia doze duoti
http://www.drumlib.c...tathione_01.htm
Tai gal kas parasys kiek dazniausiai duodama smile.gif

Papildyta:
oops atsiprasau, ten kazkodel neduoda daugiau info, o cia duoda http://www.bizrate.c...on/glutathione/
Papildyta:
dar cia http://www.nbnus.net...pexd.asp?id=224

įvairiuose straipsniuose skirtingai rašo dėl glutationo dozių, nervinio pobūdžio susirgimų studijose buvo duodama nuo 15mg/kg iki 150mg ir net 1500mg kas dien.. Kadangi tai yra paprastas baltymas tripeptidas iš glutamo, glicino ir cisteino a.r., kurį organizmas, šiaip jau sintetina pats, savo mažei duodu 500mg per dieną.. Anotacijoj rašo, kad suaugusiam reikia 1000mg, taigi, apsistojom ties 500mg.. Apie jį labai daug galima prirašyti, tai yra pagrindinis organizmo antoksidantas.
Glutationas padeda organizmui kovoti su cigarečių dūmuose esančiais toksinais, chemoterapijos žala, radiacija, alkoholio poveikiu, neutralizuoja ksenobiotikus, sunkiuosius metalus ir kitus toksinus. GSH saugo ne tik ląsteles, bet yra nepaprastai svarbus smegenims, širdžiai, arterijoms, kepenims, inkstams, plaučiams, odai, akims, bei imuninei sistemai. GSH dalyvauja lipidų, gliukozės, ir amino rūgščių apykaitos reguliacijoje.
LT jo pirkti neradau niekur absoliučiai schmoll.gif siunčiausi iš UK smile.gif gerai yra tai, kad papildžius maistą amino rūgštimis glu, gly ir cis, organizme (studijų metu patvirtinta) padidėja GSH kiekis, o tai reiškia, kad organizmas susisintetina jį pats mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 06 spalio 2009 - 14:13
Mamytės, kokio amžiaus Jūsų vaikučiams diagnozavo autizmą?...
Aš nežinau, kaip elgtis. Sako- palauk, vaikas tik dabar atėjo į kolektyvą (savaitę lankom darželį). Kokia Jūsų nuoonė? Patirtis?.. Toje "pradžioje".
Atsakyti
QUOTE(Kliockas @ 2009 10 06, 17:43)
Aš nežinau, kaip elgtis. Sako- palauk, vaikas tik dabar atėjo į kolektyvą (savaitę lankom darželį). Kokia Jūsų nuoonė? Patirtis?.. Toje "pradžioje".

kreipemes 2-ju, oficiali diagnoze - 3-ju
Atsakyti
QUOTE(Kliockas @ 2009 10 06, 16:43)

as slieku pradejau ieskot apie metukus, gydytoja jau suprato kad "kazkas ne taip" netoli dvieju, bet tikrai dziaugiuos kad veziojau - tad rezultata turim nebloga thumbup.gif , aisku bedu irgi turim - bet tikiu kad susitvarkysim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maugle @ 2009 10 06, 09:08)
Turejau minty Kauno PPT. Ne viena zmogu, o visa komanda. Gal kituose miestuose geriau.

drinks_cheers.gif

QUOTE(žvarba @ 2009 10 06, 15:07)

LT jo pirkti neradau niekur absoliučiai schmoll.gif siunčiausi iš UK smile.gif gerai yra tai, kad papildžius maistą amino rūgštimis glu, gly ir cis, organizme (studijų metu patvirtinta) padidėja GSH kiekis, o tai reiškia, kad organizmas susisintetina jį pats mirksiukas.gif

Sitas? L-Glutathione
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 10 06, 01:00)
Nomeda, tikriausiai kazka praziopsojau arba pamirsau - kas per homeopatas? Gal gali daugiau apie ji papasakoti?

Zvarba, kaip tas gliutationas vadinasi vaistinese ir gal gali daugiau apie jo dozavima, poveiki ir t.t. papasakoti?

Turim toki tikrai super homeopata, patikrintas specas. Mano vaikis kai pradejo vartoti jo skirtus vaistukus, nustojo ausytes dengtis, dingo echolalijos, prakalbejo, pagerejo suvokimas ir t.t. ir pan. Ir dar, Lukas visada laaabai sirgdavo, be antibiotiku nei vienas sirgimas nepraeidavo, o kai pavartojom apie tris men jo skirtus siam atvejui zirniukus, vaikas galima sakyti nebeserga smile.gif arba jei susrega tai jau nebe taip baisiai, nebereikia antibiotiku arba eilini karta gulet ligoninej.
As turiu tokia liga kuri vad. osteomielitas. Kazkada buvo luzes rankos kaulas, blogai sugijo ir praejus keliems metams kaulas eme gest, riesas paredjo puliuot. Dariau operacija, po puses metu vel atsivere... vel dariau, po metu vel atsivere. Tada nuejau pas sita homeoptata su ta puliuojancia ranka, israse jis man zirniuku ir po poros men rankia kaip uzsidare, tai jau keturi metai viskas tvarkoje thumbup.gif
Siulyciau nuvaziuot pas ji ir isbandyt, blogiau tikrai nebus.
Atsakyti
QUOTE(Nomeda111 @ 2009 10 07, 13:01)

Siulyciau nuvaziuot pas ji ir isbandyt, blogiau tikrai nebus.

Parasyk, prasau, jo kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 10 06, 23:58)

taip mirksiukas.gif
Atsakyti