Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai - 6

QUOTE(žvarba @ 2009 10 07, 14:38)

Kiek tu uz ji mokejai? Is amazon.com atsisiusti neiseina - nesiuncia i LT, o ebejuje is UK izuriu zymiai brangiau g.gif Per kur tu atsisiuntei?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 10 07, 15:53)
Kiek tu uz ji mokejai? Is amazon.com atsisiusti neiseina - nesiuncia i LT, o ebejuje is UK izuriu zymiai brangiau g.gif Per kur tu atsisiuntei?

Panos, plyzzzzz... kai uzsakinesit, tai uzsakykit ir man, nes internetu uzsisakynet man tamsus miskas blush2.gif
Tik ne visos is karto, paskui neturesiu kur det lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 10 07, 14:53)

gi siuskis per tarpininke - bus pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 10 07, 15:22)
gi siuskis per tarpininke - bus pigiau mirksiukas.gif

Jau paklausinejau tarpininkes, tai panasu, kad net ir su muitais, vis tiek pigiau gautusi nei is Uk g.gif
Nomeda, kai uzsakinesiu, duosiu zinia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 10 07, 17:48)
Jau paklausinejau tarpininkes, tai panasu, kad net ir su muitais, vis tiek pigiau gautusi nei is Uk g.gif

o tai klausk pas kita - mazu muitu nebus - jos ten siuncia kaip sau - ir iseina be mokesciu blush2.gif
Atsakyti
buvom šiandien pas šeimos daktarę, tai sako,- ką jūs darot su savo mergyte, kad ji tokia pasikeitus, pagyvėjus, į akis žiūri... Sako labai pagerėjęs vaizdelis smile.gif tai taip širdžiai gera blush2.gif

QUOTE(linabalt @ 2009 10 07, 14:53)

mokėjau apie 60Lt blush2.gif pirkau iš UK ebay mirksiukas.gif

QUOTE(Nomeda111 @ 2009 10 07, 15:11)
Panos, plyzzzzz... kai uzsakinesit, tai uzsakykit ir man, nes internetu uzsisakynet man tamsus miskas blush2.gif
Tik ne visos is karto, paskui neturesiu kur det  lotuliukas.gif

parašysiu į až mirksiukas.gif galėsiu padėt užsakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Zvarba, padek ir man rasti toki uz 60lt smile.gif KAi uzdaviau paieska, ismete visa kruva ivairiu glutationu: http://shop.ebay.co....h...e&_osacat=0 Ir visi brangesni nei tu pirkai smile.gif Padek rasti pigiausia, please 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 10 07, 19:21)
Zvarba, padek ir man rasti toki uz 60lt smile.gif KAi uzdaviau paieska, ismete visa kruva ivairiu glutationu: http://shop.ebay.co....h...e&_osacat=0  Ir visi brangesni nei tu pirkai smile.gif Padek rasti pigiausia, please 4u.gif

na aš bandžiau šitą
user posted image
čia su vynuogių kauliukų extraktu ir askorbo rūgštim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 07 spalio 2009 - 19:30
QUOTE(linabalt @ 2009 10 07, 18:48)

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2009 10 07, 19:58)
buvom šiandien pas šeimos daktarę, tai sako,- ką jūs darot su savo mergyte, kad ji tokia pasikeitus, pagyvėjus, į akis žiūri... Sako labai pagerėjęs vaizdelis smile.gif tai taip širdžiai gera blush2.gif
mokėjau apie 60Lt blush2.gif pirkau iš UK ebay mirksiukas.gif
parašysiu į až mirksiukas.gif galėsiu padėt užsakyt mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

Tikrai, panos, nepamirskit ax.gif
Atsakyti
Zvarba, aciu, tada ta pati Glutationa ir as uzsakysiu 4u.gif

Nomeda, tau irgi ji nupirkti, taip?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 10 07, 22:01)
Zvarba, aciu, tada ta pati  Glutationa ir as uzsakysiu 4u.gif

Nomeda, tau irgi ji nupirkti, taip?

Aha, nupirk. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ziurekite dar ka radau: 5 pakuotes glutationo parduodamos komplekte - gaunasi pigiau, nepilnai 10 svaru uz viena. Zvarba, gal zinai ar sitas irgi tinkamas?
Papildyta:
Pagl aprasyma jis atrodo toks pat, kaip tas , kuri pirko Zvarba, tik dezute cia kitokia g.gif
Atsakyti