Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(rencia1 @ 2010 02 08, 11:53)
hmm, kaip skirtingai veikia  g.gif  as butent si losjona turiu ir naudoju jau ganetinai senai, man patinka, plaukus papurina, ir ne vienos pleiskanos  g.gif

g.gif tikrai labai keista blink.gif o gal pas mane paddelka g.gif jis toks gana skistas permatomas, kai ipilu i delna - bega per krastus... o kaip tu ji nauoji - ar ant dregnu ar ant sausu plauku?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 02 08, 17:49)
g.gif tikrai labai keista  blink.gif o gal pas mane paddelka  g.gif jis toks gana skistas permatomas, kai ipilu i delna - bega per krastus... o kaip tu ji nauoji - ar ant dregnu ar ant sausu plauku?

na taip, skystas jis ir permatomas. As jo ipilu i delna tiek, kad per krastus nebegtu (kai padaugini, tada jis apsunkina plauka), istrinu gerai tarp delnu ir palenkusi i prieki galva itrinu dregnus plaukus, daugiau saknis. Ir dziovinu fenu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2010 02 08, 16:51)
na taip, skystas jis ir permatomas. As jo ipilu i delna tiek, kad per krastus nebegtu (kai padaugini, tada jis apsunkina plauka), istrinu gerai tarp delnu ir palenkusi i prieki galva itrinu dregnus plaukus, daugiau saknis. Ir dziovinu fenu.  mirksiukas.gif

na gal tikrai padauginu ipilti - plauku tai daug turiu, nors sukuosena trumpa ax.gif na bandysiu dar ant slapiu ir po truputi mirksiukas.gif aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 02 08, 21:01)
na gal tikrai padauginu ipilti - plauku tai daug turiu, nors sukuosena trumpa  ax.gif na bandysiu dar ant slapiu ir po truputi  mirksiukas.gif aciu uz patarimus  4u.gif

ner uz ka, kad tik tie patarimai pasiteisintu mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas nors baigė Tigi šampūną arba kondicionierių dideliam bambaly? va tokiam?
user posted image
šiandien rytą išmečiau ant grindų naują (net neprasuktą!!!) ir sudužo ta pompa. ir kaip tik neseniai išmečiau tris senus tokius, pagalvojau, kam man jie reikalingi doh.gif

Gal kas netyčia turi tokia atliekama pompikę, kuri į tą butelį įsisuka ir galėtų perleist?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 02 10, 18:33)
gal kas nors baigė Tigi šampūną arba kondicionierių dideliam bambaly? va tokiam?
user posted image
šiandien rytą išmečiau ant grindų naują (net neprasuktą!!!) ir sudužo ta pompa. ir kaip tik neseniai išmečiau tris senus tokius, pagalvojau, kam man jie reikalingi  doh.gif
Gal kas netyčia turi tokia atliekama pompikę, kuri į tą butelį įsisuka ir galėtų perleist?

As si rinkinuka baigiu sunaudoti, man ziauriai patinka, na, gal kvapas pradzioj nelabai patiko, bet paskui susitaikiau. O pirkau as si rinkinuka cia SM is kitos forumietes, ji sake, kad jai netiko.
Greitai turesiu atliekama pompa butent nuo sito rinkinuko, jei nerasit parasykit man uz kokios savaiteles.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2010 02 10, 19:43)
Greitai turesiu atliekama pompa butent nuo sito rinkinuko, jei nerasit parasykit man uz kokios savaiteles.

Ačiū Azazalla, už gerą širdį 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors žino, kiek gali galiot nuo atidarymo Tigi Bed Head Chocolate Head?

user posted image
Atsakyti
Na va perskaiciau visa temuke ir man kazkaip susidare ispudis kad tas tigi catwlk headshot yra panasaus poveikio kaip ir tigi s facot sampunai ir kondicionieriai g.gif Ar as teisingai supratau? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 02 11, 18:55)
Na va perskaiciau visa temuke ir man kazkaip susidare ispudis kad tas tigi catwlk headshot yra panasaus poveikio kaip ir tigi s facot sampunai ir kondicionieriai  g.gif  Ar as teisingai supratau?  g.gif  unsure.gif

As esu naudojus Headshot komplektuka ir paskui turejau S-Factor health factor komplektuka 4u.gif Po headshot kondicionieriaus plaukai palikdavo tokie svelnus, slidus. Po health factor to slidumo man maziau jausdavos 4u.gif Asmeniskai man, labiau patiko s-factor 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 12 vasario 2010 - 09:35
Aisku 4u.gif Nu visai dabar nezinau kuri pirkt biggrin.gif atrodo s factor norisi, bet ir to headshot norisi, kad plaukuciai slidus butu biggrin.gif nu gal dar daugiau nuomoniu sulauksiu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 02 12, 19:30)
Aisku  4u.gif  Nu visai dabar nezinau kuri pirkt  biggrin.gif  atrodo s factor norisi, bet ir to headshot norisi, kad plaukuciai slidus butu  biggrin.gif  nu gal dar daugiau nuomoniu sulauksiu  bigsmile.gif  4u.gif

as dabar naudoju headshot komplekta,bet skaiciau kad s-factor health factor yra be sulfatu ir parabenu, tai po headshot, ruosiuos pabandyti s-factor smile.gif
Atsakyti