QUOTE(Black&White @ 2010 11 11, 23:37)
Sveikos mergyckos, reik pagalbos.
Mano plaukai linke pustis, todel ieskau kondicionieriaus kuris juos drekintu, suglotnintu, ciut patiesintu. Ka galetumet patarti butent is Tigi? Lyg ir nusiziurejau Bedhead Maniac conditionier ar Bedhead
control Freak Conditionier, kuri rinktis? o gal ka kita pasiulytumet?
control Freak Conditionier, kuri rinktis? o gal ka kita pasiulytumet?
Pagal aprasyma tai kaipmano plaukai, puciasi, siausiasi ir t.t. Freak control nepatiko, dabar turiu Dumb Blond tai patenkinta, plauku neapsunkina, plaukai minksti, bet pas mane jie gan sausi. Kiek bandzius, tai Dumb blond labiausiai kolkas patiko. Poto turbut bandysiu is S-Factor kanors.
gal bandete tigi šampuna su vitaminais,sausiems pažeistiems plaukams,ar geras
Sveikos meginos, gal galite pakonsultuoti? Galai sausoki, saknys riebaluojasi, plaukai nuolat dazomi (ne sviesiai), tai yra kiek nukenteje.... Mastau ar pirkti self absorbed rinkinuka (samp+kond) ar kuri nors is naujosios serijos urban antidotes. Arba isvis mastau pirkti TIGi sampuna ir kurios kitos firmos koki nenuplaunama kondicionieriu ar koki aliejuka galams, nes nuplaunami kondicionieriai man apsunkina plauka tai sakau gal tik ant galu purskiant/tepant geresnis rezultatas butu? Ka manot, ekspertes?
QUOTE(bresk5 @ 2010 12 03, 11:55)
gal bandete tigi šampuna su vitaminais,sausiems pažeistiems plaukams,ar geras
as jau trecias menuuo kaip bandau:), nes nusipirkau 700 ml
Sveikos
gal galit parekomenduoti sampuna ilgiems, greitai besiriebaluojantiems plaukams.
ar kas naudoja TIGI S-Factor Diamond Dreams Shampoo & Conditioner

noreciau atsiliepimu isgirs, ar verta pirkti?

QUOTE(juratata @ 2010 12 28, 14:32)
ar kas naudoja TIGI S-Factor Diamond Dreams Shampoo & Conditioner

as naudoju! Man laaaabai patinka! Ir kvapas ir poveikis
Turiu oranzine linija. Naudoju senai, nes pirkau dideles butelkas. Man tai eilines priemones. Kadangi plaukai mano geri, tai negaliu pasakyt ar kazkuo padeda plaukams. Manau, kad butu tas pat su Maximos priemonemis
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 03, 00:17)
Stipriai abejoju
na stai, kiek bebandau ivairius Tigi gaminius, vistiek griztu prie to paties, numyleto Tigi Catwalk Headshot
laukiu parkeliaujant kondicionieriaus. Nors siuo metu naudoju ir esu patenkinta S factor Diamond Dreams rinkinuku.
QUOTE(eglute-2002 @ 2011 01 03, 13:25)
as lygiai tokios pacios nuomones, abejoju kad su maximos priemonemis butu tas pats, jau as prisizaidziau su droginiais maximiniais ir t.t. tokiais sampunais, tai man plauku atgaivinimas paskui ojojoi kiek kainavo