Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

Labu,ar yra gyvu nestuke.gif
Atsakyti
sveikutes bendramintes 4u.gif 4u.gif 4u.gif ar naujoke čia Totoriut esi? Aš irgi buvau naujokė, va gruodžio vidury pagimdžiau sūnelį ir tikrai noriu padėkoti Šakių akušerijos skyriui - ypač skyriaus vyr. akušerei Strolienei ir gydytojai Bagdanavičinei 4u.gif Ačiū joms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *viola*: 12 sausio 2010 - 19:56
Sveikinu,sveikinu!!. Ir as tureceu berniuko sulaukti,dar pora savaiciu liko,dar daug... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 12, 21:50)
Sveikinu,sveikinu!!. Ir as tureceu berniuko sulaukti,dar pora savaiciu liko,dar daug... ax.gif

sveikinu iš anksto 4u.gif tai jau dvi savaites nedaug, kas čia liko tada jau blush2.gif
tai Šakiuose žadate gimdyti ar ne? manau geras pasirinkimas,o Jūs iš kur esat?
Atsakyti
Gimdyti zadu sakiuose,pati esu jurbarkiete,bet daug geru atsiliepimu apie sakius girdejau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat ruosiuosi gimdyti Sakiuose ir esu jurbarliete 4u.gif Jau senokai cia paskaitineju ilindusi, butent del geru atsiliepimu ir nutariau gimdyti jusu mieste.
Atsakyti
Zivily,kada tau gimdyti?as buvau nulekus y sakiu akuseriny ekskursijai,tai zinok netik atsiliepimai is mamyciu geri,ten tikrai lb liux personalas,tokios siltos draugiskos malonios visos...as lb laukiu vizito pas jas 4u.gif nera ko net lygint su jurb.akuseriniu..as aisku ant jurbarko nevarau,nieko man blogo jos nepadare,bet vien is zmoniu veidu daugka galima sprest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 14, 14:04)
Zivily,kada tau gimdyti?as buvau nulekus y sakiu akuseriny ekskursijai,tai zinok netik atsiliepimai is mamyciu geri,ten tikrai lb liux personalas,tokios siltos draugiskos malonios visos...as lb laukiu vizito pas jas 4u.gif nera ko net lygint su jurb.akuseriniu..as aisku ant jurbarko nevarau,nieko man blogo jos nepadare,bet vien is zmoniu veidu daugka galima sprest ax.gif

na jo kolektyvas tai superinis...aš irgi šiandien buvau echo pasidaryti, nes išsitiesiau vakar lauke, tai viskas čiki...tikiuosi kol man gimdyt reiks neuždarys... biggrin.gif
Atsakyti
O kada tau gimdyti?manau tikrai sakiuos bus tie 300gimdymu per metus,nemanau kad uzdarys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 14, 15:30)
O kada tau gimdyti?manau tikrai sakiuos bus tie 300gimdymu per metus,nemanau kad uzdarys doh.gif

Velykinis turėtų būti...jei neužsidarys...cp planinis bus...
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 14, 16:04)

Na as tik pavasari gimdysiu, geguzes menesi blush2.gif Bet kadangi Jurbarko gimdymo skyrius uzsidare, tai Sakiai arciausiai namu cool.gif
Susiradau sita temele, pasiskaitinejau ir psio, truk plys varysiu i Sakius gimdyti. O kas del Jurbarko, tai sutinku pilnai kad nera jos malonios, tos musu ponios lotuliukas.gif Jau vien Gruodiene koks perliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau neuzdarys,tai tau dar pakentet iki siltesniu oru reikia 4u.gif o man jau pamaudzia po truputy,terminas 28d.bet kazin kaip ce bus,mokam-galim juokesi kad visos jurbarkietes pernesioja biggrin.gif bet as taip manau kad padarysiu isimty,na bent taip tikiuosi ax.gif
Atsakyti