sveikutes bendramintes
ar naujoke čia Totoriut esi? Aš irgi buvau naujokė, va gruodžio vidury pagimdžiau sūnelį ir tikrai noriu padėkoti Šakių akušerijos skyriui - ypač skyriaus vyr. akušerei Strolienei ir gydytojai Bagdanavičinei
Ačiū joms

QUOTE(Totoriut @ 2010 01 12, 21:50)
Sveikinu,sveikinu!!. Ir as tureceu berniuko sulaukti,dar pora savaiciu liko,dar daug... 

sveikinu iš anksto

tai Šakiuose žadate gimdyti ar ne? manau geras pasirinkimas,o Jūs iš kur esat?
Sveikutes, as taip pat ruosiuosi gimdyti Sakiuose ir esu jurbarliete
Jau senokai cia paskaitineju ilindusi, butent del geru atsiliepimu ir nutariau gimdyti jusu mieste.

Zivily,kada tau gimdyti?as buvau nulekus y sakiu akuseriny ekskursijai,tai zinok netik atsiliepimai is mamyciu geri,ten tikrai lb liux personalas,tokios siltos draugiskos malonios visos...as lb laukiu vizito pas jas
nera ko net lygint su jurb.akuseriniu..as aisku ant jurbarko nevarau,nieko man blogo jos nepadare,bet vien is zmoniu veidu daugka galima sprest

QUOTE(Totoriut @ 2010 01 14, 14:04)
Zivily,kada tau gimdyti?as buvau nulekus y sakiu akuseriny ekskursijai,tai zinok netik atsiliepimai is mamyciu geri,ten tikrai lb liux personalas,tokios siltos draugiskos malonios visos...as lb laukiu vizito pas jas
nera ko net lygint su jurb.akuseriniu..as aisku ant jurbarko nevarau,nieko man blogo jos nepadare,bet vien is zmoniu veidu daugka galima sprest 

na jo kolektyvas tai superinis...aš irgi šiandien buvau echo pasidaryti, nes išsitiesiau vakar lauke, tai viskas čiki...tikiuosi kol man gimdyt reiks neuždarys...

QUOTE(Totoriut @ 2010 01 14, 15:30)
O kada tau gimdyti?manau tikrai sakiuos bus tie 300gimdymu per metus,nemanau kad uzdarys 

Velykinis turėtų būti...jei neužsidarys...cp planinis bus...
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 14, 16:04)

Na as tik pavasari gimdysiu, geguzes menesi

Susiradau sita temele, pasiskaitinejau ir psio, truk plys varysiu i Sakius gimdyti. O kas del Jurbarko, tai sutinku pilnai kad nera jos malonios, tos musu ponios