Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

Oi kaip as ciaudet pradejau,,,kazin ce tas vaistukas bacila lauk veja,as seip ce man taip g.gif ryt einu pas savo gine,kazin ka ji man darys,sakys? doh.gif nebepamenu pries pabaiga ka ten daro ax.gif ryt jau turesiu nauju ziniu tikiuosi,gal papasakos ka malonaus,pvz.kad galiu y sakiu akuseriny ruostis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 19, 16:49)
Oi kaip as ciaudet pradejau,,,kazin ce tas vaistukas bacila lauk veja,as seip ce man taip g.gif ryt einu pas savo gine,kazin ka ji man darys,sakys? doh.gif nebepamenu pries pabaiga ka ten daro ax.gif ryt jau turesiu nauju ziniu tikiuosi,gal papasakos ka malonaus,pvz.kad galiu y sakiu akuseriny ruostis... biggrin.gif

labas, kad čiaudai tai gerai rolleyes.gif , reiškia organizmas sureagavo, ims kovot pats. Sėkmes tau pas ginekologus lauksim atvykstant ar žinučių mirksiukas.gif Engystol reikia pagert, vienos dienos neužtenka.
Atsakyti
O kiek jo gerti?gal ta visa? g.gif tas 50tabl.po 3kart per diena tai netiek daug dienu iseina,o vaikui 7m.ju galima?
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 19, 20:52)
O kiek jo gerti?gal ta visa? g.gif tas 50tabl.po 3kart per diena tai netiek daug dienu iseina,o vaikui 7m.ju galima?

galima kai moka pats sučiulpti
o aktyviam virusui homeopatai rekomenduoja tokią schemą, kas 15- 20 min ciulpti po liežuviu po 1 tabletę 2 valandas. tai išeina apie 8 kartai. o paskui kita diena tai kaip visada. pabandyk, mūsų daktarė taip gydo net gripo pradžią. 4u.gif
Atsakyti
Na nemanau kad man ce gripo pradzia,seip tik nosis truputy varvejo,bet su juros vandeniu praeidavo,o db kai isgeriu ta tabletuke,tai nosy kutuliukas,ciaudulei,ir taip viska atpalaiduoja kad upelei kokia valanda bega,poto vel ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,as su naujienom katik is gines.uzdraude surei valgyt doh.gif spaudimas didokas,klause ar galvos,skrandzio neskauda?sakau kad ne,tai sake ce gali buti pries gimdyma taip doh.gif liepe pirmadieny vel ateit jei viskas ok,jei spaudimas nenukris,sake rasys siuntima gultis.kaklelio neziurejo,tyrimai geri,svorio kelis gramus per 2sav.priaugau,o lelius sake nemazas,tai vat,tokie reikaliukai pas mane rolleyes.gif
Atsakyti
Smagu tau Totariut kad jau viskas tuoj... ax.gif kad tik greičiau man ateitų tas laikas...
O aš šiandien po gliukozės tyrimo...tai taip šlykščiai tą gliukozę išgėriau kad blink.gif bet nepykino...na ale kai parvažiavau namo lašiakų kirtau kaip už tėvynę biggrin.gif su marinuotu agurku...cukringumas sakė viskas ok thumbup.gif Tai va tiek naujienų, dar pažiūrėjo echoskopu tai mergytė įsitaisius jau gerai, virkštelė tarp kojų...dėlto man taip spardosi prie bambos doh.gif kad išokt gali...na dabar lauksiu kad tik greičiau tas laikas prabėgtų... ax.gif
Atsakyti
Aga,smagu Tina,tos 2paskutines savaites ilgesnes uz visa nestuma,jau taip nekantru biggrin.gif o kazin kodel man nedave gliukozes gert g.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 01 20, 15:08)
Aga,smagu Tina,tos 2paskutines savaites ilgesnes uz visa nestuma,jau taip nekantru biggrin.gif o kazin kodel man nedave gliukozes gert g.gif

dėl gliukozės tai nežinau...su dukra tai irgi dariausi...o su vaikais neatsimenu blush2.gif daug laiko praėjo jau...Tai tik džiaukis kad nedavė...na jau toks šlykštumas kad geriau neklausk... doh.gif nors ir saldžiai mėgstu bet čia tai neeeeeeeeeeee...geriau tokių procedūrų nereikia... biggrin.gif
Šiandien dar pažiūrėjo echo tai sakė galvutė žemai o su tarp kojų virkštelė, dėlto man taip spardosi iš dūšios, matyt su virkštele žaidžia... biggrin.gif Na savo grožybių kaip ir nematė gyd., sako kad berniukiško nieko nėra biggrin.gif na tikiuosi kad neišaugs iki to laiko kas nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Jei jau sakai kad negardu tai gerai kad ir nereikejo man tokiu degustaciju biggrin.gif o man iki 8men.nemate kas,vis virkstele tarp koju budavo,is sono nesimatydavo.. blush2.gif ir tada kazkur paskaiceu,kad pusvalandy pries echo,reikia kolos atsigert,ten kazkas yvyxta ir leliukas parodo ka turi,tai as ir pabandziau,nez ar kola suveike,ar tik seip sutapo,bet parode savo pasididziavima,dar daktare juokesi,sako oho dar ir su "staciu",pas jy pusle pilna buvo tai tikreusei gamtinems reikalams vyriskis ruosesi biggrin.gif
Atsakyti
Labas Tina ir Totoriut, skaitau ir džiaugiuosi kad jums viskas gerai ar bent ne blogai. thumbup.gif Tu tina esi šaunuolė, nes atlaikei bjaurųjį gliukozės testą, o tu Totoriut tai jau gimdyt galėtum, kad koks spaudimas kilt nepradėtų.bet įdomiai kad gimdos kaklelio nežiūrėjo, tai gal jau viskas į gimdymo pusę eina ir dėl to spaudimas šoktelėjo. Na bet viskas patasitaisys reik manyt, gi sveikos abi kaip liepos.Auginkit pilvukus iki pabaigos bigsmile.gif smagu kad ir jau savo lytį parodė, kažkaip gi smalsu ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Seip nejauciu as ant saves to spaudimo,tik snd nuo piet labai skauda,tempia visus kaulus po pilvu,net sedet normalei neina,ir lelius aktyvus labai,tik jo spyrei skaudus,taip nusmelkia kad net susiriest reikia g.gif
Papildyta:
O kodel manes prie nariu nerodo? g.gif
Atsakyti