QUOTE(Totoriut @ 2010 02 10, 21:46)
Aciukas uz sveikinimus
o mum seip viskas gerai,tik as sendien nusigandau,lelius truputy atpyle,bet taip gelsvai,tai delto ir klauseu del tu vaistu,ir po to atpylymo tox ramus dairesi dairesi ir uzmigo
o as sedziu tokia
ir galvoju ar jau ce nervuotis
nesinervuok, paraščiausiai susidarė oro burbulas skrandelyje ir išėjo su pienu. Tikriausiai atsirado daug pieno ir lengvai atiteka
QUOTE(malvina30 @ 2010 02 11, 18:40)
Labas vakariukas, kaip laikotes Mokam- galim. Ar jau daug parasu surinkot
mes irgi visu frontu uz jus, jei ka tai sakykit eisim prie merijos su leliais piketuot
man tai rodos kad laimesit
gal ministru paskirs koki daktara tai susigaudys nors kiek medicinoj Mano mazius irgi uz jus 
Labas Malvina, kaip tau sekasi, kaip sūnelis auga
Papildyta:
QUOTE(Totoriut @ 2010 02 10, 23:36)
Na to pieno pas mane tikrai nemazai,apetitu mazius irgi nesiskundzia,bet kartais keiciant pampy pradeda zagset ir tada atpila,koky puse arbatinio saukstelio,bet lyg sutrauktas tas pienukas buna
na raminuosi tuo kad taip mazai kada buna ir kad po nedaug atpila 
Labas Totoriut, būna pradžioj kad atpylinėja po nedaug, tai nieko tokio, kai pamaitini palaikyk kad atsirūgtų, kad burbuliukas iš skrandžio išeitų, nes jei lengvai išteka pienas, tai priryja į skranduką oro, ir atpila.
QUOTE(sexycola @ 2010 02 14, 13:13)
Sveikutes
, kazin ka ministru isriks, kad tik butu koks medikas
o tai jei vel koks melioratorius tai
Mokam -galim noriu paklausti iki kelintos val jus bunat darbe noriu uzsukt pro sali vaziuojant
galetumet gal i AZ savo tel ideti taoi pries pasiskambyciau 
Labas Sexycola, mane darbe gali rasti iki 15,30 kiekvieną darbo dieną, tik ketvirtadieniais skaitau paskaitas nėščiųjų mokykloje, tai užtrunku kiek reikia. tel parašiau
QUOTE(malvina30 @ 2010 02 17, 18:55)
Labas mokam-galim
noreciau jusu paklaust del kontracepcijos po gimdimo
noreciau pasitart ir pasitikrint po gimdimo , jei atvaziuociau kokia diaena pries piet gal mane daktare priimtu pasitikrincau
nes jau mmm atsirado tai imu bijot vel 
Sveikutė Malvina, malonu kad rūpiniesi savo sveikata
Labas vakarelis
vajetau kaip senai beraseu cia
naujas seimos narys uzimtuma garantuoja 24val.per para
ir as noriu paklaust mokam-galim,gal zinot kanors apie kontraceptines tabletes"azalia"kiek girdejau,tai maitinanciom jos tinkameusios
o kaip jusu reikaliukai su skyrium,gal y gera puse viskas juda?
QUOTE(Totoriut @ 2010 02 17, 20:01)
Labas vakarelis
vajetau kaip senai beraseu cia
naujas seimos narys uzimtuma garantuoja 24val.per para
ir as noriu paklaust mokam-galim,gal zinot kanors apie kontraceptines tabletes"azalia"kiek girdejau,tai maitinanciom jos tinkameusios
o kaip jusu reikaliukai su skyrium,gal y gera puse viskas juda?
Sveikutė, kaip tau sekasi su mažyliu, ar pieno užtenka, ar naktį leidžia pamiegoti. Dėl kontracepcijos, tai aš esu prieš hormonus, nes labai daug mačiau įvairių neigiamų faktorių pas juos vartojančias. Nekenksmingiausias mano nuomone kontraceptikas yra spiralė, kurią galima dėti gana greitai po gimdymo, Hormonai tai peilis sveikatai, dar tokioj jaunystėj nesigadinčiau. Tiesiog turi su savo ginekologe pasitart. Kas dėl skyriaus, renkam parašus ir toliau, kitą rimtesnį kreipimąsi parašėm, seimo narys žino mūsų padėtį, žadėjo pagalbą, ministras pasikeis, kad tik ne prastesnį paskirtų laukiant geresnio, kad iš tos partijos ne labai kandidatų yra. Na dar vilčių nepraradom, dirbam toliau, skyrius pilnas, šiandien buvo 6 pagimdžiusios ir 2 ant ribos
Jetau kaip faina,kad skyrius pilnas,manau turetu atsizvelgti ir y tai
mano draugei balandy gimdyti,tai ji lb pergyvena kad pas jus gali nespet,bet as ja tikinu kad niekas sakiu neuzdarys,as taip jauciu,kad pasieksit savo
o del pasitarimo su savo gine,tai..
buvau as kazkada ysidejus,bet istempeu gal pora sav.su skausmais dideleuseis,nez ar blogai ydejo ar mano organizmas neprieme,bet teko imt lauk,todel ir klausiu apie tabletukes,bijau dar karta bandyt det
o ta "azalia"berods neharmonine,,,o mano lelius auga kaip ant mieliu,zandai isipute
maitinu pati pieno uztektinai,nakty viena karta kelem valgyt,,seip viskas lyg ir gerai,tik del bambutes neramu,nukrito penktadieny,bet db tox sasiukas sviezio kraujuko uzsideda,as jy nuvalau ir vel randu,bet tox lb mazas,bambutes vidury,