Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

sveiki, kaip ten yra su ta juosta ant pilvo? jau kelinta savaite raso,kad turi but jau ryski,ypac kurios laukiasi ne pirmo vaikelio, o pas mane kaip dingo po pirmo nestumo taip ir nesirodo. siaip man jos netruksta smile.gif , bet is kitos puses ta juosta kaip dar vienas zymus irodymas,kad pilvelis uzimtas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2010 02 07, 12:27)
sveiki, kaip ten yra su ta juosta ant pilvo? jau kelinta savaite raso,kad turi but jau ryski,ypac kurios laukiasi ne pirmo vaikelio, o pas mane kaip dingo po pirmo nestumo taip ir nesirodo. siaip man jos netruksta smile.gif , bet is kitos puses ta juosta kaip dar vienas zymus irodymas,kad pilvelis uzimtas  lotuliukas.gif

sveikutė, 4u.gif tai nieko baisaus, nebent tau jos reikia, daugumai nėščiūjų, kurios laukiasi mergaitės pvz jos nebūna mirksiukas.gif ką gali žinoti.
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 02 07, 17:32)
sveikutė, 4u.gif  tai nieko baisaus, nebent tau jos reikia, daugumai nėščiūjų, kurios laukiasi mergaitės pvz jos nebūna mirksiukas.gif ką gali žinoti.

taip nesazininga jei teisybe. nesazininga sunaus atzvilgiu. juk jis vienintelis tarp mergu doh.gif nu tikesimes,kad nepasitvirtins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2010 02 07, 20:42)
taip nesazininga jei teisybe. nesazininga sunaus atzvilgiu. juk jis vienintelis tarp mergu  doh.gif  nu tikesimes,kad nepasitvirtins smile.gif

na čia gi ne ultragarsinis ištyrimas su aiškia diagnoze. Dėl lyties nustatymo dar anksti spėlioti. tiesiog dėl tos linijos daugeliui jos net nesimato ir tai yra normalu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 02 07, 20:25)
na čia gi ne ultragarsinis ištyrimas su aiškia diagnoze. Dėl lyties nustatymo dar anksti spėlioti. tiesiog dėl tos linijos daugeliui jos net nesimato ir tai yra normalu bigsmile.gif

a smile.gif aisku . lauksim 2.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 02 07, 17:32)
sveikutė, 4u.gif  tai nieko baisaus, nebent tau jos reikia, daugumai nėščiūjų, kurios laukiasi mergaitės pvz jos nebūna mirksiukas.gif ką gali žinoti.

pagal šią teoriją vėl bernas bus doh.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai laukiausi berniuko, pas mane buvo labai ryski juosta. O dabar jos nera ax.gif Gydytoja pranasauja mergaite bigsmile.gif
Smagumelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2010 02 08, 17:56)
Kai laukiausi berniuko, pas mane buvo labai ryski juosta. O dabar jos nera ax.gif  Gydytoja pranasauja mergaite bigsmile.gif
Smagumelis lotuliukas.gif

Tai labai šaunu, nes senos močiutės, kurios buvo senai pribuvėjomis sako kaip tik taip . O kad visos pasigimdytumėt pagal norus ir sveikus vaikučius thumbup.gif
kreipimąsi , kad neuždarytų skyriaus jau pasirašė virš 2000 gyventojų drinks_cheers.gif , kažin kiek tai padės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokam-galim: 08 vasario 2010 - 21:18
Kaip smagu kad tiek daug parašų...
Noriu paklausti mokam-galim ką gert nuo kosulio...tempos neturiu, bet jau kosulys kaip kankina tai nusišauk... doh.gif net anas galas neatlaiko kartais kai užsikosiu...
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 02 08, 23:12)
Kaip smagu kad tiek daug parašų...
Noriu paklausti mokam-galim ką gert nuo kosulio...tempos neturiu, bet jau kosulys kaip kankina tai nusišauk... doh.gif net anas galas neatlaiko kartais kai užsikosiu...

Labas Tina, kažko nesiūlysiu, bet labai gerai čiobrelių arbata su medumi kelis puodelius per dieną Iš vaistų geras yra ACC, bet vartojant nėščioms tai reikia su gydytoja pasitart. Tau irgi reiktų kad plaučius paklausytų, gal koks bronchitas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 02 08, 22:22)
Labas Tina, kažko nesiūlysiu, bet labai gerai čiobrelių arbata su medumi kelis puodelius per dieną Iš vaistų geras yra ACC, bet vartojant nėščioms tai reikia su gydytoja pasitart. Tau irgi reiktų kad plaučius paklausytų, gal koks bronchitas. g.gif

Ačiū ryt varysiu į vaistinę čiobrelių pirkt...tikiuosi kad nieko rimto leliui nenutiks nuo to mano kosėjimo...
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 02 09, 00:24)
Ačiū ryt varysiu į vaistinę čiobrelių pirkt...tikiuosi kad nieko rimto leliui nenutiks nuo to mano kosėjimo...

O aš girdėjusi, kad čiobrelių arbata nėščioms nerekomenduojama, nes skatina persileidima. Todėl ją galima vartoti tik vėlesniais mėnesiais g.gif
Atsakyti