Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

QUOTE(diasaja @ 2009 11 05, 16:38)
Sveikos, prisijungiu ir aš prie kraštiečių 4u.gif
Sūnui 7 mėnesiai, maitinu pati. Atrodytų lyg ir viskas puiku, bet nelabai valgo košeles, labiau noriu mamos pieno. Būna dienų, kad tik mano pienu sotus, o košelės per dieną suvalgo tik kelis šaukštelius. Košeles gaminu pati. Svorio priauga normaliai.

Labas, vakaras,noriu pagirti Jus už tai, kad esat Šauni thumbup.gif mama, norit kuo ilgiau maitinti savo pienu, nors jau ir košelių reiktų bandyti įsiūlyti. Nieko nuostabaus, kad vaikutis labiau nori maitintis iš krūties, negu košę valgyti- ir skanu ir mamos bendravimas labai svarbus. O iš ko košeles gaminat, gal per tirštos ir dar vaikutis neturi įgūdžio valgyti tirštesnį maistą. Nieko, išmoks, svarbu kad svoris nekrenta, vadinasi visko užtenka. Pabandykit košelę maitint tada kai labai alkanas, o po to duoti atsigerti savo pieno, taip susidarys įprotis užsigerti. Viskas greit nesigaus, todėl kantrybės Jums mirksiukas.gif rašykit kaip sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2009 11 05, 19:44)
Labas, vakaras,noriu pagirti Jus už tai, kad esat Šauni  thumbup.gif mama, norit kuo ilgiau maitinti savo pienu, nors jau ir košelių reiktų bandyti įsiūlyti. Nieko nuostabaus, kad vaikutis labiau nori maitintis iš krūties, negu košę valgyti- ir skanu ir mamos bendravimas labai svarbus. O iš ko košeles gaminat, gal per tirštos ir dar vaikutis neturi įgūdžio valgyti tirštesnį maistą. Nieko, išmoks, svarbu kad svoris nekrenta, vadinasi visko užtenka. Pabandykit košelę maitint tada kai labai alkanas, o po to duoti atsigerti savo pieno, taip susidarys įprotis užsigerti. Viskas greit nesigaus, todėl kantrybės Jums mirksiukas.gif rašykit kaip sekasi smile.gif

Viską ir darau taip, tik suvalgytas košytės kiekis per dieną geriausiu atveju būna tik 50ml. verysad.gif Košytes verdu iš savų daržovių (išskyrus kopūstą, nes visiškai atsisako ir atpila):bulvių, morkų, moliūgų, cukinijų ir įvairių dribsnių. Verdu Berhoff puode, kad maisto medžiagos visos išliktų ir be cukraus ir druskos, nes verdant šiuose puoduose nereikia dėti.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 05, 20:22)
Viską ir darau taip, tik suvalgytas košytės kiekis per dieną geriausiu atveju būna tik 50ml. verysad.gif Košytes verdu iš savų daržovių (išskyrus kopūstą, nes visiškai atsisako ir atpila):bulvių, morkų, moliūgų, cukinijų ir įvairių dribsnių. Verdu Berhoff puode, kad maisto medžiagos visos išliktų ir be cukraus ir druskos, nes verdant šiuose puoduose nereikia dėti.

na 50 gr kol pripras prie kitokio maisto irgi neblogai, jeigu pakankamai turit pieno
pabandykit retinti maitinimą savo pienu, ar miego ar žaidimų dėka, nors dar ko gero laikas neatėjo dar jam noro kitaip maitintis.Kiek pamenu mano vaikai irgi sunkiai priprato, bet po truputi...Kai kurios mamos bando su bananais košytę daryt, sako skonis labai tinkamas vaikams. Jei riebus, sotus Jūsų pienas ir svoris auga- nepegyvenkit, viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2009 11 05, 20:46)
na 50 gr kol pripras prie kitokio maisto irgi neblogai, jeigu pakankamai turit pieno
pabandykit retinti maitinimą savo pienu, ar miego ar žaidimų dėka, nors dar ko gero laikas neatėjo dar jam noro kitaip maitintis.Kiek pamenu mano vaikai irgi sunkiai priprato, bet po truputi...Kai kurios mamos bando su bananais košytę daryt, sako skonis labai tinkamas vaikams. Jei riebus, sotus Jūsų pienas ir svoris auga- nepegyvenkit, viskas bus gerai bigsmile.gif

Gydytoja sakė, kad mano pienas labai riebus. Tikiuosi, kad viskas bus gerai. Tiesa, dar neparašiau, kad duodu savų užaugintų obuolių(sutarkuotų) ir bananą.
Labai ačiū Jums už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 05, 19:22)
Košytes verdu iš savų daržovių (išskyrus kopūstą, nes visiškai atsisako ir atpila):bulvių, morkų, moliūgų, cukinijų ir įvairių dribsnių. Verdu Berhoff puode, kad maisto medžiagos visos išliktų ir be cukraus ir druskos, nes verdant šiuose puoduose nereikia dėti.

na, iki košių maniškei dar toli biggrin.gif , bet jaučiu, kai reikės gamint, tai bus klausimų begalė. vyresdnėlė praktiškai nevalgė mano gamintų košių (noirs vyras ir giria, kad gera šeimininkė), tiko tik Hipas iš stiklinių indelių. Mandro puodo neturiu, bet gal kokiam nors garpuody gal galima virt ir paskui blenderiuot?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 06, 15:49)
na, iki košių maniškei dar toli  biggrin.gif , bet jaučiu, kai reikės gamint, tai bus klausimų begalė. vyresdnėlė praktiškai nevalgė mano gamintų košių (noirs vyras ir giria, kad gera šeimininkė), tiko tik Hipas iš stiklinių indelių.  Mandro puodo neturiu, bet gal  kokiam nors garpuody gal galima virt ir paskui blenderiuot?

viskas galima ir įmanoma mirksiukas.gif tik reikia labai norėti.Kaip virusas, ar traukiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 06, 15:49)
na, iki košių maniškei dar toli  biggrin.gif , bet jaučiu, kai reikės gamint, tai bus klausimų begalė. vyresdnėlė praktiškai nevalgė mano gamintų košių (noirs vyras ir giria, kad gera šeimininkė), tiko tik Hipas iš stiklinių indelių.  Mandro puodo neturiu, bet gal  kokiam nors garpuody gal galima virt ir paskui blenderiuot?

viskas bus gerai, svarbu kad vaikučiai nesirgtų, kad sotūs būtų, ir pačios mamytės sveikos savo atžalas augintumėt 4u.gif Kaip Jūsų VJ sveikata, ar virusas nugalėtas bigsmile.gif
Atsakyti
doh.gif Buvo užstrigęs kompiuteris, tai abu atsakymai išplaukė ne į temą irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2009 11 06, 17:57)
viskas galima ir įmanoma mirksiukas.gif tik reikia labai norėti.Kaip virusas, ar traukiasi ax.gif

pasitraukė mano ligos 4u.gif . jėėėėzau, kaip gera nesirgti, kalnus, rodos dabar nuversčiau biggrin.gif .
Atsakyti
Noriu pasigirti kad jau mano mazoji pradejo normaliai valgyti koseles. smile.gif ir pieno mano vis nemazai patraukia, reikejo pavargt kol priprato doh.gif bet dabar gerai ypac nakti, prasibunda, pazinda ir vel miega iki ryto. aciu uz patarimus, 4u.gif jie labai naudingi jei kas vel klausiu, nes daug ramiau kai specelistai pataria visokiais klausimais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sexycola @ 2009 11 09, 19:36)
Noriu pasigirti kad jau mano mazoji pradejo normaliai valgyti koseles. smile.gif ir pieno mano vis nemazai patraukia, reikejo pavargt kol priprato doh.gif bet dabar gerai ypac nakti, prasibunda, pazinda ir vel miega iki ryto. aciu uz patarimus,  4u.gif jie labai naudingi jei kas  vel klausiu, nes daug ramiau kai specelistai pataria visokiais klausimais bigsmile.gif

Labas vakaras smile.gif smagu kad viskas susitvarkė, aukit ir nesirkit. biggrin.gif Jei reiks konsultacijos - rašykit, klauskit, ką galėsiu -patarsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Labas vakaras, kadangi esu naujokė forumietė tai rašysiu nedaug pradžiai 4u.gif Esu Jurbarkietė, kuriai teko būti labai maloniai priimtai ir labai gerai aptarnautai Šakių gimdymo skyriuje thumbup.gif .Jaučiausi kaip namie, buvome labai prižiūrėti ir aš ir mano leliukas. Tiesiog akušerės ir visos darbuotojos superinės, thumbup.gif labai švaru skyriuje ir skaniai valgdina, nepalyginsi pas mus. Nors konsultacijos daktarė visas per prievartą grūdžia važiuot kitur tik ne į šakius, mane irgi vos neišsiuntė, gerai kad nieko nesakius važiavau čia, čia tikrai verta važiuot, kai pagalvoju apie pirmą savo gimdymą tai oi oi blush2.gif daugiau Jurbarke negimdyčiau, ir draugėm visom patariu tik į Šakius bigsmile.gif čia viskas drinks_cheers.gif Neklausykit tų senų daktarių, jos turbūt nori kad ir Šakių neliktų man tokia nuomonė susidarė Čia tikrai gerai thumbup.gif Ačiū jums visoms už sūnelį, mano dar dvi draugės pas jus atvažius. stiprybės jums sunkiame darbe bigsmile.gif gal dar kada parašysiu jei reiks konsultacijos mirksiukas.gif
Atsakyti