O gal čia yra jurbarkiečių kurios galėtų rekomenduoti pas ką per nėštumą lankytis? Kažką viena ausim girdėjau apie saulės kliniką
Sveikutės. Atsitiko taip, kad mums užkibo netyčiukas kad net dabar dar neatsigaunu
esu pati jurbarkietė
bet galvoju į ateitį ir jau dabar renkuosi kur geriausia gimdyti
Apie Šakius labai daug gerų atsiliepimų girdėjau
O gal čia yra jurbarkiečių kurios galėtų rekomenduoti pas ką per nėštumą lankytis? Kažką viena ausim girdėjau apie saulės kliniką
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 12 02, 15:12)
Sveikutės. Atsitiko taip, kad mums užkibo netyčiukas kad net dabar dar neatsigaunu
esu pati jurbarkietė
labas sirdele SAULES klinika
QUOTE(kojote7 @ 2009 12 01, 21:22)
Sveiki,
Noriu paklausti ar gydytoja Bagdonavičienė gali išleisti į dekretą, jei ji yra budinti skyriuje, o ne konsultaciniame?
Kitas klausimas dėl epidiūro: ar norint jį gauti reikia prieš tai susitarti, ar yra visada budintis profesionalus anestiziologas?
Iš anksto labai dėkoju už atsakymus
Noriu paklausti ar gydytoja Bagdonavičienė gali išleisti į dekretą, jei ji yra budinti skyriuje, o ne konsultaciniame?
Kitas klausimas dėl epidiūro: ar norint jį gauti reikia prieš tai susitarti, ar yra visada budintis profesionalus anestiziologas?
Iš anksto labai dėkoju už atsakymus
Sveiki, pasistengsiu atsakyti į visus Jums rūpimus klausimus:
Norint lankytis pas gyd Bagdanavičienę reikia su ja asmeniškai susitarti dėl to, kad ji skyriuje turi budėjimus, bet dirba Gelgaudiškio ambulatorijoje antradieniais ir penktadieniais, todėl pacientes, norinčias gauti gimdymo atostogas, prisirašo ten.
Dėl epidūrinio nuskausminimo : profesionalus anesteziologas budi kiekvieną parą be baimės, yra rinkiniai ir medikamentai epiddūriniam nuskausminimui, bet prie šios gydytojos, kaip parašė viena forumietė neprireikia, nes yra kitokių nekenksmingų būdų gimdymui lengvinti ir ji tą moka.
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 12 02, 14:12)
esu pati jurbarkietė
liuks klinika ir daktarė ir akušerė geros abi gali drasiai lankytis
QUOTE(Tina*** @ 2009 12 02, 21:48)
Sveikos...dabar kai siaučia gripas, noriu paklausti ar priimtų echoskopu pasitikrinti savo
nes kažkoks nerimas kankina...ir kas daro echo iš gydytojų 
Dieną iki 15 val dirba vedėja, o vėliau iki ryto budi visos ginekologės pagal grafiką ir visos ultragarsu priima ir patikrina be problemų. Jums rinktis
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 02, 21:01)
Dieną iki 15 val dirba vedėja, o vėliau iki ryto budi visos ginekologės pagal grafiką ir visos ultragarsu priima ir patikrina be problemų. Jums rinktis
Šiandien budi gyd. Bagdanavičienė, rytoj- gyd. Karaliūnaitė ir tt bigsmile:
o kas dirbs penktadienį...aš prisiduosiu tyrimus ir norėčiau apsilankyti...ar kortelės reikia ar priimtų ir taip pažiūrėt...
QUOTE(malvina30 @ 2009 12 02, 19:07)
labas sirdele SAULES klinika
jau kad ten dirba gyd Karaliunaitė. Superine daktare
labai norejau pas ja lankytis kai buvau
bet dirbo skyriuj ir pradejau konsultacijoj tai ir pabaigiau, gimdziau sakiuose, ten superine Bagdonaviciene
Karaliunaite sakiuos dirba kai pamaciau tai liuks kad jurbarkietes su sakietem taip draugauja
zinok ten gerai priziuri :bigsmile:ir akuseres mielos tokios
lankykis pas Karaliunaite ir del gimdimo sakiuos susitarsi 
QUOTE(*viola* @ 2009 12 02, 20:46)
Ačiū labai.
Dabar sakykit iki kurios savaitės reikia pirmą kartą pas ginę apsilankyti? Aš dar nebuvau nes pati tik kelios dienos kaip žinau
QUOTE(Tina*** @ 2009 12 02, 22:03)
o kas dirbs penktadienį...aš prisiduosiu tyrimus ir norėčiau apsilankyti...ar kortelės reikia ar priimtų ir taip pažiūrėt...
penktadienį iki19 val dirbs vedėja, o po to gyd Stonienė
Papildyta:
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 12 03, 10:06)
Ačiū labai.
Reikės užsirašyti
o apie Karaliūnaitę tik gerai galiu atsiliepti
Toje klinikoje jei neklystu dirba mano akušerė
Oi kai pasakysiu kad vėl laukiuos niekas nepatikės
po gimdymo sakiau man jau gana
Dabar sakykit iki kurios savaitės reikia pirmą kartą pas ginę apsilankyti? Aš dar nebuvau nes pati tik kelios dienos kaip žinau
Sveiki, pas ginekologą rekomenduojama apsilankyti iki 12 nėštumo savaitės. "Saulės"
klinikoje dirba akušerė Rauktienė
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 03, 14:20)
Sveiki, pas ginekologą rekomenduojama apsilankyti iki 12 nėštumo savaitės. "Saulės"
va va. apie tą pačią kalba eina. Superinė akušerė
Ačiū Mokam-galim už atsakymus. Bet turiu dar vieną klausimą: ar budinčių gydytojų grafikas keičiasi kas mėnesį ar kitaip, o gal visai nesikeičia
?
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 12 03, 16:46)
va va. apie tą pačią kalba eina. Superinė akušerė
Prie jos savo antrą klecką gimdžiau, tai buvau apakus kokią gerą priežiūrą gavau
O gal ir ji Šakiuose dirba
Skambinausi šiandien, tai sakė kad Karaliūnaitė berods eina atostogų, tai kai aš grįšiu iš kursų iškart ir lėksiu 
gaila kad Jolanta
Papildyta:
QUOTE(kojote7 @ 2009 12 03, 18:00)
Ačiū Mokam-galim už atsakymus. Bet turiu dar vieną klausimą: ar budinčių gydytojų grafikas keičiasi kas mėnesį ar kitaip, o gal visai nesikeičia
?
Taip , gydytojų grafikas keičiasi, bet gyd Karaliūnaitė