Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

user posted image

Nekantrauju isbandyt. Dar noriu tokios pat kompaktines
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 10 28, 23:01)
user posted image

O idomu gerai maskuoja? g.gif
Atsakyti
As turiu sia kremine MatMate pudra, maskuoja vidutiniskai, bet man tiek ir uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 10 28, 22:01)
user posted image

Turėjau šią, vis dar turiu kompaktinę. Dėl skystos tai kaip Vishy ir sako- maskuoja tik vidutiniškai, man, turinčiai pigmentinių dėmių, to nepakako, taip pat yra skysta, lengvai dengiasi su šepetėliu ( kitaip nebandžiau), matiškumą išlaiko maždaug puse dienos ( mano riebi oda), kad kimštų poras ar jas išryškintų nepastebėjau.
O kompaktinę neteisingai naudoju, bet man taip gerai- tepu tiesiai ant bazės ir viskas. tai tokiu būdu naudojant smagiai dengiasi, matiškumą išlaiko vėlgi ne ilgiau kaip iki pietų. tai tiek iš mano stovyklos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2009 10 29, 14:15)
Turėjau šią, vis dar turiu kompaktinę. Dėl skystos tai kaip Vishy ir sako- maskuoja tik vidutiniškai, man, turinčiai pigmentinių dėmių, to nepakako, taip pat yra skysta, lengvai dengiasi su šepetėliu ( kitaip nebandžiau), matiškumą išlaiko maždaug puse dienos ( mano riebi oda), kad kimštų poras ar jas išryškintų nepastebėjau. 
O kompaktinę neteisingai naudoju, bet man taip gerai- tepu tiesiai ant bazės ir viskas. tai tokiu būdu naudojant smagiai dengiasi, matiškumą išlaiko vėlgi ne ilgiau kaip iki pietų. tai tiek iš mano stovyklos smile.gif

Na va, ka tik uzsitepiau. Noriu paklaust tu, kurios naudojo, ar ji tikrai tokia skysta? As turiu ir Lancome Maquimat, bet ji truputi tirstesne, tokia kaip kremas, o Gyvenshy labai skysta. Dengiasi graziai, poru neisryskina. Del matiskumo islaikymo tai dar ziuresiu. Ir Lancome visa diena neislaiko, reikia pataisyti kompaktine pudra. Maskuoja vidutiniskai, tai kadangi mano oda su spuogeliais naudoju papildomai maskuojama piestuka+ kompaktine pudra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 29 spalio 2009 - 16:49
QUOTE(ZBITKA @ 2009 10 29, 16:48)
Na va, ka tik uzsitepiau. Noriu paklaust tu, kurios naudojo, ar ji tikrai tokia skysta?

Taip, MatMate kremine pudra yra labai skysta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 29, 17:09)
Taip, MatMate kremine pudra yra labai skysta smile.gif

Islaike neblogai 7h. Neblizgejo veidas. Graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 10 28, 10:51)
Noreciau isgirsti atsiliepimu apie sia pudryte, kaip dengia, ar nesulenda i poras, ar jas paslepia, kaip spalvytes:

user posted image

Nera bandziusiu? Gal bent kas zino, ar jau ji yra Kristianoj?
Atsakyti
O as neseniai nusipirkau Estee Lauder Double Wear Light. Labai gerai laikosi ir netepa drabuziu, islaiko gana ilgai makiaza. Zodziu esu patenkinta kaip drambliukas
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Prisiskaiciusi kad dauguma jusu pudras tepat sepeteliais (as naudodavau kempinele), siandien pagaliau pati isbandziau sepeteli. Skirtumas tikrai didelis - labai graziai pasidenge smile.gif
Taigi labai malonu, kad cia galima pasiskaityt ivairiausiu jusu patarimu 4u.gif Aciu
Atsakyti
Gaila, kad kai naudodavau kremines pudras niekada neatėjo į galvą dengti šepetėliu doh.gif šiaip jau pamažu pradedu pasiilgti savo Pro Lumiere, gal reikės nusipirkti žiemai. Nuo šalčio vistiek manau geriau kreminė apsaugo nei kad biri, tik dabar jau bijau, kad spuogai pradės lysti.. g.gif
Atsakyti
O kaip jums Guerlain parure gold? rolleyes.gif Aš ją vis apžiūrinėju apžiūrinėju gal turite kokių atsiliepimų? ax.gif
Atsakyti