Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(matrica_2 @ 2009 11 01, 11:12)
O kaip jums Guerlain parure gold?  rolleyes.gif  Aš ją vis apžiūrinėju apžiūrinėju gal turite kokių atsiliepimų? ax.gif

Norėjau bandyti, bet ji vyresnei odai skirta ax.gif
Atsakyti
Noriu įsigyti Chanel mat lumiere, ar verta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 11 01, 16:30)
O pro lumiere tai man patiko tikrai, bet kai atradau mineralinę, tai man buvo stebuklas, kad nereikia cackintis atsisėdus ilgiausiai kol lygiai padengsi.

Esu kelis buteliukus "Chanel Pro Lumiere" sunaudojusi, bet ji man porų nekimšo. Tik dabar ji man taip nebepatinka, yra ir geresnių variantų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 01, 18:49)
Noriu įsigyti Chanel mat lumiere, ar verta?  g.gif

O pati nebandei? Na, ji tokia sunkoka, gan matos ant odos g.gif
Atsakyti
[quote=Victorious,2009 11 01, 17:53]
Esu kelis buteliukus "Chanel Pro Lumiere" sunaudojusi, bet ji man porų nekimšo. Tik dabar ji man taip nebepatinka, yra ir geresnių variantų ax.gif
Papildyta:

Kokios labiau patinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 01, 20:33)
Kokios labiau patinka? 4u.gif

Ta pati "Estee Lauder Double Wear Light" rolleyes.gif Dar anksčiau patiko "Guerlain Parure Extreme", bet dabar jau "EL" geresnė. Na, ir "Chanel Pro Lumiere" smagi, gražiai oda atrodo, bet nėr lengvos konsistencijos, turi tokio švytėjimo, tai gal labiau progoms tinkama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 01, 17:53)
O pati nebandei? Na, ji tokia sunkoka, gan matos ant odos g.gif

Bandžiau, bet greitai nusiploviau po to, nežiūrėjau, kiek laikos ax.gif ir užtepta buvo tik ant rankos blush2.gif todėl ir domiuos 4u.gif maskuoja vidutiniškai kiek žinau, o kaip laikos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka Manhattan perfect teint, čia 2in1 pudra.Tai aš sušlapinus kempinėlę tepu kaip kreminę pudrą. Gražiai atrodo ant odos, nesausina jos.
Atsakyti
Man asmeniskai viena geriausiu krempudru yra GIVENCHY subli'mine. Net nusipirkus ja vasarai ir nusiplovus idegiui, si pudra puikiai atrodo ir ant sviesesnes odos wub.gif O stai DIOR nude, man nelabai patinka schmoll.gif Per daug tirsta, netgi pasakyciau palieka pudros zymiu.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 01, 16:40)
Norėjau bandyti, bet ji vyresnei odai skirta ax.gif

Tai k1 dabar daryti reikia? biggrin.gif Man ji toookia faina pasirode...tokia uzsitepi ir veidukas toks grazus palieka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 01, 17:51)
Bandžiau, bet greitai nusiploviau po to, nežiūrėjau, kiek laikos  ax.gif  ir užtepta buvo tik ant rankos  blush2.gif todėl ir domiuos  4u.gif  maskuoja vidutiniškai kiek žinau, o kaip laikos?  mirksiukas.gif

as ja naudoju su makiazo baze tai ji man ilgokai laikosi,ir nepasakyciau,kad ji labai matosi ant veido mirksiukas.gif ,man ji neblogai ziurisi,nera kauke,bet cia ne visoms vienodai,vienoms patinka kitoms ne.Maskavimo man uztenka su ja.
Atsakyti
Gal kuri žinot, kokio LT parduotuvėj galima įsigyt Lirene Dermoprogram produktu? Išbandžiau pudros City Matt mėginuką, visai tiko.
Atsakyti
paklausiau cia patarimo ir savo sausai odai uzsisakiau Clarins True Comfort. Realiai pudros nemaciau, tai surizikavau, spalva tikiuos atitaikiau is paveiksliuko, 05 Shell... Gal kas naudojot ir turit daugiau atsiliepimu, ar bent apie spalva ka zinot? ax.gif
user posted image
Atsakyti