Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 11 03, 22:22)
o gal galite labiau papasakoti apie givenchy? kaip maskuoja? bigsmile.gif

Givenchy maskuoja tikrai gerai, visus spuogelius ir dėmeles man užmaskavo puikiai, o svarbiausia, kad veidas su ja neatrodo kaip su kauke, jis toks sveikai švytintis atrodo ir padrėkintas. wub.gif tikrai labai patinka man ši pudra, bet dabar kai oda po vasaros pašviesėjo niekaip neatitaikau sau atspalvio, nes arba per šviesūs atspalviai, arba per tamsūs, nėra to vidurinio atspalvio, kuris man tiktų biggrin.gif tai galvoju kitą pudrą pamėginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(denise @ 2009 11 03, 21:56)
Siandien nusipirkau givenchy skin tonik,ryt isbandysiu ir aprasysiu mirksiukas.gif

Domina atsiliepimai, kaip issilaiko ant odos, maskuoja? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 11 04, 15:37)

Istikruju nezinau nei kaip apibudint.Pudra gal ir nieko butu,pas ka sausa,brandi oda,nes ji stangrinanti,vidutiniskai maskuoja.Taciau man ji visai netinka,nes mano oda misri,ir veidas blizgejo iskart pasitepus.Sakiau konsultantei,kad mano oda misri,bet ji man parinko,ir itikino,kad si pudra man tiks smile.gif nu ka, teks toliau ieskot geriausios g.gif
Atsakyti
nu va, o as nebezinau kas mano odai pasidare....
pries metus naudojau Chanel mat lumiere - pasirode perdaug sausinanti, tada nusipirkau Dior sculpt ir buvau patenkinta.
pavasari ir vasara issiverciu su Egipto zeme, dabar atsalus orams vel ieksau krempudros.
visada buvau misriaode i sausuma labiau, bet dabar ziauriai blizga T zona. nusipirkau Chanel pro lumiere - plaukiu, Dior sculpt netenkina irgi (abi jos man per sunkios kazkokios pasidare), Guerlain parure extreem nusipirkau ne tos spalvos tai isvis be komentaru.....bandziau YSL perfect touch ir ES dwl, tai labiau patiko YSL bet kazkodel pasirode neatspari lietimui ir nosies galas blizgejo.
zodziu as isvis pasimetus ir nebezinau ka daryti...ar man cia kokios magnetines audros sauleje itaka daro. atrodo reikalavimai neperdidziausi - gerai maskuotu bet nebutu labai sunki,laikytu matiskuma ir butu atspari lietimuisi i drabuzius ar rankas. cray.gif
nuo ko pradeti nebezinau.
Papildyta:
id dar - dabar vaikstau kasdiena sau negrazi stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 03, 11:06)
o si tau poru nekemsa? kazkada ziurinejau, nes noreciau tokios iseigai  ax.gif

Dior Sculpt porų nekemša, bet ji labiau sausai odai, stipriai maskuojanti, sunki, ne matinė, veidas švyti . Ir raukšlelių aplink akis man nelygino, net vizualiai smile.gif aj brandžiai odai jinai, bet man tas netrukdė irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 11 03, 12:16)
.Tarkim apie Maybelline Dream Satin Liquid..Ar yra ją išbandžiusių?.. ax.gif Kokie būtų atsiliepimai.. ax.gif

Maybelline temoj yra nemažai atsiliepimų smile.gif

QUOTE(dovila @ 2009 11 03, 12:38)
aš norėčiau kad nebūtų labai maskuojanti, norėčiau tik sulyginti veido spalvą, kad būtų lengva pudra ir nesimatytų ant veido.Mano oda mišri, bet kažkaip nenoriu aš matinės pudros, norėčiau labiau švytinčios, nebijau blizgėjimo.Galvoju gal kokią drėkinančią.turėjau Givenchy photo perfection, tai tikrai ji man patiko, bet noriu kažką kitko išbandyt.Galvoju apie chanel vitalumiere  g.gif

Givenchy Sublimine pabandyk ax.gif aš kažkada naudojaus ja, tikrai nesunki, neypatingai maskuojanti, bet veidas švytintis su ja
QUOTE(ViShy @ 2009 11 03, 19:46)
As turiu #6, naudojau vasara...dabar deja jau per tamsi man.

ar čia komentaras? tongue.gif
tiksliai reik apie krempudrą, ką daro, ko nedaro, o čia "man per tamsi", kažin ar čia kam įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 11 04, 17:37)
ar čia komentaras?  tongue.gif

Mano komentaras,kad spalva man siuo metu per tamsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(denise @ 2009 11 03, 22:56)
Siandien nusipirkau givenchy skin tonik,ryt isbandysiu ir aprasysiu mirksiukas.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2009 11 04, 15:37)

Turiu šią pudrą, na už tokią kainą tai grynas š.... doh.gif

Nieko man nemaskuoja, sunkiai užsitepa, na pirštais dar dar, bet teptuku - be šansų schmoll.gif Eina tokiom drūžėm ir viskas, nors ir naudoju bazę, veidas blizga nuo jos, mažai maskuoja, nemalonus pojūtis užsitepus, lyg padauginta būtų, lyg kaukę kokią užsidėjus doh.gif
Na žodžiu, gaila išmestų pinigų, bet kažkaip reiks sutepliot, o dar ir atspalvį per šviesų pasiėmiau, žodžiu juodas pravalas doh.gif Pirmą kart gyvenime taip apsipirkau pirkdama kosmetiką ne iš pigesniųjų serialo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

gal galetumet rekomenduoti krempudra misriai odai (labiau i sausuma, nes T zona neblizga, o sausesnes pudrytes traukia oda), kad pamaskuotu neblogai (kapiliariai, issipletusios poros, ne itin lygi oda) ir pageidautina duotu sveiko spindesio (bet neatrodytu riebi oda)?
is anksto labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 11 04, 17:53)
Mano komentaras,kad spalva man siuo metu per tamsi  tongue.gif

kažin ar kam įdomu, per tamsi tau spalva ar ne wink.gif nes nei mes matom tavo odos spalvos nei ką....
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 11 05, 20:51)
kažin ar  kam įdomu, per tamsi tau spalva ar ne wink.gif

Man idomu 4u.gif

As klausiau tame tarpe ir del YSL spalvu, nes perku YSL internetu ir nezinau, kuria issirinkti. Todel man sis teiginys pakankamai informatyvus, butu super gerai, jei kas isdristu dar pakomentuoti 4 ir 5 spalvas bei dengima. Man 4 tokia sviesi, bet i geltonuma pasirode, o 5 nebuvo isvis paziureti. Labiau linkciau link 5, bet bijau, kad nebutu i ruzavuma...

Butu isvis gerai, jei atsirastu kas nors, naudojantis ziema Chaneli 20 ir prisipazintu kokia spalva YSL tinka.

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 11 05, 20:03)
Labiau linkciau link 5, bet bijau, kad nebutu i ruzavuma...

Nesu maciusi siu spalvu realiai,is pateiktu pvz. YSL pls. #5 spalva neatrodo i ruzavuma, na bet is tiesu pagal tuos pavyzdzius sunku nuspresti,nes realiai spavyte kazkiek skirsis smile.gif
user posted image
Atsakyti