Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

gal būtų atsiliepimų? rolleyes.gif

http://www.makeupfac...p;ts=1257709094

Domina ir kitos Make up Factory pudros. Ar išvis šios firmos pudras galima naudoti kasdien, ar neapsunkina odos?
Atsakyti
Is make up factory sunaudojau Luxury foundation with concealer.
Is pradziu tai gailejausi, kad nusipirkau, nes uzsitepus ant veido jinai labai matesi, kiekvienas nelygumas isryskedavo. Kuri laika nenaudojau jos, o cia vasara vel pabandziau - ir kuo puikiausiai tiko, gan lengva, bet maskuojanti. Tikrai su malonumu pabaigiau, nesuprantu, gal odos riebumas pasikeite per ta laika?
Dar pastebejau kad uztepus ant veido sita pudra patamseja siek tiek.
O minusai - nepatogus ir keistas ipakavimas. Ir dar - maskuoklis, kuris yra toj pacioj dezutej, man buvo per tirstas, labai nedaug ji naudojau.

O dabar nusipirkau MaxFactor second skin foundation. Na tepasi maloniai, beveik kaip kremas. Maskuoja mazai.. Tepu viena plona sluoksneli, ir dar kur truksta antra karta. Gal but priprasiu, pries tai daug sunkesne pudra turejau, tai dabar ryskus skirtumas.
Atsakyti
O gal kas bandete kokia PUPA pudra ar Isadora, nes visai cia apie jas nekalbeta... tiesiog savaitgali man pupa pudra isgyre, tad mastau isigyti...
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2009 11 09, 19:53)
O gal kas bandete kokia PUPA pudra ar Isadora, nes visai cia apie jas nekalbeta... tiesiog savaitgali man pupa pudra isgyre, tad mastau isigyti...

kurią PUPA išgyrė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2009 11 09, 18:53)

Kažkada pudrų temoje buvo išgirta IsaDora Velvet Touch, bet nežinia, ar ji dabar yra prekyboje Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 11 09, 20:20)
Kažkada pudrų temoje buvo išgirta IsaDora Velvet Touch, bet nežinia, ar ji dabar yra prekyboje Lietuvoj.

pamenu ir as kad buvo girta, o pupa kuria net nezinau, turbut sausai odai... nes jos oda serpetoja ax.gif
Atsakyti
dabar naudoju IsaDora HYDRALIGHT. mano oda sausa, tai si pudryte man visai nebloga. pamaskuoja neblogai. raso, kad tinka visiems odos tipams.
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2009 11 09, 20:48)
pamenu ir as kad buvo girta, o pupa kuria net nezinau, turbut sausai odai... nes jos oda serpetoja ax.gif

Įdomu būtų pavadinimas kurią čia taip gyrė g.gif
Pati jau daugiau nei savaitę naudoju Pupa No transfer Foundation ir esu labai patenkinta. wub.gif Beveik idealiai atitinka aprašymą, tik tiek kad nesuteikia matinio efekto koks žadamas, todėl riebesnei odai nerekomenduočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 10 lapkričio 2009 - 18:12
QUOTE(Elegant @ 2009 11 10, 19:12)
Įdomu būtų pavadinimas kurią čia taip gyrė  g.gif
Pati jau daugiau nei savaitę naudoju Pupa No transfer Foundation ir esu labai patenkinta.  wub.gif  Beveik idealiai atitinka aprašymą, tik tiek kad nesuteikia matinio efekto koks žadamas, todėl riebesnei odai nerekomenduočiau.

Kai paklausiu parasysiu 4u.gif o kokia tu naudoji, nes mano odele misri;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KERERA: 10 lapkričio 2009 - 20:40
QUOTE(Elegant @ 2009 11 10, 18:12)
Įdomu būtų pavadinimas kurią čia taip gyrė  g.gif
Pati jau daugiau nei savaitę naudoju Pupa No transfer Foundation ir esu labai patenkinta.  wub.gif  Beveik idealiai atitinka aprašymą, tik tiek kad nesuteikia matinio efekto koks žadamas, todėl riebesnei odai nerekomenduočiau.

As kazkada naudoju sia Pupa pudryte, man visai tiko ir patiko, bet tikrai riebiai odelei jinai blizgetu. Dabar mano oda i riebuma, tai jos nesirinkciau rolleyes.gif
Atsakyti
Patenkinta aš savo Kenebo Fluid Finish. Mano oda normali, tam tikru metu pasausėja vietom, bet ši pudra man atradimas dėl nekemšančių porų, lygaus padengimo. gražiausiai pasidengia pataškuojant ant veido, o paskui drėgna kempinėle lyginant.
Atsakyti
Mergaites, patarkit - noreciau Geurlain pudros, bet nebutinai, mano oda i misruma, turiu poru, pavieniu spuogeliu, noreciau maskavimo ir matiskumo, patarkite prasau kuria rinktis arba is Geurlain arba kokia nors kita 4u.gif
Siuo metu naudoju Bourjois Comme apres 10h de sommeil, bet i pabaiga ir jau pabodo..
Atsakyti