Is make up factory sunaudojau Luxury foundation with concealer. Is pradziu tai gailejausi, kad nusipirkau, nes uzsitepus ant veido jinai labai matesi, kiekvienas nelygumas isryskedavo. Kuri laika nenaudojau jos, o cia vasara vel pabandziau - ir kuo puikiausiai tiko, gan lengva, bet maskuojanti. Tikrai su malonumu pabaigiau, nesuprantu, gal odos riebumas pasikeite per ta laika? Dar pastebejau kad uztepus ant veido sita pudra patamseja siek tiek. O minusai - nepatogus ir keistas ipakavimas. Ir dar - maskuoklis, kuris yra toj pacioj dezutej, man buvo per tirstas, labai nedaug ji naudojau.
O dabar nusipirkau MaxFactor second skin foundation. Na tepasi maloniai, beveik kaip kremas. Maskuoja mazai.. Tepu viena plona sluoksneli, ir dar kur truksta antra karta. Gal but priprasiu, pries tai daug sunkesne pudra turejau, tai dabar ryskus skirtumas.
Įdomu būtų pavadinimas kurią čia taip gyrė
Pati jau daugiau nei savaitę naudoju Pupa No transfer Foundation ir esu labai patenkinta. Beveik idealiai atitinka aprašymą, tik tiek kad nesuteikia matinio efekto koks žadamas, todėl riebesnei odai nerekomenduočiau.
Pati jau daugiau nei savaitę naudoju Pupa No transfer Foundation ir esu labai patenkinta. Beveik idealiai atitinka aprašymą, tik tiek kad nesuteikia matinio efekto koks žadamas, todėl riebesnei odai nerekomenduočiau.
As kazkada naudoju sia Pupa pudryte, man visai tiko ir patiko, bet tikrai riebiai odelei jinai blizgetu. Dabar mano oda i riebuma, tai jos nesirinkciau
I MAY BE NOT PERFECT, BUT SOME PARTS OF ME ARE EXCELLENT...
Patenkinta aš savo Kenebo Fluid Finish. Mano oda normali, tam tikru metu pasausėja vietom, bet ši pudra man atradimas dėl nekemšančių porų, lygaus padengimo. gražiausiai pasidengia pataškuojant ant veido, o paskui drėgna kempinėle lyginant.
Mergaites, patarkit - noreciau Geurlain pudros, bet nebutinai, mano oda i misruma, turiu poru, pavieniu spuogeliu, noreciau maskavimo ir matiskumo, patarkite prasau kuria rinktis arba is Geurlain arba kokia nors kita Siuo metu naudoju Bourjois Comme apres 10h de sommeil, bet i pabaiga ir jau pabodo..