Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

mane domina sitos pudros atsiliepimai,gal kas bandete g.gif
Shiseido
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 22 lapkričio 2009 - 19:47
Taip bandziau - mano oda misri/riebi, gtai visiskai netiko ax.gif Blizga nerealiai jau po keliu val., nubega ir t.t. smile.gif Man labai net nieko gero wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 11 22, 20:46)
mane domina sitos pudros atsiliepimai,gal kas bandete g.gif
Shiseido

man visai patiko, natūraliai atrodė, drėkino, bet mažai maskavo. šiaip jei oda labai riebi, tai gali netikti, pati pudra nesuteikia matinio efekto
Atsakyti
Gal kas bandete Covergirl kremines pudras ? smile.gif
Atsakyti
galkuri turejte sia pudryte? user posted image , as ja isigyjau ir nezinau ar ji man patinka cia pudryte skirta sausai odai o mano normali tai siektiek man blizga veidas po keliu valandu .noreciau atsiliepimu kaip kitoms... 4u.gif
Atsakyti
Galbūt nesupyksit jei yra toks klausimas, o aš paklausiu dar kartą dėl savęs. Nes prisipažinsiu ne viską skaičiau.

Kokią patartumėte krempudrą normaliai veido odai ir man patinka kai veidui suteikia švytėjimo, su švytinčiom dalelėm ir kai užmaskuoja doh.gif Norėčiau iš geresnės firmos, tad laukiu jūsų nuomuonės 4u.gif . Labai būsiu dėkinga.
Atsakyti
[quote=giedre-marija,2009 11 25, 13:35]
Galbūt nesupyksit jei yra toks klausimas, o aš paklausiu dar kartą dėl savęs. Nes prisipažinsiu ne viską skaičiau.

Kokią patartumėte krempudrą normaliai veido odai ir man patinka kai veidui suteikia švytėjimo, su švytinčiom dalelėm ir kai užmaskuoja doh.gif Norėčiau iš geresnės firmos, tad laukiu jūsų nuomuonės 4u.gif . Labai būsiu dėkinga.

Pasiskaičiusi visgi susidariau tokią nuomuonę, kad Chanel kaip ir labiausiai paklausios krempudros. Tik kurią dabar išsirinkti, kai aš labiau mėgstu maskuojančią, padengianti veidą gražiai. Man tai patinka kai ant veido ir matosi, akd pudra užtepta, toks lygus gražus veidas, tik man nepatinka, kai užtepta ir matosi ir būna itin tamsi nei naturali oda. Tad kai patarsite krempudrą patarkite ir dėl numeriuko. Esu iš šviesesnių veido odų, bet neperbalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 11 25, 13:37)
Pasiskaičiusi visgi susidariau tokią nuomuonę, kad Chanel kaip ir labiausiai paklausios krempudros.

Jeigu nori gerai maskuojančios, pabandyk Pro Lumiere. Ji puikiai atitinka visus tavo pageidavimus. Pati šiuo metu naudoju ir man labai patinka. O dėl numerio, tai sunku ką nors patarti. Vasarai naudojau 40, dabar ji man ryškiai per tamsi, tai maišau su Dior 20 nr. O tau turėtų 30 gal tikti? Geriausia - pasitikrinti "Kristianoj" ar kitoj parduotuvėj 4u.gif
Atsakyti
Saltuoju sezonu labai patinka nivea beauty lift wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 25, 18:51)
Saltuoju sezonu labai patinka nivea beauty lift wink.gif

as irgi si kartais naudoju, bet jis man dar labiau nusausina ir taip sausoka oda, tai pradzioj kremu tepuosi, o veliau juo. arba sumaisau maza kieki kremo su pacia pudra ir terlioju. bet siaip stengiuos isvis nenaudoti nei kreminiu nei biriu pudru, tepu maskuokli 3in1, paslepiu problematiskas vietas ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanche89 @ 2009 11 25, 21:09)
as irgi si kartais naudoju, bet jis man dar labiau nusausina ir taip sausoka oda, tai pradzioj kremu tepuosi, o veliau juo. arba sumaisau maza kieki kremo su pacia pudra ir terlioju. bet siaip stengiuos isvis nenaudoti nei kreminiu nei biriu pudru, tepu maskuokli 3in1, paslepiu problematiskas vietas ir viskas smile.gif

Na mano oda riebi, tai man nesausina wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 25 lapkričio 2009 - 20:31
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 25, 22:31)
Na mano oda riebi, tai man nesausina wink.gif

O maskuoja gerai? ax.gif
Atsakyti