Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(lisik @ 2009 11 25, 23:59)
o musu karta, tikekimes, isvis 60-ies atrodys kaip 30 hihihi.gif  irnesakyk.gif

kazkaip abejoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 26, 00:00)
kazkaip abejoju  lotuliukas.gif

na zinai, kosmetika ir kitos grozio puoselejimo priemones juk kasmet tobuleja biggrin.gif

dar panaudos visokias kamienines lasteles, kitus isradimus ir visko gali but mirksiukas.gif

baigiu offtop'inti

smile.gif

i tema: is tiesu kiekvieno reikalas ka naudoja. Jei labai tinka - valio smile.gif

Atsakyti
Mergaites, is kur siunciates Chanel krempudras? Is kur galima pigiau parsisiust be jokiu pasto islaidu?
Atsakyti
kokia galetumete pasiulyti kremine pudra jaunai, sausokai odai? taip pat, kad nebutu labai brangi, nes pudras naudoju tik ypatingom progom, tai nesinori leisti pinigus tam, ko beveik nenaudosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanche89 @ 2009 11 26, 20:30)
kokia galetumete pasiulyti kremine pudra jaunai, sausokai odai? taip pat, kad nebutu labai brangi, nes pudras naudoju tik ypatingom progom, tai nesinori leisti pinigus tam, ko beveik nenaudosiu  ax.gif

Reikia paskaityti temą, nes tikrai apie tai kalbėta.
Atsakyti
Pas mane oda misri, skruostai ir kakta dienos begyje ima riebaluotis, turiu po spuogeliu likusiu demeliu ir renkuosi pudryte tarp siu dvieju:

Chanel mat lumiere ir Clarins truly matte.

Kokia geriau imt? Ir kokia Clarins spalvyte imt, nes esu tokios vidutiniskos odos, sviesios bet ne porcelianinio baltumo.
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 11 26, 21:56)
Pas mane oda misri, skruostai ir kakta dienos begyje ima riebaluotis, turiu po spuogeliu likusiu demeliu ir renkuosi pudryte tarp siu dvieju:

Chanel mat lumiere ir Clarins truly matte.

Kokia geriau imt? Ir kokia Clarins spalvyte imt, nes esu tokios vidutiniskos odos, sviesios bet ne porcelianinio baltumo.

Man smagesnė "Clarins Trully Matte" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 25, 23:51)
http://www.nivea.lt/products/show/7733
Na permeciau akim, lyg neraso, akd brandziai odai  rolleyes.gif  arba nematau..
na nezinau, as naudoju tik sita pudra ir skaistalus, tai patenkinta wink.gif o daugiau nieko neteko bandyti  blush2.gif
Papildyta:

Siandien ziurejau megineli,tai man ji tokia skysta pasirode,bandziau ant rankos tepti,tai kazkaip nelabai pasirode,kad ji maskuotu ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 26, 21:57)
Siandien ziurejau megineli,tai man ji tokia skysta pasirode,bandziau ant rankos tepti,tai kazkaip nelabai pasirode,kad ji maskuotu ka g.gif

Taip, skysta, mazai uztepus nedaug maskuoja, bet daugiau tepant tikrai gerai maskuoja wink.gif ir man ja labiausiai patinka tepti kempinele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 26, 20:59)
Man smagesnė "Clarins Trully Matte" rolleyes.gif

O pas jus oda sviesi? Koki atspalvi naudojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 11 26, 23:46)
O pas jus oda sviesi? Koki atspalvi naudojat?  ax.gif

Taip, aš šviesiaodė. Prieš metus gerus ar daugiau esu turėjusi mėginuką, dabar vėl gavau pabandymui (3nr.).
Atsakyti
sveikutes
niekaip negaliu issirinkti is dvieju pudru viena doh.gif gal padesite.
MAYBELLINE JADE Pure Make-Up Mineral ar Maxfactor Second Skin .Gal jus turite kokiu atsilietipimu apie jas?
Atsakyti