Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Mano tokia ax.gif Spalvytė C5 smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 04, 21:47)
Douglase 04 man taip pat atrode tikrai sviesus, be to tepiau ant kaklo parduotuvej ir vistiek atrode sviesus,o realiai(dienos sviesoj) tikrai ne i sviesuma.

man 40 (jei cia apie matlumiere kiek supratau) tai lengvai idegus net tamsokas ax.gif dabar kai esu kaip popierius balta naudoju 20 matlumiere,bet man rodos jis gal vos tamsesnis nei man reiktu,bet kai pasidengia plonai nesimato didelio skirtumo,manau susilygina su odos spalva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 12 04, 23:38)
man 40 (jei cia apie matlumiere kiek supratau) tai lengvai idegus net tamsokas ax.gif dabar kai esu kaip popierius balta naudoju 20 matlumiere,bet man rodos jis gal vos tamsesnis nei man reiktu,bet kai pasidengia plonai nesimato didelio skirtumo,manau susilygina su odos spalva ax.gif

Taip,apie ta pacia kalbu:) ir tiesa,kaip rasei,kad ji ne sviesiaodems..
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 04, 22:47)
Douglase 04 man taip pat atrode tikrai sviesus, be to tepiau ant kaklo parduotuvej ir vistiek atrode sviesus,o realiai(dienos sviesoj) tikrai ne i sviesuma.

tai jei teisingai supratau Nr. 4 daug naturaliau ztrodo uz Nr. 7 ? 4u.gif be geltonumo, tik kad is pirmo zvilgsinio sviesus, taip ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 12 04, 17:55)
As kaip tik pries 2 dienas ja isigijau, ziema nutariau pabandyti 20 numeriuka, 30 man per tamsi, 30 turejau vitalumiere, tai man vasarai tiko drinks_cheers.gif
O kaip jums pati pudra, kokia jusu oda?

Aš dar nesu jos bandžiusi. Tik ruošiuosi įsigyti, nes merginos čia patarė, kad gerai amskuojanti, duoda švytėjimo veidui. Tik nežinau kokį Nr imti. Nes imsiu iš akies. O kaip jums ši pudra?
Mano veido oda mišri, daugiau į sausumą, bet nėra sausa.
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2009 12 04, 23:31)
Mano tokia  ax.gif Spalvytė C5  smile.gif  user posted image

Guli pas mane tokia jau apie pusmetį, pabandyta pora kartų. Labai kemša poras, o ir po kurio laiko ji ant veido pageltonuoja. Pudros tepu nedaug, tačiau veidas vis tiek "nušpakliuotas" atrodo.
Prisiskaičiau, kad pigi ir gera ir patikėjau, ot pinigai į balą išmesti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 12 04, 23:49)
tai jei teisingai supratau Nr. 4 daug naturaliau ztrodo uz Nr. 7 ?  4u.gif  be geltonumo, tik kad is pirmo zvilgsinio sviesus, taip ?  smile.gif

04-chanelio, 07 - clarins:) taigi skirtingi gamintojai ir pudros nesigrupuoja jau siuo atveju.
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka Lancome firmos kremines pudros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 05, 00:31)
04-chanelio, 07 - clarins:) taigi skirtingi gamintojai ir pudros nesigrupuoja jau siuo atveju.

a, dekuj mirksiukas.gif nes vienos apie viena pudra, kitos apie kita, nevisada patikslina gamintoja nurodydamos spalvos numerius biggrin.gif
Papildyta:

nes is situ dvieju postu supratau, kad kalba eina apie CLARINS

matyt aurytea turejo omeny CHANEL

QUOTE(aurytea @ 2009 12 04, 22:42)
Uzsisakiau Clarins matt lumiere krempudra, taciau atspalvi rinkausi is akies.(04) doh.gif
Siandien Douglase isbandziau ant rankos, man pasirode 04 nr labai sviesus ir bijau kad busiu su juo labai isbalus, 07 oasirode geresnis, bet cia tik ant rankos, veido nenorejau tept.Patiko kvapas pudros, gan skysta, duoda grazu svytejima, maskuoja vidutinisai.Na ziuresiu kaip ant veido-parasysiu atsiliepimus.

QUOTE(Maserati @ 2009 12 04, 22:47)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 05 gruodžio 2009 - 00:30
lisik,gal ir susipainiojom snekedamos biggrin.gif na,as kalbejau apie 7 nr clarins,o 40 chanel. 4u.gif
Atsakyti
Uzsisakiau Clarins matt lumiere krempudra, taciau atspalvi rinkausi is akies.(04) doh.gif
Siandien Douglase isbandziau ant rankos, man pasirode 04 nr labai sviesus ir bijau kad busiu su juo labai isbalus, 07 oasirode geresnis, bet cia tik ant rankos, veido nenorejau tept.Patiko kvapas pudros, gan skysta, duoda grazu svytejima, maskuoja vidutinisai.Na ziuresiu kaip ant veido-parasysiu atsiliepimus.

Nu as cia ir nusigrybavau doh.gif Kalbejau apie Clarins truly matte
Atsakyti

QUOTE(aurytea @ 2009 12 05, 13:00)
Nu as cia ir nusigrybavau doh.gif  Kalbejau apie Clarins truly matte

Mano 04, tai tikrai šviesi thumbup.gif
Duoda švytėjimą? blink.gif tai gal ir vėl ne apie tą pudrą diskutuojame, ji labai matinė, ir nei švytėjimo, nei blizgucių joje nerasta schmoll.gif
Atsakyti