Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom sportuoti Trasalyje toliau...

QUOTE(drakosiux @ 2009 09 15, 19:00)
kaip treniruote?  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vede Aleksandras smile.gif tai jis su savo papi***** kaip visad ale sarmata ko tai nepadaryti, tai jauciu ryt viska skaaudes smile.gif ale ir muzika ir trenke tai super cool.gif pralinksmino mus kaimietes smile.gif prakaitas 9 upeliais liejosi
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 15, 19:00)
kaip treniruote?  mirksiukas.gif

Ir į mūsų kaimą atėjo šventė clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Treniruotė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsipalaidavimas dabar rolleyes.gif Guliu, vynelį gurkšnoju thumbup.gif Gal kas į kompaniją rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvija: 15 rugsėjo 2009 - 21:19
na akvija apibudino trenke ISPUDINGAI drinks_cheers.gif
ka tavo vynelis vat mano 999 RAUDONOs ax.gif su podruski ir dabitsa zelionaja marka tai vat kaifas drinks_cheers.gif ale kol as iki surelius pirkau tai tu su MB salia mastei jauciu ka gersit lotuliukas.gif pas jus jau tradicija po trenkes eiti pasivaikscioti ax.gif bet istikruju labia faina smile.gif maniskis po kasiogryzo o cia bas zmonai geria cool.gif bet kai jis jau 2 diena skundziasi kad sirdele pasopa tai atsigule ramiai i lova ir ne bumbum smile.gif bat kai mano seimos vyrai visi sirdininkai tai as kaip tai ramiai reaguoju bet.... iseina logiskai mastant as juos turiu lepinti ka ir taip daru, o gaiviuosius/svaigiuosius gerimus galiu gerti tik AS 4u.gif
na einu liuliu smileysex.gif flirt.gif be be be
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 09 16, 00:15)
na akvija apibudino trenke ISPUDINGAI  drinks_cheers.gif
ka tavo vynelis vat mano 999 RAUDONOs  ax.gif  su  podruski ir dabitsa zelionaja marka tai vat kaifas  drinks_cheers.gif  ale kol as iki surelius pirkau tai tu su MB salia mastei jauciu ka gersit  lotuliukas.gif  pas jus jau tradicija po trenkes eiti pasivaikscioti  ax.gif  bet istikruju labia faina  smile.gif 

Ale tu gi ir matai viską lotuliukas.gif KAi tik aš į pardą tai ir tu ten doh.gif lotuliukas.gif Tik vat aš tavęs niekad nematau, reik pradėt vis tik linzes nešiot doh.gif
Kad visad po trenkės tai būtų gerai, čia tik šventėm taip būna lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Viktorijag @ 2009 09 16, 00:15)
maniskis po kasiogryzo o cia bas zmonai geria  cool.gif  bet kai jis jau 2 diena skundziasi kad sirdele pasopa tai atsigule ramiai i lova ir ne bumbum  smile.gif  bat kai mano seimos vyrai visi sirdininkai tai as kaip tai ramiai reaguoju bet.... iseina logiskai mastant as juos turiu lepinti ka ir taip daru, o gaiviuosius/svaigiuosius gerimus galiu gerti tik AS  4u.gif
na einu liuliu  smileysex.gif  flirt.gif be be be

Ai tai tu ir už jį ir už save alc.gif , ane bigsmile.gif Ko tik nepadarysi dėl šeimos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvija: 16 rugsėjo 2009 - 07:34
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 16, 10:11)

Ko juokies g.gif huh.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 16, 10:28)
Ko juokies g.gif  huh.gif  huh.gif

juokinga tai ir juokiuos tongue.gif
Atsakyti
Na va, prasibėgau šiandien stadione thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O kaip jūsų sportai g.gif cool.gif
Atsakyti
Mergai, tema antram puslapy blink.gif blink.gif blink.gif
Kur jūs g.gif gathering.gif
Viktorijag, šiandien kairę su dešine sumaišė hah.gif hah.gif Matomai dešrelės galvą apsėdo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aga mintyse sasyskas pardavinejau deliojau marsruta kam dar reikia nuvesti lotuliukas.gif na bet taip kaip tai man snd kojos i kita puse sukosi doh.gif na niekaip jos neklause manes smile.gif ale akvija kokia sportininke ir begioja net smile.gif man tai jau laiko nelieka sitam dalykui doh.gif na bet rytais tik prasitampau ir atsilenkimus kartais padarau blush2.gif
na o as gryzau desreliu prisikirtau ir laiminga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 09 17, 21:57)
ale akvija kokia sportininke ir begioja net  smile.gif 

Bėgioju bėgioju flirt.gif Kur aš dėsiuos rolleyes.gif Išsikraut reikia, arba bėgiojant arba namie doh.gif
o drakosiux, visai šitą temą pamiršo bebe.gif bebe.gif
verysad.gif
Atsakyti
neidomu cia jau pasidare... desreles, desreles
neturiu as apie jas ka ir pasakyt tongue.gif
Atsakyti