Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom sportuoti Trasalyje toliau...

QUOTE(drakosiux @ 2009 09 18, 09:33)
neidomu cia jau pasidare...

Na neįdomu tai neįdomu... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 18, 10:14)
Na neįdomu tai neįdomu... irnesakyk.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Treniruotė šiandien superinė, tik išrinktiesiems wub.gif wub.gif wub.gif
Na ką merginos, aš jau lovoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip kelelis, nedulkėjo g.gif lotuliukas.gif
Tai ką, tradiciją turim bigsmile.gif Kiekvienas penktadienis prasideda sidru, o baigiasi .................................................................................. g.gif Žaliom g.gif ..............Raudonom g.gif ..................................
Kur jūs g.gif Gi susitarėm sunglasses2.gif ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvija: 18 rugsėjo 2009 - 23:48
QUOTE(Akvija @ 2009 09 19, 00:36)
Treniruotė šiandien superinė, tik išrinktiesiems wub.gif  wub.gif  wub.gif
Na ką merginos, aš jau lovoj lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kaip kelelis, nedulkėjo  g.gif lotuliukas.gif
Tai ką,  tradiciją turim bigsmile.gif Kiekvienas penktadienis prasideda sidru, o baigiasi .................................................................................. g.gif Žaliom  g.gif ..............Raudonom g.gif ..................................
Kur jūs g.gif Gi susitarėm  sunglasses2.gif  ok.gif

miegot eik
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 19, 11:01)
miegot eik

Aš jau nuo 8 atsikėlus mirksiukas.gif
Atsakyti
Viktorijag tai turbut dar issiblaivyt niekaip negali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

tai kodėl tik bandom sportuoti Trasalyje? g.gif

Viskas, kita savaite einu ir aš sportuot, bet reik jūsų patarimo - kurią dieną eiti į tą aerobiką, kad po vasaros atsotogų iš karto galo negaučiau nuo krūvio???

Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 09 20, 17:25)
Viskas, kita savaite einu ir aš sportuot, bet reik jūsų patarimo - kurią dieną eiti į tą aerobiką, kad po vasaros atsotogų iš karto galo negaučiau nuo krūvio???

Eik antradienį mirksiukas.gif 18.30 val. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 20, 13:31)
Viktorijag tai turbut dar issiblaivyt niekaip negali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, kaip dingo nuo penktadienio, tai su visam blink.gif doh.gif
Atsakyti
uzsilenke gal g.gif g.gif
arba toliau zalios, zalios.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
gal paieska skelbiam??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 20, 20:27)
uzsilenke gal  g.gif  g.gif
arba toliau zalios, zalios....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
gal paieska skelbiam??? g.gif

o gal žalioms akcija g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pvz. vieną imi trys nemokamai lotuliukas.gif
Sportavai šian g.gif
Atsakyti
kokia paieska blink.gif as cia tikrai niekur nedingau smile.gif gryzau ale kompas buvo isjungtas tai taip ir nejungiau smile.gif o kita diena jau nuo 7 ryto bandziua kai kam isaiskinti kad tepu tepu dar per anksti o mama nori liuliu kad tokiais klausimais ir tokiu laiku reikia tete zadinti lotuliukas.gif
o as tai tik is mamas snd su dickiu 10kubu berziniu malku sunesem s*** visokius deginom lauzem deliojom na vienu zodziu kiema sutvarkes nusirinkau petruskas reikia nueiti uzsaldyti ale dar dickiui namu darba turiu padaryti doh.gif rasineli apie vievi o dasigyvenau smile.gif aga tradicijos tradicijom bet gal tuomet bent jau grafika del auto smile.gif susidarom smile.gif
zuvele tikrai eik 2dieni nes 4dieni kai stepas tai gal bus iskart per sunku o po 5dienio tai viska atsiminsi ir galesi vaikscioti visus 3k per savaite smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Taip ir padarysiu assa.gif

QUOTE(Akvija @ 2009 09 20, 19:32)
Eik antradienį mirksiukas.gif 18.30 val. mirksiukas.gif
Papildyta:

Aha, kaip dingo nuo penktadienio, tai su visam blink.gif  doh.gif

Atsakyti