Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom sportuoti Trasalyje toliau...

QUOTE(Akvija @ 2010 01 15, 00:04)
Na ir aišku, jeigu nebūtų Viktorijag, būtumėm šokę daugiau kartų, o dabar buvo mažoka doh.gif

bebe.gif bebe.gif bebe.gif
o man tai snd buvo nerealu smile.gif daugiau niekad pries trenke neesiu smile.gif
Atsakyti
Na ką optimistės hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Fainai šiandien labai labai pašokom ,neskaitant nesklandumų treniruotės pabaigoje swoon.gif
O stepas fainas fainas fainas oro_buckis.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2010 01 28, 23:02)
Na ką optimistės hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
Fainai šiandien labai labai pašokom ,neskaitant nesklandumų treniruotės pabaigoje swoon.gif

na joooo buna dar ir tokiu optimistu smile.gif bet jau taip mane blaske tas optimizmas kad sakes doh.gif bet kad dar paimti ir iseiti tai cia dar geriau nulis pagarbos cool.gif
o jauciu galejom dar kelis kart pasokti ale kaip sakant fonas dingo ir atmintis isgaravo lotuliukas.gif alee ziuriu musu temele kaip tai merdeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2010 01 29, 07:18)

o jauciu galejom dar kelis kart pasokti ale kaip sakant fonas dingo ir atmintis isgaravo  lotuliukas.gif

Galejo galejom , bet man irgi atmintis kažkur išgaravo nuo per didelio optimizmo laugh.gif
Atsakyti
Superinė treniruotė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik spėk prakaitą valytis doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik va nors drakosiux kyšį ir nešė, ale stepo ir nebuvo verysad.gif drakosiux, mažai nešei rolleyes.gif bigsmile.gif
Aš stepo pasiilgau ........ angel.gif topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvija: 29 sausio 2010 - 23:18
Kalbuosi cia su savim, ane g.gif
Miegat kiba laugh.gif hihihi.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2010 01 30, 02:46)
Kalbuosi cia su savim, ane  g.gif
Miegat kiba  laugh.gif  hihihi.gif  mastau.gif

ale kartais ir norisi su protingu zmogum pasikalbeti smile.gif
laas rytas aga man jau po 5min prakaitas per nugara varvejo smile.gif ziiiaaauuuriaia patiko smile.gif
ale ir moteru buvo jura kaip niekad
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2010 01 30, 11:35)

ale ir moteru buvo jura kaip niekad

Tikrai , kad kaip niekad drinks_cheers.gif
Drakosiux, ignoruoja temą mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2010 01 30, 00:14)
Superinė treniruotė thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tik spėk prakaitą valytis doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tik va nors drakosiux kyšį ir nešė, ale stepo ir nebuvo verysad.gif drakosiux, mažai nešei rolleyes.gif  bigsmile.gif
Aš stepo pasiilgau ........ angel.gif  topsecret.gif

nenesiau jokio kysio liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2010 01 30, 14:08)
nenesiau jokio kysio liezuvis.gif

Nu taigi aš juokauju liezuvis.gif irnesakyk.gif Ale visai juokų nesupranti irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2010 01 30, 15:12)
Nu taigi aš juokauju liezuvis.gif  irnesakyk.gif Ale visai juokų nesupranti irnesakyk.gif

as tai suprantu, bet kas nors kitas gali nesuprast tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2010 02 10, 09:35)
as tai suprantu, bet kas nors kitas gali nesuprast tongue.gif

Pavėluota reakcija truputį... hihihi.gif laugh.gif
Atsakyti