Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom sportuoti Trasalyje toliau...

QUOTE(Viktorijag @ 2010 03 01, 22:01)
nei laidojam nei ka smile.gif kaaip man rankas skauderjo kita diena net tvarkytis negalejau  lotuliukas.gif  sedziu db prie kompo destytojos skaidres skaitineju 6dieni eisiu isankstini laikyti bet kaaaip tyngiu sakes maius miega pratesr biuleteni mum iki 6dienio tai visa savaite atostogos smile.gif bonifacijaus  lotuliukas.gif net keista kad i darba nereikia ir keliuosi kada noriu  tongue.gif
na o ryt tai as pasiruosusi sportui sportui ir dar karta sportui  drinks_cheers.gif

Blyn kaip faina , atostogos thumbup.gif Galėčiau ir aš biuletenį pasiimt, ale kad už aną dar sodra niekaip pinigų neperveda doh.gif doh.gif doh.gif
Viktorijag, pirmą kart normaliai pasportavo, tai nors rankas pajautė, kad turi, a tai simuoliuoja visąlaik ir dar kitus iš kelio veda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O aš šiandien nesportuosiu tongue.gif
Atsakyti
kaip tai nesportuosi ? na nieko sau o as kai tik db isijungiau kompa pamaciau kad reikia jau iternke varyt lotuliukas.gif tai lekiu kazi ar kas man vieta uzeme smile.gif
akvija tingineeeeeeeeee cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2010 03 02, 18:18)
akvija tingineeeeeeeeee  cool.gif

Ar tikrai nail.gif sunglasses2.gif
Aš mėtau pėdas hihihi.gif
Na kaip namuose, akinių nuo saulės nereikėjo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvija: 02 kovo 2010 - 21:51
QUOTE(Akvija @ 2010 03 02, 22:49)
Ar tikrai nail.gif  sunglasses2.gif
Aš mėtau pėdas hihihi.gif
Na kaip namuose, akinių nuo saulės nereikėjo g.gif  lotuliukas.gif

apgavike lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2010 03 04, 22:04)
apgavike  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Visai nea schmoll.gif brunette.gif
hah.gif hah.gif hah.gif o tu stabdis doh.gif
Užtai vakar kokia faina treniruotė buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aga jau vakar tai fainei pasokom smile.gif ir po to gerai vakara praleidau smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Viktorijag @ 2010 03 05, 11:11)
aga jau vakar tai fainei pasokom smile.gif ir po to gerai vakara praleidau smile.gif

Aga thumbup.gif drinks_cheers.gif Taip ir baigėsi ar dar buvo pratęsimas................... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nea pratesimo man ir nereikejo gryzau aprengiau mazaikinui pizama ir liuliu lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.youtube.com/watch?v=S6-C5-w5b2s
na va radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2010 03 05, 09:09)
Visai nea schmoll.gif  brunette.gif
hah.gif  hah.gif  hah.gif  o tu stabdis    doh.gif
Užtai vakar kokia faina treniruotė buvo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as stabdis????? idomu kam kaskart reikia vyrui vakariene daryt ir negali su mumis nueit sidro???? patyletum geriau.. prisisnekesi...
Atsakyti
na ka ant didelio lengvo kablio sedu su liudesiu prie kompo ir toliau ruosiuosi rytdienos egzui cool.gif
echhhhh
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2010 03 05, 21:24)
as stabdis????? idomu kam kaskart reikia vyrui vakariene daryt ir negali su mumis nueit sidro???? patyletum geriau.. prisisnekesi...

Bet gi einu laugh.gif laugh.gif laugh.gif O prisišnekėsiu tai čia kaip, ateisi pas mane į svečius g.gif friends.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktorijag @ 2010 03 05, 21:31)
na ka ant didelio lengvo kablio sedu su liudesiu prie kompo ir toliau ruosiuosi rytdienos egzui  cool.gif
echhhhh

Niekas nekaltas, pati nenorėjai... liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif
Atsakyti