beje labas rytas

QUOTE(drakosiux @ 2009 09 02, 08:46)
Kodėl jūs

Vakar man muzika buvo nereali

QUOTE(Akvija @ 2009 09 02, 09:19)
Kodėl jūs
Aš džiaugiuosi džiaugiuosi džiaugiuosi, kad Neringa pas mus lieka

as i Viktorijag pagarbiai kreipiaus

QUOTE(Akvija @ 2009 09 02, 09:19)
Kodėl jūs
Aš džiaugiuosi džiaugiuosi džiaugiuosi, kad Neringa pas mus lieka

BodyGym-ininkės irgi džiūgauja,kad nuo rugsėjo 14d. pirmadieniais,trečiadieniais ir penktadieniais Neringa ves treniruotes BodyGym-e.

QUOTE(Ida66 @ 2009 09 02, 09:42)
BodyGym-ininkės irgi džiūgauja,kad nuo rugsėjo 14d. pirmadieniais,trečiadieniais ir penktadieniais Neringa ves treniruotes BodyGym-e. 

gal pasidalinsim, neplesysim i gabalus Neringos...
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 02, 09:57)
Tris dienas pas mus, tris dienas pas jas

Arba galėtų pas mus 6

QUOTE(Akvija @ 2009 09 02, 10:21)
aga... 7 dienas per savaite po 12 valandu per para...

ir dar nesavanaudes sako...

QUOTE(drakosiux @ 2009 09 02, 10:23)
Nevaidink čia nesavanaudės

QUOTE(Akvija @ 2009 09 02, 10:27)
jei visa laika butu stepas tai gal ir nieko butu, bet neistempciau... dabar treniruote vos istempiu, o ka kalbet apie 12 val...
o siaip tai pagalvokit ir apie Neringa, man atrodo, jei tokiai tempais kokiais norime, kad ji varytu tai is vis neturetumem jos... Na aisku, lietuviu prigimtis juk tokia, geriau niekam, nei ne man...
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 02, 10:35)
jei visa laika butu stepas tai gal ir nieko butu, bet neistempciau... dabar treniruote vos istempiu, o ka kalbet apie 12 val...
o siaip tai pagalvokit ir apie Neringa, man atrodo, jei tokiai tempais kokiais norime, kad ji varytu tai is vis neturetumem jos... Na aisku, lietuviu prigimtis juk tokia, geriau niekam, nei ne man...
***** taigi aš juokavau

kokia cia man garbe
daugiskaita i mane viena
na ka jau padarysi jei jau as tokia savanaude ir noriu kad neringa vestu pas mus kiekviena diena po 1h
bodygyme ir taip uztenka Aleksandro dar jiems ir neringa atiduok tai mes liekam su minimumu
bet tai 2 ar 3k istiesu bus pas mus Neringa
na ka varau manikiurinti tai ryt galesiu nagus apziurineti presa bedarant

na ka jau padarysi jei jau as tokia savanaude ir noriu kad neringa vestu pas mus kiekviena diena po 1h

na ka varau manikiurinti tai ryt galesiu nagus apziurineti presa bedarant