Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom sportuoti Trasalyje toliau...

beje labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 02, 08:46)
savanaudes jus tongue.gif
taigi lieka Neringa ir Trakuose ir vis tiek jums blogai... ot jau  unsure.gif

Kodėl jūs ax.gif Aš džiaugiuosi džiaugiuosi džiaugiuosi, kad Neringa pas mus lieka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vakar man muzika buvo nereali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 02, 09:19)
Kodėl jūs ax.gif Aš džiaugiuosi džiaugiuosi džiaugiuosi, kad Neringa pas mus lieka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tongue.gif
as i Viktorijag pagarbiai kreipiaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 02, 09:19)
Kodėl jūs ax.gif Aš džiaugiuosi džiaugiuosi džiaugiuosi, kad Neringa pas mus lieka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

BodyGym-ininkės irgi džiūgauja,kad nuo rugsėjo 14d. pirmadieniais,trečiadieniais ir penktadieniais Neringa ves treniruotes BodyGym-e. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2009 09 02, 09:42)
BodyGym-ininkės irgi džiūgauja,kad nuo rugsėjo 14d. pirmadieniais,trečiadieniais ir penktadieniais Neringa ves treniruotes BodyGym-e. smile.gif

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo claudy: 02 rugsėjo 2009 - 08:53
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal pasidalinsim, neplesysim i gabalus Neringos...
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 02, 09:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gal pasidalinsim, neplesysim i gabalus Neringos...

Tris dienas pas mus, tris dienas pas jas lotuliukas.gif
Arba galėtų pas mus 6 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 02, 10:21)
Tris dienas pas mus, tris dienas pas jas lotuliukas.gif
Arba galėtų pas mus 6  blush2.gif

aga... 7 dienas per savaite po 12 valandu per para... bigsmile.gif
ir dar nesavanaudes sako... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 02, 10:23)
aga... 7 dienas per savaite po 12 valandu per para... bigsmile.gif
ir dar nesavanaudes sako... doh.gif

Nevaidink čia nesavanaudės tongue.gif Nesakyk kad nenorėtum bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 02, 10:27)
Nevaidink čia nesavanaudės tongue.gif Nesakyk kad nenorėtum  bebe.gif

jei visa laika butu stepas tai gal ir nieko butu, bet neistempciau... dabar treniruote vos istempiu, o ka kalbet apie 12 val...
o siaip tai pagalvokit ir apie Neringa, man atrodo, jei tokiai tempais kokiais norime, kad ji varytu tai is vis neturetumem jos... Na aisku, lietuviu prigimtis juk tokia, geriau niekam, nei ne man...
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 02, 10:35)
jei visa laika butu stepas tai gal ir nieko butu, bet neistempciau... dabar treniruote vos istempiu, o ka kalbet apie 12 val...
o siaip tai pagalvokit ir apie Neringa, man atrodo, jei tokiai tempais kokiais norime, kad ji varytu tai is vis neturetumem jos... Na aisku, lietuviu prigimtis juk tokia, geriau niekam, nei ne man...

***** taigi aš juokavau blink.gif Savaime suprantama , kad negali ji dirbti vien pas mus. Ir išvis čia gi jos reikalas kiek ir kur dirbti, o mes prisitaikom biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kokia cia man garbe flirt.gif daugiskaita i mane viena lotuliukas.gif
na ka jau padarysi jei jau as tokia savanaude ir noriu kad neringa vestu pas mus kiekviena diena po 1h ax.gif bodygyme ir taip uztenka Aleksandro dar jiems ir neringa atiduok tai mes liekam su minimumu g.gif bet tai 2 ar 3k istiesu bus pas mus Neringa g.gif
na ka varau manikiurinti tai ryt galesiu nagus apziurineti presa bedarant brunette.gif
Atsakyti