Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom sportuoti Trasalyje toliau...

QUOTE(drakosiux @ 2009 08 31, 12:30)

Nemiršta nemiršta, taigi mes vis į viršų keliam lotuliukas.gif Nors jaučiu kad kai kas norėtų kad šitos temos nebūtų lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...5L6eDPOJtk&NR=1
va jiems, kas noretu, kad sitos temos nebutu lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien gal begsim??? neiseis man siandien vaziuot, palikau namie pinigine su visais dokumentais blush2.gif tai truputi baisu, reiks namo siaust ax.gif
Atsakyti
na pasidariau tema sau vienai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 08 31, 13:21)
siandien gal begsim??? neiseis man siandien vaziuot, palikau namie pinigine su visais dokumentais  blush2.gif  tai truputi baisu, reiks namo siaust  ax.gif

Šiandien ko gero nea schmoll.gif Skauda koją unsure.gif Noriu kad ryt iki aerobikos praeitų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 08 31, 14:41)
Šiandien ko gero nea schmoll.gif Skauda koją unsure.gif Noriu kad ryt iki aerobikos praeitų rolleyes.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
labas sportininkes smile.gif as tai snd mielai pabegiociau ale jauciu iseis atsikratyti vaikais keliom valandom tai teks namus issikuopti, nes jau galetu ir tarakaonai uzsiveisti dvi savaites netvarkiau doh.gif na o ryooojaus jau kaaaip laukiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Viktorijag issikuopei? smile.gif
Akvija, tave velnias kur nesioja? g.gif
Atsakyti

QUOTE(drakosiux @ 2009 09 01, 08:49)

Akvija, tave velnias kur nesioja? g.gif

mirksiukas.gif aš čia 4u.gif
Tai likai vakar be sporto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 01, 08:59)
mirksiukas.gif  aš čia 4u.gif
Tai likai vakar be sporto g.gif

kur cia? lisk is po stalo smile.gif nematau schmoll.gif
vat ir ne liezuvis.gif bebe.gif jau kai vakar pasportavau tai tik 11 namo grizau assa.gif topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 01, 09:02)
kur cia? lisk is po stalo smile.gif nematau  schmoll.gif
vat ir ne  liezuvis.gif  bebe.gif jau kai vakar pasportavau tai tik 11 namo grizau  assa.gif  topsecret.gif

Aš gi spintoj-ne ten žiūri lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Oho kokia sportininkė blink.gif Na greit sakyk kas čia per sportas iki 23 val. vakaro umn.gif umn.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 01, 09:36)
Aš gi spintoj-ne ten žiūri  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai lysk is tos spintos...
nesakysiu, bet labai geras bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti