Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunos moterys su stulbinančiom karjerom

Pazistu tokiu- jaunu, graziu, su pinigais, plius dar su vyrais ir vaikais smile.gif Zaviuosi tokiom moterim ir gal siek tiek pavydziu(baltai). Kaip tokiom tapt, nezinau, bet manau daug ka duoda charakteris, asmenines savybes, auklejimas, nu ir aisku daugelyje atveju tokie patys verzlus ir itakingi tevai, draugai itt.
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2009 08 29, 17:47)
perskaičiau šiandien Lietuvos Ryte straipsnį apie TV 3 vadovės Lauros Blaževičiūtės vestuves ir vėl prisiminiau mane seniai dominantį klausimą. Kaip jaunom moterim tai pavyksta?
Tarkim jos biografija:
TV3 nuolatine generaline direktore paskirta iki šiol laikinai šias pareigas ėjusi Laura Blaževičiūtė. L.Blaževičiūtė žiniasklaidos grupėje „Modern Times Group“ (MTG), kuriai priklauso TV3, TV6 ir „Power Hit Radio“, dirba nuo 2001 metų. Prieš užimdama TV3 generalinio direktoriaus pavaduotojos pareigas ji vadovavo TV6 televizijai, buvo „Viasat3“ kanalo Vengrijoje bei TV3 televizijos Latvijoje marketingo vadovė. L.Blaževičiūtė taip pat yra dirbusi didžiausio MTG verslo padalinio „Viasat Broadcasting“ centriniame biure Londone. (http://www.balsas.lt/naujiena/224109/l-blazeviciute-nuolatine-tv3-vadove/rubrika:naujienos-verslas-reklamairziniasklaida)


puiki tema. Nesakau, kad ji neverta tos vietos, bet gal tai prisidejo irgi prie karjeros:

"Visai neseniai pas močiutę Kaune radau 1994 metų nuotraukų, kur aš, dar paauglė, įsiamžinau su tuometės „Tele3” vadove Liucija Baškauskaite. Ji buvo atvykusi pas mus į svečius valgyti cepelinų, nes draugavo su mano senelio broliu Amerikoje."

Jos vyras gerokai vyresnis, vadinasi jai nebereikejo tiek rupintis buitimi, smulkmenomis, nes vyras jau dirbo ir uzdirbo. Norint buvo lengviau pasiekiami ivairus mokami papildomi kursai.

Info is vikipedijos:

1999–2002 m. Stokholmo ekonomikos mokykloje Rygoje (Latvija) anglų kalba baigė strateginio planavimo studijas[3].

Nuo 2001 m. Švedijos koncerno (žiniasklaidos įmonių grupės) MTG „TV3 Latvija" direktoriaus asistentė.

Na idomu, nebaige dar studiju, o jau direktoriaus asistente....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peteliuske: 26 liepos 2015 - 18:04
QUOTE(peteliuske @ 2015 07 26, 18:43)

Na idomu, nebaige dar studiju, o jau direktoriaus asistente....


Šis faktas ir "atsitiktinė" nuotrauka jau pasako, kad ją ruošė toms pareigoms. Nesakau, kad ji negabi, nesugebanti dirbti šio darbo, bet esu įsitikinus, kad buvo kažkas, kas dar ir pastūmėjo.

Jei kalbant konkrečiai, pažįstu nemažai moterų su karjeromis (ne Lietuvoje). Iš jų pasakojimų, tai 50 proc. yra sėkmė - tinkamu laiku tinkami žmonės pastebėjo ir davė joms meškerę. Taip jos ir susižvejojo ryklį. Žinau tokių, kurioms dingus užnugariui, karjera sustojo. Ne todėl, kad negabios, o todėl, kad be vyriško užnugario yra sunku.
Mano manymu yra 30 proc. gabumai (strateginis mąstymas, komunikacija, greita reakcija), 30 proc. sėkmė (tinkamu laiku tinkamoje vietoje) ir 30 proc. pagalba iš šalies ir 10 proc lovos reikalai.

Pagalba iš šalies nereiškia paslaugas - tiesiog, turi būti žmonės, kurie tavimi tiki ir duoda terpę eiti į priekį.

Kalbu apie korporacijas, ne savus verslus. Lietuvoje kaip ir nelabai žinau garsių verslininkių (be vyro pagalbos).
Atsakyti