Kabinuosi į mokslą dantimis ir nagais. 4,5 metų gyvenu vaiku, namais, darbu bei mokslu ir man viską pavyko suderint nuo pat mažiuko gimimo, tai tesiu ir toliau savo mokslus (jau gavau paaukštinimą darbe) taigi stengiuosi vardan geresnės ateities Man tik 23 metai
Kabinuosi į mokslą dantimis ir nagais. 4,5 metų gyvenu vaiku, namais, darbu bei mokslu ir man viską pavyko suderint nuo pat mažiuko gimimo, tai tesiu ir toliau savo mokslus (jau gavau paaukštinimą darbe) taigi stengiuosi vardan geresnės ateities Man tik 23 metai
Sveiki...pasidare idomu, nutariau ir as cia parasyti... As auginu vaika, studijuoju...Svarbiausia siekti savo... daug gyvenime turtingu zmoniu, o yra ir vargsu...nereikia ziureti i kitus (man taip atrodo), svarbiausia ko nori tu? o jei nori ir sieki to, tai ir gausi, svarbiausia pasitiketi savo jegomis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
labai idomi tema, tik gaila, kad jau apleista gal kas dar gali/turi ka papasakoti sia tema? manau daug kam galit motyvacijos suteikti savo pasakojimais
Tikrai idomu butu paskaityti , mūsų lietuves moterys tikrai nenuleidžiančios rankų, iš paskutiniųjų suranda išeitį, o dar jeigu turi verslumo gyslelę- na tai ir pirmyn, pasiraitojus rankoves. Gerbiu tokias moteris, aišku...mergaites tik su saiku...juk dar vaikai laukia savo laiko iš mamyčių , na ri tečiams ne kas, kai mamka tik verslinike.
Nežinau, ar sutiksit, ar ne, kad čia "stulbinama" karjera, bet viena pažįstama (35 metai) dirba mokytoja eksperte. Tikra darboholikė dirba dvejose mokymo įstaigose ir dar privačiai turi krūvą mokinių. Per mėnesį uždirba apie 7000 litų, bet čia atvejis, kai žmogus dievina, beproto myli darbą ir vaikus, o ir laisvalaikio jokio
Manau labai aktuali ir idomi tema!! Mano galva pirmiausia reikia pakeist savo poziuri, aisku jei jis yra blogai suformuotas. Jei pazvelgtume i moteris, kurios pasieke stulbinancia karjera, matytum itin stiprias, savimi pasitikincias ir itin aktyvias moteris. Verslumui svarbiausia yra veikla, reikia kiek dometis, skaityti ir pan, bet svarbiausia reikia buti aktyviai!! bandyti milijona kartu, nebijoti pasakymo ne, siekti itin rimtai savo uzsibreztu tikslu, ir nepaleisti ju po pirmojo ar antrojo neapsisekimo, ir manau svarbiausia itin stipriai tiketi, tuo ka darai!!
Manau labai aktuali ir idomi tema!! Mano galva pirmiausia reikia pakeist savo poziuri, aisku jei jis yra blogai suformuotas. Jei pazvelgtume i moteris, kurios pasieke stulbinancia karjera, matytum itin stiprias, savimi pasitikincias ir itin aktyvias moteris. Verslumui svarbiausia yra veikla, reikia kiek dometis, skaityti ir pan, bet svarbiausia reikia buti aktyviai!! bandyti milijona kartu, nebijoti pasakymo ne, siekti itin rimtai savo uzsibreztu tikslu, ir nepaleisti ju po pirmojo ar antrojo neapsisekimo, ir manau svarbiausia itin stipriai tiketi, tuo ka darai!!
Pritariu, tokios moterys dažniausiai jau seniai turi susikūrusios kažkokią viziją, planą kaip pasiekti savo tikslą. Bet man iškyla klausimas, kaip surasti savo tikrąjį tiksla?
Pritariu, tokios moterys dažniausiai jau seniai turi susikūrusios kažkokią viziją, planą kaip pasiekti savo tikslą. Bet man iškyla klausimas, kaip surasti savo tikrąjį tiksla?
Išbandai po truputi viską kas domina (arba bent jau stengies išbandyti kuo daugiau) ir taip po truputi ir atrasi kas tikrai patinka kas ne. Manau greičiau suprasi kas tave tikrai domina ir greičiau atrasi savo tikslą išbandydama įvairas veikslos sritis nei tiesiog vietoje sedėdama ir galvodama tai kas man iš tikro patinka.... Bent jau čia mano tokie naivūs pamastymai
Pirmiausia, tikslu sau iskelimas ir atkaklus siekimas, pastangos. Visada zinojau, kad turiu kuo geriau baigti mokykla. Toliau, labai atsakingai rinktis specialybe. Jei ne visai pataikysi, bent kad kazkas butu artimo, megstamo. Pazinti save, savo savybes. Pvz. Zmogus baige vadyba, bet jis toks uzdaras, kad vos zodi is jo istrauksi. Tai koks is jo vadybininkas, kokia karjera?
Baigus mokslus, ieskoti darbo toje srityje, kurioje ir nori dirbti, o ne tai, kad siusti Cv visur, ir kur papulsiu, ten ir nupulsiu;) Gera pradzia puse darbo.
Mano atveju buvo kitaip. Paskutiniuose kursuose dirbau ale kazkokius darbelius nelabai vertus demesio, bet tai irgi dave patirties. Baigus mokslus emiau ieskoti to tikrojo darbo. Su pirmu rimtu darbu nelabai pasiseke, nepatiko pati veikla. Tada supratau, kad noriu dirbti personalo srityje. Meciau darba, isejau i niekur ir siunciau Cv tik personalistu darbui. Mane pasirinko viena kompanija, tada is ten nusiviojo kita, veliau buvau paaukstinta pareigose.
Negalvoti, kad viskas labai lengva ir po metu jau busiu skyriaus, padalinio vadovas.Bet toki tiksla reikia tureti, butinai, tik realu. Koks tu vadovas, su metu patirtimi. Nepamirsti, kad kiekviename darbe yra darbu, kurie nepatinka, atsibosta ir virsta rutina. Nepamirsti dziaugtis darbu. Darbe visada padaryk siek tiek daugiau, nei yra tavo f-jos. Rodyk iniciatyva, siulyk idejas ir pan. Jei ateisi, atidirbsi savo darba ir viskas, nieks to ir nepastebes. Buk idomus, domekis savo srities naujovemis, dziaukis darbu, savo kolegomis ir pan. Tobulink bendravimo igudzius. Taip busi pastebetas ir ivertintas.
man tai kyla klausimas (kurio nekelio konkreciai Gariblai-Zivilei), o kiek jus pazistat moteru su tomis STULBINANCIOMIS karjeromis???? Na, konkreciai? Ar bent is matymo kiek tokiopazistat (ne is TV)? Kyla man toks kalusimas, nes.... kai susimasciau, tai tokiu moteru nepazistu visai.
na, gal galeciau pasakyt, kad viena pazistama isidarbino tyreja, paskui vyr. tyreja, paskui dirbo porkuraturoj, dabar teisme teisejauja. Na taip, cia karjera, bet nepasakyciau, kad stulbinanti. Yra konkretus reikalavimai konkreciam darbui (kad ir darbo stazas teises srity), ji ta staza igijus kope toliau. Taip, karjera gera, bet kas cia tokio stulbinancio? Ar mokytoja, kuri su laiku taps mokyklos direktore? Stulbinainti karjera? Ne, nemanau. Ligoninej dirbanti medicinos sesele taps vyr. seserim. Irgi karjera. Bet normali. Tai ir mastau, kokia gi tai STULBINANTI karjera ir kiek jau yra Lietuvoj moteru, kurios tokia padare?