QUOTE(Leksa @ 2013 08 22, 09:56)
man tai kyla klausimas (kurio nekelio konkreciai Gariblai-Zivilei), o kiek jus pazistat moteru su tomis STULBINANCIOMIS karjeromis???? Na, konkreciai? Ar bent is matymo kiek tokiopazistat (ne is TV)? Kyla man toks kalusimas, nes.... kai susimasciau, tai tokiu moteru nepazistu visai.
na, gal galeciau pasakyt, kad viena pazistama isidarbino tyreja, paskui vyr. tyreja, paskui dirbo porkuraturoj, dabar teisme teisejauja. Na taip, cia karjera, bet nepasakyciau, kad stulbinanti. Yra konkretus reikalavimai konkreciam darbui (kad ir darbo stazas teises srity), ji ta staza igijus kope toliau. Taip, karjera gera, bet kas cia tokio stulbinancio?
Ar mokytoja, kuri su laiku taps mokyklos direktore? Stulbinainti karjera? Ne, nemanau. Ligoninej dirbanti medicinos sesele taps vyr. seserim. Irgi karjera. Bet normali. Tai ir mastau, kokia gi tai STULBINANTI karjera ir kiek jau yra Lietuvoj moteru, kurios tokia padare?
na, gal galeciau pasakyt, kad viena pazistama isidarbino tyreja, paskui vyr. tyreja, paskui dirbo porkuraturoj, dabar teisme teisejauja. Na taip, cia karjera, bet nepasakyciau, kad stulbinanti. Yra konkretus reikalavimai konkreciam darbui (kad ir darbo stazas teises srity), ji ta staza igijus kope toliau. Taip, karjera gera, bet kas cia tokio stulbinancio?

Aš pažįstu kelias mokytojas, kurios labai daug uždirba, yra gerai "užsirekomendavę" mieste ir pan, bet tik tiek... šiaip kitų karjerisčių su "stulbinamomis" karjeromis irgi nepažįstu