Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunos moterys su stulbinančiom karjerom

Zaviuosi tokiomis moterimis,kurios siekia karjeros aukstumu, bet as esu visai kitokia smile.gif manau kitiems tiesiog sekasi atsidurti tinkamu laiku, tinkamoje vietoje, kitiems pazintys padeda ir, aisku, yra daug savo protu ir darbu pasiekusiu zmoniu. Pastaruosius labai gerbiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katex: 29 liepos 2010 - 17:33
QUOTE(katex @ 2010 07 29, 18:21)
Zaviuosi tokiomis moterimis,kurios siekia karjeros aukstumu, bet as esu visai kitokia smile.gif  manau kitiems tiesiog sekasi atsidurti tinkamu laiku, tinkamoje vietoje, kitiems pazintys padeda ir, aisku, yra daug savo protu ir darbu pasiekusiu zmoniu. Pastaruosius labai gerbiu smile.gif

katex, mano nuomonė tokia pati. Norėtųsi, kad visoms merginoms, moterims taip sektųsi, kurios rimtai žiūri į gyvenimą smile.gif
Atsakyti
Siek tiek paskaiciau sia temele, nes labai susije su manim.. smile.gif Galiu pasakyti tik tiek: darbas, darbas ir dar karta darbas. Naujos idejos, itikinantis bendravimas, mokejimas bendraut ir atsidurt tinkamoje vietoje tinkamu laiku smile.gif Cia sakau is savo patirties..

Mano taisykle: "Bijok svajoti, nes svajones kartais pildosi..." As pasiekiau viska ko norejau, taciau tai nera taip saldu kaip visiems is salies atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2010 12 07, 20:36)
Siek tiek paskaiciau sia temele, nes labai susije su manim.. smile.gif Galiu pasakyti tik tiek: darbas, darbas ir dar karta darbas. Naujos idejos, itikinantis bendravimas, mokejimas bendraut ir atsidurt tinkamoje vietoje tinkamu laiku smile.gif Cia sakau is savo patirties..

Mano taisykle: "Bijok svajoti, nes svajones kartais pildosi..." As pasiekiau viska ko norejau, taciau tai nera taip saldu kaip visiems is salies atrodo  4u.gif

Gal papasakotum plačiau? Tokios istorijos, kai žmogus pasiekia ko nori, labai įkvepia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shiaudine @ 2010 12 07, 21:17)
Gal papasakotum plačiau? Tokios istorijos, kai žmogus pasiekia ko nori, labai įkvepia  bigsmile.gif

Siaip dirbti pradejau nuo 18 metu, vos pabaigus vidurine. Labai nenoriu pasakot minet imoniu ir pan. Bet tuo metu sios dideles kompanijos direktore as tik svajojau but, maniau, kad tai nepasiekiama ir pan.. 23 metu budama as jau buvau sios kompanijos direktore.... tiesiog labai stengiausi smile.gif taip, tas tiesa, kad mokslai, meile, seima viskas buvo antroj vietoj, dirbau parom, virsvalandzius ir pan. Bet as tai padariau juk... todel ir sakau, kad bijokit svajot... Nera taip viskas saldu kaip is salies atrodo... Dbr man 27m, neseniai atsirado mano aukselis mazylis.. Visa laika buvau karjeriste, bet tik dabar supratau, kaip svarbu seima, ko anksciau nemaciau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2010 12 07, 21:43)
Siaip dirbti pradejau nuo 18 metu, vos pabaigus vidurine. Labai nenoriu pasakot minet imoniu ir pan. Bet tuo metu sios dideles kompanijos direktore as tik svajojau but, maniau, kad tai nepasiekiama ir pan.. 23 metu budama as jau buvau sios kompanijos direktore.... tiesiog labai stengiausi smile.gif taip, tas tiesa, kad mokslai, meile, seima viskas buvo antroj vietoj, dirbau parom, virsvalandzius ir pan. Bet as tai padariau juk... todel ir sakau, kad bijokit svajot... Nera taip viskas saldu kaip is salies atrodo... Dbr man 27m, neseniai atsirado mano aukselis mazylis.. Visa laika buvau karjeriste, bet tik dabar supratau, kaip svarbu seima, ko anksciau nemaciau...  mirksiukas.gif

Kaip gražu, kad šeima tapo svarbu. smile.gif Gal galit pasakyt, kodėl jūsų svajonė buvo tapti direktore? Atrodė "kieta", kad taip sugebėsit (čia neironiškai klausiu)? Pinigai? Nenoras būt vadovaujamai? O gal jums labai patiko firmos veiklos idėja ir manėt, kad niekas geriau už jus firmos nevaldys?

Aš pati tai turiu vertybes susidėliojus taip, kad karjera kažkokioj kompanijoj man niekada nebus pirmoje vietoje. Kaip galima visą save atiduoti tiems, kam tu esi tik Darbuotojas, Nešantis Daugiau ir Daugiau Pelno, o ne tiems, kuriems tu esi Viskas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2010 12 10, 03:06)
Kaip gražu, kad šeima tapo svarbu. smile.gif Gal galit pasakyt, kodėl jūsų svajonė buvo tapti direktore? Atrodė "kieta", kad taip sugebėsit (čia neironiškai klausiu)? Pinigai? Nenoras būt vadovaujamai? O gal jums labai patiko firmos veiklos idėja ir manėt, kad niekas geriau už jus firmos nevaldys?

Aš pati tai turiu vertybes susidėliojus taip, kad karjera kažkokioj kompanijoj man niekada nebus pirmoje vietoje. Kaip galima visą save atiduoti tiems, kam tu esi tik Darbuotojas, Nešantis Daugiau ir Daugiau Pelno, o ne tiems, kuriems tu esi Viskas.  cool.gif

Pasakysiu taip: nesinorejo but vadovaujamai ir norejosi but auksciau visu kitu... Gal ir ziauriai skamba, bet taip buvo.. Jauna buvau, atsiradus vaikui nuomone kardinaliai pasikeite.
Atsakyti
Pritariu agne.vln thumbup.gif Reikia galvoti, ko nori, nes svajones pildosi ir tada supranti, kad cia ne pyragai. As ir dirbau daug.. mokslai, darbas, mokslai, darbas.. viskas vienu metu. Virsvalandziai, savaitgaliai, atostogos... Ir pakilau, tapau restorano virsininke.. buvau euforijoj, kai paaukstino. Po metu supratau, kad niekada daugiau nebusiu virsininke, direktore ar kazkas panasau.. nenoriu. Budama 26m as pirma karta susiradau vaikina su kuriuo pradejom kurti ateiti. As nemokejau suderinti seima ir karjera. Kas tai sugeba, valio. Palikti vyra savaitgaliais viena namie, nes tau i darba, arba grizti vidurnakti nusikalusi per visa diena, o vyras visa diena namie vienas... Norejau seimos, vaiku... o vaikas ir tas darbas niekaip nesiderino. Dabar dirbu eiline darbuotoja, tikslios valandos, kai kada virsvalandziai, bet ne visada, ir be galo dziaugiuosi, nes visa likusi laisva laika as galiu skirti vyrui ir vaikui. Anksciau laisvo laiko neturejau, nes galvoje sukosi tik biznis. Diskutavau siuo klausimu su kita karjeriste.. kadangi jos vyras taip pat darboholikas ir karjeristas, tai jie problemu nemato, abu kopia aukstyn. Vaiku net neplanuoja. Taip kad, cia kiekvieno pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2010 12 16, 16:17)
Pritariu agne.vln  thumbup.gif  Reikia galvoti, ko nori, nes svajones pildosi ir tada supranti, kad cia ne pyragai. As ir dirbau daug.. mokslai, darbas, mokslai, darbas.. viskas vienu metu. Virsvalandziai, savaitgaliai, atostogos... Ir pakilau, tapau restorano virsininke.. buvau euforijoj, kai paaukstino. Po metu supratau, kad niekada daugiau nebusiu virsininke, direktore ar kazkas panasau.. nenoriu. Budama 26m as pirma karta susiradau vaikina su kuriuo pradejom kurti ateiti. As nemokejau suderinti seima ir karjera. Kas tai sugeba, valio. Palikti vyra savaitgaliais viena namie, nes tau i darba, arba grizti vidurnakti nusikalusi per visa diena, o vyras visa diena namie vienas... Norejau seimos, vaiku... o vaikas ir tas darbas niekaip nesiderino. Dabar dirbu eiline darbuotoja, tikslios valandos, kai kada virsvalandziai, bet ne visada, ir be galo dziaugiuosi, nes visa likusi laisva laika as galiu skirti vyrui ir vaikui. Anksciau laisvo laiko neturejau, nes galvoje sukosi tik biznis. Diskutavau siuo klausimu su kita karjeriste.. kadangi jos vyras taip pat darboholikas ir karjeristas, tai jie problemu nemato, abu kopia aukstyn. Vaiku net neplanuoja. Taip kad, cia kiekvieno pasirinkimas.

sutinku su kiekvienu tavo zodziu drinks_cheers.gif man lygiai taip pat buvo...
Atsakyti
Kiek pažįstu moterų, kurios jaunos užkopė aukštai karjeros laiptais, dauguma jų pasidarė bjuarios, amžinai viskuo nepatenkintos, suirzusios, labai negražiai apie kitus už akių šnekančios ir jų elgesys labai arogantiškas. Aš jų net prisibijau. ax.gif Bet pažįstu ir tokių, kurios liko tokios pat mielos ir draugiškos, nedemonstruojančios savo pranašumo. Kad daugiau tokių būtų! thumbup.gif
Atsakyti
tikrai labai idomi tema, visko neperskaiciau - bet galiu paskatyti tik is savo patirties.
juodu darbu stipriu charakteriu viskas imanoma, as tik metai UK, pradejau nuo toletu valymo, siuksliu ofisuose rinkimo. kalbos nulis - kas is to kad baigiau universiteta logistikos specialybe. bet dideliu troskimu nebut valytoja po truputi kilu karjeros laiptais - esu vadove valymo kompanijos, DIdziausiam Anglijos prekybos tinkle - ir tegu man tik kas pasako, kad per lova ar kash kas - taip ir spjauciau i veida. nes niekas nesupras kaip sunkiai as to pasiekiau, kiekviena diena zodyno kalimas - visur kur imanoma - metro autobusai, per pietus ir po ju. esu istekejus ir vaika 4 metu turiu - bet noriu buti savo vaikui lyg paziba, gal mama taip isauklejo, nes visada stengdavosi kuo geriau mus aprupinti, buvo geras man pavyzdis, ir visada man kartodavo - tu gali daugiau, tik turek savo tiksla - svajok apie savo ateiti. aisku daug kas priklauso nuo noro.

Atsakyti
jo man irgi teko pabūti tame auksniame kalėjime...
draugė buvo verslinkė o kai aš to nebuvau manjakas nu tragas...
verslas ir pagarba yra gyvenimo būdas kai gyveni ne dėl saves o dėl pakazuchos
kai dėl idėjos net artima gali užstatyti ir t.t.
beje niekur tie krūtuoliai nėra gerbiami myli tik jų piningus
o jų problemos tos pačios jie taip kaip mes nori ko neturi
vieni klausia o kam mes gyvename
o gyvename kad gyventi ir visi tai skirtingai su prantame
būkime smile.gif ir su šventėmis wink.gif
Atsakyti