Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(plonyte_linija @ 2005 10 05, 00:05)
hmz, gaila, kad plaukų konkursas pavirto i mis konkursą   g.gif

gal kai kam ir misiu konkursas, bet as tai i plaukus ziuriu tongue.gif

dar viena labai grazi fotke atsirado - "pajuodele" labai grazus plaukai taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crristinka: 05 spalio 2005 - 06:38
Tikrai yra daug neblogu nuotrauku thumbup.gif
Galvoju, gal reiks ir man sudalyvauti g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 10 05, 07:03)
Tikrai yra daug neblogu nuotrauku  thumbup.gif
Galvoju, gal reiks ir man sudalyvauti g.gif  ax.gif

Laukiam prisijungiant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žibaliux @ 2005 10 04, 21:13)
Jūros žvaigždė - tai išvis kažkoks perukas, kaip suprantu doh.gif  g.gif

Kieno plaukai gal ir perukas biggrin.gif hah.gif
Abejojantiems paaiškinu, kad "Jūros žvaigždė" - ne peruko pavadinimas, o šukuosenos, iš natūralių tikrų plaukų
Atsakyti
QUOTE(M_T @ 2005 10 05, 07:44)
Kieno plaukai gal ir perukas  biggrin.gif  hah.gif
Abejojantiems paaiškinu, kad "Jūros žvaigždė" - ne peruko pavadinimas, o šukuosenos, iš natūralių tikrų plaukų

na nelabai ten suprasi, bet gal... nesiginčysiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
na va..mano plaukai irgi nuostabūs blush2.gif tiksliau visiems jie labai gražūs atrodo,nors aš jų labai nemėgstu..jų man per daug..ir tokie stori..taip norėčiau minkštučių,plonyčių,lengvučių.. ax.gif bet kaip čia dabar padaryt nuotraukytę,kad ypatingai atrodytų? rolleyes.gif labai daug gražių jau demonstruojama tai net nežinau kaip čia man įsiterpt.. ax.gif

beja,man labai patiko viena iš pirmųjų nuotraukų..ta,su ilgu pavadinimu..:"pūsk vėjeli, pūsk smarkiau..."nežinau..man tokia natūrali,nuoširdi nuotraukytė..aišku ir :"kūtvėla" šaunūs ilgi plaukai..ir mano buvo dar prieš keletą metų tokie..pagaliau aš juos drysau "nužarinti" 4u.gif o ta:"žilvine žilvinėli.." iškart nesupratau kur gi tie plaukai jei ten viskas žalia..aišku padidinus nuotrauką pamačiau.. biggrin.gif įdomiai sugalvota.ir užsilipk tu man į medį.. tongue.gif
Atsakyti
Man patiko pavadinimas „Paskutinis bandymas susirasti vyrą smile.gifbiggrin.gif
Tik kodėl paskutinis? Juk, tikiuosi, dar bus konkursai „Akys – mano puošmena“, „Rankos – mano puošmena“, „Kojos – mano puošmena“, na ir dar apie tas puošmenas, kurias droviuosi minėti ax.gif
Atsakyti
wub.gif Labai gražūs plaukai yra nuotraukoje "Plaukų pietums nesitikėkit".Tik pavadinimas netikęs-nes manau,kad bus kaip tik priešingai blush2.gif biggrin.gif

Dar man labai patiko nuotrauka"2005 metų vasara".Gažūs plaukai,paprasta,bet tinkanti šukuosena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 05 spalio 2005 - 12:20
Man labai graži moteris šitoje foto- "Natūralios garbanėlės pagal auksines rudenio spalvas". Ta kepuraitė salotinė jai labai tinka. Kol kas yra tik pora fotkių už kurias balsuočiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 05 spalio 2005 - 13:36
man kol kas pati paciausia
Metukų progą senelis mane nuskuto,
O 20-to gimtadienio progą išdrožė man šukas

issivaizduoju kiek reik kantrybes priziuret tokias garbanas wub.gif
Atsakyti
et, nors mano plaukai ir krentantys iki pusės nugaros, bet jų grožiu negaliu pasigirti. Tokie lygūs jie ir nepaslankūs... sad.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
g.gif nors kai pažiūrėjau nuotraukas, tai ko gero visai galėčiau dalyvauti... Manau nebutų patys prasčiausi... Reik gal paieškoti nuotraukų...
Atsakyti