Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(žibaliux @ 2005 10 06, 12:50)
Manau, kad truputį nepagavai minties  doh.gif Nesakau, kad čia reikia siųsti tik profesionalias nuotraukas, tčiau tokių čia tikrai yra  mirksiukas.gif Ir kas tau sakė, kad aš nedalyvauju, iš ko padarei tokias išvadas, kad neturiu ką parodyt  cool.gif Tiesa pasakius ir dalyvauju ir tikrai manau, kad turiu ką parodyt, net komentaruose mano nuotrauka yra įvertinta  mirksiukas.gif Tiesiog, man svarbiau įdomios nuotraukos, nesvarbu, kokios jos profesionalio ar ne  schmoll.gif

idomios nuotraukos gaunas ir mobilkem fotkintos mirksiukas.gif
Atsakyti
Toks jausmas, kad nekurios mamos neperskaitė fotokonkurso pavadinimo g.gif
Atsakyti
niu padaviau ir as paraiska doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Man kol kas graziausios nuotraukytes-''kvepia rudeniu'',''bleiro ragana'' ir ''Vakaro Banga'' thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANTA: 06 spalio 2005 - 20:05
koks idomus konkursas thumbup.gif reikia ir man begti paieskoti nuotraukeles kokios g.gif
Atsakyti
Kol kas savo balsiukus atiduočiau už "Pūsk vėjeli, pūsk smarkiau, aš to vėjo nebijau!
Nes joks vėjas čia ir nedalyvavo wink.gif"
; "Bleiro ragana" ir "kvepia rudeniu" wub.gif
Atsakyti
MAN IRGI "KVEPIA RUDENIU" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
BALSAS GARANTUOTAS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 06 spalio 2005 - 21:07
man graziausios "plaukuosena", "pajuodele" ir "juodaplauke blondine" wub.gif wub.gif wub.gif megstu tiesius plaukus! thumbup.gif

o savo kaip tycia grazios fotkes nerandu. sad.gif
Atsakyti
dar labai istrigo "tevelio dovana", bet ne del plauku(man garbanoti nepatinka), bet del pacios merginos. labai grazi wub.gif
Atsakyti
wow, pirma padaviau foto, o tik dabar paskaičiau komentarus smile.gif Griežtai čia jūs... blush2.gif Kad konkursas keistokas, tai faktas, bet nepamirškim,kad čia ne vaikai, o mes-moterys, todel kažkaip ir kvailai jaučiamės smile.gif o pavadinimą kol su vyru susėdę sukūrėm, tai iš viso prisijuokėm smile.gif ))) žodžiu, toks konkursas, kur su pavadinimais kūdai smile.gif O šiaip moterys, būkime tolerantiškenės komentuodamos vienos kitas, nebūkime "babskij kolektiv" blink.gif juk kiekvienas žmogus gražus, jei jo vidus gražus smile.gif o jei dar išorė, nu tai iš viso smile.gif O "Margarita" galėjo kiekvienai dalyvei po kokį šampūniūkštį pažadėti smile.gif bele gaila, kai pagalvoji? smile.gif už tai visos linksmesnės būtų smile.gif 4u.gif
Atsakyti
O kodėl niekas "undinėlės" nepastebėjo? blink.gif Labai išsiskirianti foto thumbup.gif Taip pat ir su krūmu (visgi jis išgyveno???) ir skrybėle-puokšte ant galvos thumbup.gif
Atsakyti
O man irgi ta su krūmu labai patiko thumbup.gif Na "Vakaro banga" - meniška ir graži, bet jau ne mėgėjiška tikrai smile.gif Undinėlė - sakyčiau idėja jau man kažką primena g.gif biggrin.gif biggrin.gif Dar labai patiko nuo pat pradžių - pūsk, vėjeli, pūsk wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibaliux: 07 spalio 2005 - 05:49