Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Plaukai – mano puošmena!

QUOTE(Aurėja @ 2005 10 07, 16:27)
ne nepatvirtina, o paraiška jūsų neužpildyta - joje neprisikabinusi nuotrauka, greičiausiai bandėte prisegti per didelę foto. Todėl ją reikia sumažinti šiek tiek (tik ne per daug) ir iš naujo pildyti paraišką.

o kaži su mano nuotrauka ne tas pats atvejis? g.gif nors nuotrauką ir sumažinau ir ją rodo prie "Nepatvirtintos" kažkaip pirmąkart čia bandau tau nelabai dar suprantu blush2.gif Nors ir visus nurodymus paskaičiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 10 07, 18:37)
ką turėjai omeny?
Aš ieškau idėjos mirksiukas.gif

Na blush2.gif , omeny turėjau merginas, kurios tikrai neturi ką parodyti PLAUKŲ konkurse unsure.gif , juolabiau pasigirti, jog plaukai- puošmena. Nepastebėjai tokių foto?
P.S beje tokių foto nėra daug, tačiau...yra tongue.gif . Jas ir turėjau omeny mirksiukas.gif
Stovintiems prie vartų į Rojų- sėkmės ( Makejevas) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 07 spalio 2005 - 20:34
QUOTE(Ryziuke @ 2005 10 07, 20:13)
o kaži su mano nuotrauka ne tas pats atvejis? g.gif  nors nuotrauką ir sumažinau ir ją rodo prie "Nepatvirtintos" kažkaip pirmąkart čia bandau tau nelabai dar suprantu  blush2.gif Nors ir visus nurodymus paskaičiau... ax.gif

jeigu prie nepatvirtintų matai pačią nuotrauką, o ne ženklą, tai turi patvirtint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 10 07, 18:37)
Aš balsuosiu nebūtinai už gražius plaukus..., kaip visada balsuosiu už gražią foto.

Aš šiame konkurse balsuosiu už plaukus ax.gif . Tiesa, už vienus, tikrai gražius nebalsuosiu schmoll.gif ( čia jau principo reikalas tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 07, 20:14)
Na blush2.gif , omeny turėjau merginas, kurios tikrai neturi ką parodyti PLAUKŲ konkurse unsure.gif , juo labiau pasigirti, jog plaukai- puošmena. Nepastebėjai tokių foto?
P.S beje tokių foto nėra daug, tačiau...yra tongue.gif . Jas ir turėjau omeny mirksiukas.gif

Na manau dalyvauti turi būti leista visoms, o turi jos ten ką parodyt ar ne - nuspręs publika savo balsais, nemanai? Kai kurios, gal neturėdamos ką parodyt, pasirodo daug išradingesnės, nei tos, kur su gražiausiom šukuosenom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žibaliux @ 2005 10 07, 20:19)
Na manau dalyvauti turi būti leista visoms,  o turi jos ten ką parodyt ar ne - nuspręs publika savo balsais, nemanai?

Žinoma. Manau, kad tu teisi mirksiukas.gif . Turi būti leista dalyvauti visoms mirksiukas.gif . Kaip ir išsakyti nuomones. Kaip ir į tas nuomones mokėti GARBINGAI reaguoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 07, 20:30)
Žinoma. Manau, kad tu teisi mirksiukas.gif . Turi būti leista dalyvauti visoms mirksiukas.gif . Kaip ir išsakyti nuomones. Kaip ir į tas nuomones mokėti GARBINGAI reaguoti smile.gif

nuomone gerai kol ji tik nuomone o jau kai pradedama negrazias nuomones reiksti garsiai tai geriau jau pasilaikyti sau g.gif verysad.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2005 10 07, 20:33)
nuomone gerai kol ji tik nuomone o jau kai pradedama negrazias nuomones reiksti garsiai tai geriau jau pasilaikyti sau g.gif  verysad.gif  wub.gif

Nu jau tikrai doh.gif . Nesamonė tongue.gif . Kaip suprasti NEGRAŽI NUOMONĖ g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 07, 21:14)
Na blush2.gif , omeny turėjau merginas, kurios tikrai neturi ką parodyti PLAUKŲ konkurse unsure.gif , juolabiau pasigirti, jog plaukai- puošmena. Nepastebėjai tokių foto?

Pastebėjau, nes tokią įkęliau. mano palukai tikrai negražūs, o ir dėmesio jiems per mažai. Gėda blush2.gif

QUOTE(Elina @ 2005 10 07, 21:18)
Aš šiame konkurse balsuosiu už plaukus ax.gif . Tiesa, už vienus, tikrai gražius nebalsuosiu schmoll.gif  ( čia jau principo reikalas tongue.gif )

Kodėl? doh.gif
Atsakyti
Manau, kad foto "Bleiro ragana" galetu pretenduoti i bet kurios plauku dazu firmos reklamine foto. Saunuole autore 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 10 07, 20:52)
1.Pastebėjau, nes tokią įkęliau. mano palukai tikrai negražūs, o ir dėmesio jiems per mažai. Gėda blush2.gif
2.Kodėl? doh.gif

1.Na, jau vien dėl savikritikos- gerbiu biggrin.gif . Rašyk, kuri tavo foto ( į AZ)- išbalsuosiu biggrin.gif
2.Ai, senos sąskaitos. Kerštinga esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 07, 19:09)
1.Na, jau vien dėl savikritikos- gerbiu biggrin.gif . Rašyk, kuri tavo foto ( į AZ)- išbalsuosiu biggrin.gif
2.Ai, senos sąskaitos. Kerštinga esu blush2.gif

"...O, velnias-
Tu mane nugalėjai
į kampą įspraudei
prie sienos prirėmei
tu- mano puolusios sielos vagis... " ( Axa, Makejevas, Makejevas smile.gif )
laugh.gif  laugh.gif  wink.gif

Nu tu pavariai thumbup.gif turbut meninke busi,kad normaliai atsakynet nemoki g.gif
Atsakyti