Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(himalaia @ 2010 06 09, 20:29)
Jei norit odą valyti giluminiu būdu, paprastas scrubas nepadės, reikia naudoti BHA rūgštį. Scrubas kažkiek nugramdo viršutinį odos sluoksnį, tai retkarčiais yra gerai, bet piktnaudžiaut nereiktų. Tuo tarpu BHA įsiskverbia į poros vidų, nes BHA rūgštis tirpina odos riebalus.
Tačiau BHA gali dirginti odą, tad iškart po skutimo ar plaukų šalinimo naudot nereikėtų, nes atsiras tik dar daugiau raudonų guzelių.

Patikslinimas: BHA odos riebalų netirpina, o pati tirpsta juose, dėl to ir patenka į poros vidų. Iškart po depiliacijos kaip tik BHA ir naudoju, nes greičiausiai man nuramina odą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 09, 15:13)
Patikslinimas: BHA odos riebalų netirpina, o pati tirpsta juose, dėl to ir patenka į poros vidų. Iškart po depiliacijos kaip tik BHA ir naudoju, nes greičiausiai man nuramina odą smile.gif

Teisingai, ne taip išsireiškiau. Vistiek rezultatas- išvalyta pora smile.gif

Na, iš vienos pusės BHA ramina odą, nes yra panašį aspiriną, t.y. aniuždeginimė, bet iš kitos pusės, kartu ir ją dirgina. BHA turi ir privalumų, ir trūkumų... Turbūt jūsų naudojamame produkte yra ir papildomų odą raminančių ingredientų... Be to, naudojant AHA, BHA, retinoidus ir pan., oda yra ne tik labiau dirgli, bet atsiranda ir tikimybė, kad ji bus lengviau pažeista (įbrėžimai, nudegimai, žaizdos ir pan.). Bet jei problemų su tuo nekyla, nereikia ir jaudintis...
Įdomu, kokį produktą su BHA naudojat, Rasos gelį?
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2010 05 05, 09:33)
No bump ir intimate folisan (depileve) galima sakyti vienas ir tas pats, tirpalas rustiniu pagrindu, kurios pagalba svelniai nugrauziams raginis sluoksnis ir plaukeliai lengvai prasikala. depileve putos ir tas kitas aliejus tai tiesiog raminimo drekinimo priemones, kuo oda minkstesne ir padrekinta tuoplaukelis lengviau islenda taip pat  smile.gif

Gal kas turite Depileve putų ir to Intimate folisan sudėtis? Arba galėtumėt nurašyt nuo pakuotės, jei turit. Nerandu nete kažkaip...
Nes No Bump tai tikrai nieko dėl įaugusių plaukų nepadarys, alkoholis tik odą išsausins ir gal skutimosi spuogiukus apmažins, tik tiek. Kažkodėl jaučiu, tos putos alkoholio pagrindu pagamintos, o tas folisan BHA turi, vat ir visas stebuklas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 09 birželio 2010 - 22:33
QUOTE(himalaia @ 2010 06 09, 22:33)
Gal kas turite Depileve putų ir to Intimate folisan sudėtis? Arba galėtumėt nurašyt nuo pakuotės, jei turit. Nerandu nete kažkaip...
Nes No Bump tai tikrai nieko dėl įaugusių plaukų nepadarys, alkoholis tik odą išsausins ir gal skutimosi spuogiukus apmažins, tik tiek. Kažkodėl jaučiu, tos putos alkoholio pagrindu pagamintos, o tas folisan BHA turi, vat ir visas stebuklas...

Intimate folisan sudėtyje yra acetilsalicilio rūgštis. As ja naudoju, pasidengia oda tokia plevele vos vos, lengva tokia, nieko nei grauzia, nei tempia i laaabai padeda nuo iaugimo, jau rasiau anksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 10 birželio 2010 - 08:39
O as dar paprastesni buda zinau - istirpinti aspirino tablete 1/2 stiklines vandens(jeigu tirpstanti sipucke - tai vienos uzhtenka, o jei paprasta kokio Sanito - tai ir tris galima, nes labai sunkiai tirpsta) ir naudoju toki tirpaliuka po depiliacijos. Oda nuramina, sudirginimas praeina greiciau ir nereikia pinigu leist ant visokiu folisanu. Ta pati acetilsalicilio rugstis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 06 10, 02:38)
Intimate folisan sudėtyje yra acetilsalicilio rūgštis. As ja naudoju, pasidengia oda tokia plevele vos vos, lengva tokia, nieko nei grauzia, nei tempia i laaabai padeda nuo iaugimo, jau rasiau anksciau mirksiukas.gif

Gal galėtumėt nurašyt pilną sudėtį, jei nesunku 4u.gif Internete radau, bet labai netiksli, matyt žmogus nurašydamas klaidų pridarė...

Papildyta:
QUOTE(Becky @ 2010 06 10, 09:50)
O as dar paprastesni buda zinau - istirpinti aspirino tablete 1/2 stiklines vandens(jeigu tirpstanti sipucke - tai vienos uzhtenka, o jei paprasta kokio Sanito - tai ir tris galima, nes labai sunkiai tirpsta) ir naudoju toki tirpaliuka po depiliacijos. Oda nuramina, sudirginimas praeina greiciau ir nereikia pinigu leist ant visokiu folisanu. Ta  pati acetilsalicilio rugstis  ax.gif

Būtent, aš apie tą patį keliais postais aukščiau rašiau. Nes realiai, tos visos priemonės po depiliacijos tik apirino ir turi, dar gerai, jei BHA sudėty yra, viskas. Ir žalos daugiau, nei naudos, jei priedo dar alkoholio pripumpuota.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 10, 21:37)
Gal galėtumėt nurašyt pilną sudėtį, jei nesunku  4u.gif Internete radau, bet labai netiksli, matyt žmogus nurašydamas klaidų pridarė...

Papildyta:
Būtent, aš apie tą patį keliais postais aukščiau rašiau. Nes realiai, tos visos priemonės po depiliacijos tik apirino ir turi, dar gerai, jei BHA sudėty yra, viskas. Ir žalos daugiau, nei naudos, jei priedo dar alkoholio pripumpuota.

Intimate folisan sudetis Isopropyl alcohol, aqua, propylene glycol, acetylsalycilic acid, glycerin.
O putuose labai daug ingridijentu uztruksiu nurasynedama doh.gif

nu bet man tas folisanas tai padejo thumbup.gif jau tikrai matau pagerejima, siandien ir vel nusidepiliavau tepsiu tepsiu ziuresim rezultata, bet tikuosi bus maziau iauginejimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 09, 23:14)
Teisingai, ne taip išsireiškiau. Vistiek rezultatas- išvalyta pora smile.gif

Na, iš vienos pusės BHA ramina odą, nes yra panašį aspiriną, t.y. aniuždeginimė, bet iš kitos pusės, kartu ir ją dirgina. BHA turi ir privalumų, ir trūkumų... Turbūt jūsų naudojamame produkte yra ir papildomų odą raminančių ingredientų... Be to, naudojant AHA, BHA, retinoidus ir pan., oda yra ne tik labiau dirgli, bet atsiranda ir tikimybė, kad ji bus lengviau pažeista (įbrėžimai, nudegimai, žaizdos ir pan.). Bet jei problemų su tuo nekyla, nereikia ir jaudintis...
Įdomu, kokį produktą su BHA naudojat, Rasos gelį?

Naudojau ir Paula's Choice BHA losjoną, ir Rasos kremą-gelį, į abu oda reagavo gerai. Bet mano oda į rūgštis apskritai visada gerai reaguoja.
Atsakyti
QUOTE(Evkis @ 2010 06 11, 08:34)
Intimate folisan sudetis Isopropyl alcohol, aqua, propylene glycol, acetylsalycilic acid, glycerin.
O putuose labai daug ingridijentu uztruksiu nurasynedama  doh.gif

nu bet man tas folisanas tai padejo  thumbup.gif  jau tikrai matau pagerejima, siandien ir vel nusidepiliavau tepsiu tepsiu ziuresim rezultata, bet tikuosi bus maziau iauginejimu  smile.gif

Dėkui 4u.gif
Na, bet nesuprantu aš tada, koks tiklas tokius pinigus už aspiriną mokėt doh.gif Matyt psichologinis barjeras pas moteris yra, kad reklamuojama kosmetikos priemonė privalo veikt geriau, nei paprastas aspirinas smile.gif

QUOTE(prieblanda @ 2010 06 11, 09:12)
Naudojau ir Paula's Choice BHA losjoną, ir Rasos kremą-gelį, į abu oda reagavo gerai. Bet mano oda į rūgštis apskritai visada gerai reaguoja.

Aš irgi Paula's Choice daug priemonių naudoju, nereali kosmetika. Turiu BHA gelį, ant veido naudoju, tai jau matosi, kaip inkštyrai valosi thumbup.gif Bandžiau kitą priemonę su BHA ir AHA po bikinio skutimo naudot, tai labai odą dirgindavo. Bet čia jaučiu todėl, kad sudėtis nekokia buvo, reiks pabandyt Paula's Choice kūno losjona su BHA... Kitur jį tepu, o po skutimo panaudot net nepagalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 11, 18:03)
Dėkui  4u.gif
Na, bet nesuprantu aš tada, koks tiklas tokius pinigus už aspiriną mokėt  doh.gif Matyt psichologinis barjeras pas moteris yra, kad reklamuojama kosmetikos priemonė privalo veikt geriau, nei paprastas aspirinas smile.gif

Tiesa sakant nelabai domejausi sudetim ax.gif tiesiog parekomendavo kad jis padeda, dar pasiskaiciau cia... na ir nupirkau, o kad jame is veikliuju medziagu tik aspirinas tai tik dabar perskaiciau unsure.gif
na men svarbu buvo rezultatas, o kad jis yra tai tikrai smile.gif kai pabaigsiu butelika pabandysiu aspirina istirpinti g.gif
Atsakyti
Mane irgi labai domintų Depileve putų sudėtis. Tai yra ten BHA ar ne? Internete nepavyko rasti.

Anksčiau naudojau Paula's Choice 2% BHA lotion, dabar su Rasa kremu-geliu tepuos. PC patiko labiau (gal kad stipresnis), bet kaina su visais atsiuntimais arkliška gaunas. doh.gif Bet kokiu atveju nepalyginsi, kas buvo iki priemonių su rūgštim naudojimo ir dabar — būklė labai pagerėjo. O gal yra dar kokių priemonių su BHA, kad kainos-kiekio-kokybės santykis padorus būtų?
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 09, 20:29)
Salicilio rūgšties (BHA) sudėtyje nėra, yra acetyl salicilis, t.y. aspirinas.

Aj, tai cia ne salicilio rugsits? doh.gif lotuliukas.gif tada aisku, neverta......
Atsakyti