Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(Becky @ 2010 06 10, 17:50)
O as dar paprastesni buda zinau - istirpinti aspirino tablete 1/2 stiklines vandens(jeigu tirpstanti sipucke - tai vienos uzhtenka, o jei paprasta kokio Sanito - tai ir tris galima, nes labai sunkiai tirpsta) ir naudoju toki tirpaliuka po depiliacijos. Oda nuramina, sudirginimas praeina greiciau ir nereikia pinigu leist ant visokiu folisanu. Ta  pati acetilsalicilio rugstis  ax.gif

O nuo įauginėjimo padeda?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 06 15, 03:49)
O nuo įauginėjimo padeda?

Kažkiek padeda, nes oda būna mažiau sudirgusi, normaliau funkcionuoja, plaukui lengviau prasikalti. Bet jei yra jau įaugusių plaukų, mažai tikėtina kad sutvarkys, labiau padėtų eksfoliacija.
Atsakyti
Man nuo to folisan iš Nagavitos tai oda lupasi. Ir ne tik kojų, bet ir tos rankos, su kuria tepuosi, delno. Poveikis per tris dienas pastebimas smile.gif Vienu žodžiu man tai kažkaip nelabai patiko, jau ir taip ta oda visa nubrūžinta, ir taip jautri, o čia dar lupasi pastoviai.
Pas mane plaukai kaip ir kai kurių forumiečių tamsūs, stiprūs, po kelis iš vienos vietos auga. Skusti neįmanoma, nes jau po kelių valandų braižosi nerealiai, naktimis negaliu miegot be pižaminių kelnių, nes kitaip pati sau kojas susibraižau. O epiliuojant įauginėja plaukeliai ir nieko negaliu padaryt. Čia turbūt ir nuo plauko, ir nuo odos priklauso
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2010 06 15, 13:18)
Man nuo to folisan iš Nagavitos tai oda lupasi.

Turbūt alkoholis baisiai odą išdžiovina, tai ir lupasi.

Bet kažkaip keista su tuo Folisan, nes Depileve puslapyje rašo, kad ten yra salicilio rūgšties, t.y. BHA. O kur Evkis nuo buteliuko nurašė sudėtį: Isopropyl alcohol, aqua, propylene glycol, acetylsalycilic acid, glycerin BHA nerasta...

gira, jei pas jus sudėtyje yra BHA, gali ir dėl to luptis, todėl po naudojimo reiktų visada rankas gerai nusiplaut.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 15, 20:24)
Turbūt alkoholis baisiai odą išdžiovina, tai ir lupasi.

Bet kažkaip keista su tuo Folisan, nes Depileve puslapyje rašo, kad ten yra salicilio rūgšties, t.y. BHA. O kur Evkis nuo buteliuko nurašė sudėtį: Isopropyl alcohol, aqua, propylene glycol, acetylsalycilic acid, glycerin  BHA nerasta...

gira, jei pas jus sudėtyje yra BHA, gali ir dėl to luptis, todėl po naudojimo reiktų visada rankas gerai nusiplaut.

ne, sudėtis lygiai tokia pat kaip čia parašėte. aš suprantu, kad džiovina, bet kai pamačiau kaip nuo delno visa oda nuėjo, tai kojyčių jau pagailo, nes aš jas ir taip šveičiu, zulinu, man jaučiu tuoj visai oda nukris ir nebeatsinaujins lotuliukas.gif
Atsakyti
gira, paskaitykit: Sensitive Skin Care, The Art of Perfect Shave ir nekankinkit savo odos taip... Agresyvus odos scrubinimas nepadės, tik dar labiau pakenks.
Be to, jei plaukeliai yra įaugę, paraudę, tos vietos pastoviai išbertos spuogais, gal turit folikulitą:

user posted image

arba keratosis pilaris:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 15 birželio 2010 - 22:26
QUOTE(himalaia @ 2010 06 15, 21:24)
Bet kažkaip keista su tuo Folisan, nes Depileve puslapyje rašo, kad ten yra salicilio rūgšties, t.y. BHA. O kur Evkis nuo buteliuko nurašė sudėtį: Isopropyl alcohol, aqua, propylene glycol, acetylsalycilic acid, glycerin  BHA nerasta...

O kas yra acetylsalicylic acid, m? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 15, 22:22)
gira, paskaitykit: Sensitive Skin Care, The Art of Perfect Shave ir nekankinkit savo odos taip... Agresyvus odos scrubinimas nepadės, tik dar labiau pakenks.
Be to, jei plaukeliai yra įaugę, paraudę, tos vietos pastoviai išbertos spuogais, gal turit folikulitą:

user posted image

arba keratosis pilaris:

user posted image

va taip maždaug kaip antram paveikslėlyje pas mane kai kuriose vietose yra, o kai kuriusose pūlinukai, bet gal ne tokie geltoni kaip pirmoj nuotraukoj, labiau rausvi. Kažkasa kai buvo epiliavimas užknisęs, bandžiau skusti, bet neįmanoma, braižau save, braižau partnerį, atauga po kelių valandų, o skutant kas dieną irgi įauga, supūliuoja, nusidrasko, oda būna laaabai jautri ir galiu paskust maksimum tris dienas iš eilės, paskui jau nebegaliu net prisiliest.. Tai čia bikinis ir kojos, o pažastis tai galiu skust kasdien, irgi šiek tiek jautru pasidaro, bet gyvent įmanoma smile.gif o kremai depiliaciniai kur būna, tai man nenuima palei pat pat odą ar kaip, net nežinau, tų plaukelių nesimato, bet jie vis dar braižosi.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 15, 23:22)
arba keratosis pilaris:
user posted image

Va kaip šitoj foto mano kojos taip atrodo doh.gif Vsio eisiu pas dermatologą dėl kitų bėdų, tai sakysiu, kad ir kojas pažiūrėtų.

QUOTE(gira @ 2010 06 16, 11:38)
va taip maždaug kaip antram paveikslėlyje pas mane kai kuriose vietose yra, o kai kuriusose pūlinukai, bet gal ne tokie geltoni kaip pirmoj nuotraukoj, labiau rausvi. Kažkasa kai buvo epiliavimas užknisęs, bandžiau skusti, bet neįmanoma, braižau save, braižau partnerį, atauga po kelių valandų, o skutant kas dieną irgi įauga, supūliuoja, nusidrasko, oda būna laaabai jautri ir galiu paskust maksimum tris dienas iš eilės, paskui jau nebegaliu net prisiliest.. Tai čia bikinis ir kojos, o pažastis tai galiu skust kasdien, irgi šiek tiek jautru pasidaro, bet gyvent įmanoma smile.gif o kremai depiliaciniai kur būna, tai man nenuima palei pat pat odą ar kaip, net nežinau, tų plaukelių nesimato, bet jie vis dar braižosi.

Oi kaip tave suprantu, pas mane lygiai tas pats doh.gif Bet užsispyriau ir dabar tik skutu, šiek tiek atsigavo jau kojos.
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2010 06 16, 12:38)

Pas mane irgi panašiai, todėl stengiuosi skusti kaip įmanoma rečiau, tačiau vienintelis man tinkamas būdas - epiliavimas irgi nebetinka, nes jau trečią dieną pradeda įauginėti plaukeliai. Jei negiliai - tai dar ne bėda, bet kai plaukas jau būna adatai nepasiekiamas tai bėda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2010 06 08, 15:49)

Na tai kas nors mane apsvieskit apie sia No Bump priemone- ar yra Lietuvoj pirkti?
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 15, 21:22)
arba keratosis pilaris:

user posted image

pas mane labai panašiai atrodo blauzdos... unsure.gif o kaip šitas dalykas gydomas? nes visokie kremai, aliejai ir t.t. tai tikrai nepadeda, jau antri metai taip...
Atsakyti