Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

sveikos 4u.gif galiu pasipasakoti savo istoriją apie įaugusius plaukelius biggrin.gif vis paskaitydavau forumą ieškodama patarimų dėl tų nelemtų plaukelių, bet galiausiai nuėjau pas savo kosmetologę smile.gif
mano kojos atrodė TRAGIŠKAI, tiksliau blauzdos, nebeprisimenu kada galėjau nešioti sukneles be pėdkelnių... blush2.gif iki tol vien skutau kojas, bet man skutimas yra blogiausia kas gali būti, nes ne tik plaukeliai įauginėja bet ir kiekvieną dieną kojų oda dirginama , nes turėjau skusti jas kasdien:) na o visos kitos depiliacijos priemonės baigiant kremais ir vašku irgi visai netiko:) taigi nusipirkau epiliatorių ir "prasiravėjau" ant savo ir taip sudirgintų kojų, rezultatas - kojos violetinės net nuo šašelių ir žaizdų , pliusas tik tas kad nereikėjo jų skusti kasdien, bet tada užėjo man nervas dėl įauginėjusių plaukelių ir pradėjau juos spaudinėt..... doh.gif na ir po visko mano blauzdos buvo violetinės ir žaizdotos ir dar su spuogais...tai va, neiškentusi nuėjau pas kosmetologę, ji man padarė kojų rūgštinį pylingą, bet ne tokį kurį darydavo veidui, bet tokį stipresnį, na man žinoma nusiėmė tas raginis sluoksnis ir pradėjo lįst plaukeliai...tada davė dar tokių vaistukų žaizdų gijimui ir liepė po savaitės ateiti pakartoti pylingą kad išlįstų likę plaukeliai:) bet reziumuojant ką ji man pasakė tai: mano labai ilgas plaukas su didele šaknimi ir kai plaukas paprastai pereina savo augimo stadijas nuo augimo iki iškritimo, tai pas mane iš vieno svogūnėlio augdavo po kelis plaukus ir dėl to man plaukeliai įauga nes tas jauniausias plaukas negali prasikalti, nes viršuj dar neiškritę kiti plaukeliai..na nežinau ar suprantamai paaiškinau g.gif tai va ir ji man pasakė kad mano išsigelbėjimas vienintelis : dažnai daryti tuos pylingus ir šalinti plaukus vašku arba epiliatorium , bet šiaip tai jeigu noriu tikrai gražių blauzdų, tai sakė, kad turėčiau pasidaryti blauzdų lazerinę epiliaciją ...tai va tokia mano istorija blush2.gif
Atsakyti
O as turiu toki skysti, vaistinej gamintas kaip ir nuo spuogu.
Sudetis:
streptocidi sulfur aa7,0
spir. ac. salicylici 1%
sol. ac. borici 2% aa40,0
aether sulfur 20,0

Labai noreciau sulaukti komentaru ar jis padetu nuo koju plaukeliu iauginejimo.
Atsakyti
Kaip suprantu, jame yra 1% salicilo rūgšties, tai turėtų padėti.
Kaip suprantu, kad jis spirito pagrindu? Spiritas+ siera labai išsausins odą, tad atsargiai su tokiu skysčiu...
Atsakyti
QUOTE(*Brukne* @ 2010 07 02, 01:00)
O as turiu toki skysti, vaistinej gamintas kaip ir nuo spuogu.
Sudetis:
streptocidi sulfur aa7,0
spir. ac. salicylici 1%
sol. ac. borici 2% aa40,0
aether sulfur 20,0

Labai noreciau sulaukti komentaru ar jis padetu nuo koju plaukeliu iauginejimo.

Nepadės.
Atsakyti
Sveikos, na tokios bedos neturiu kaip iauginejantys plaukeliai, naudoju skustuva, epiliatoriu kartais kremus depiliacijai.. dabar noreciau pradeti depiliuotis cukrumi, gal zinote ar nuo to iaugineja plaukeliai? ax.gif buciau dekinga uz atsakyma blush2.gif
Atsakyti
Viskas nuo jūsų odos priklauso, ar įauginės, ar ne. Didelė tikimybė, kad įaugs, nes depiliuojant labai sudirginama oda, plaukui sunku prasikalt atgal į paviršių. Nors jei anksčiau epiliatorių naudojot, gali ir neįaugt... Žodžiu, kol nepabandysit- nesužinosit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 03 liepos 2010 - 07:08
Sveikos,
gal kuri žinot, kiek nagavitoj kainuoja tas Intimate folisan tepaliukas?
Man reikėtų išbandyti bikinio zonai. Šiaip su kojom ir pažastim didelių bėdų lyg ir neturiu, depiliuju epiliatorium, būna, kad įauga, bet kažkaip aš išsispaudžiu tą spuogelį ir išlenda lauk tas palukelis.
Su bikini zona sunkiau, nes ten ir oda jautresnė, ir minkštesnė, be to, nuolat tampriai prie jos prigludęs būna apatinis trik., tai man ten ir įauga, ir spuogeliai, ir kartais įauga taip giliai, gal tik išsidraskau žaizdas, kurios gyja mėnesiais, o to plaukėlio ir neišpešu sad.gif
Atsakyti
Man bikinis irgi totalus kosmaras-neduokdie nuskusiu su peiliukais(galiu minkstint,gaivint oda pries ir po..)-tai visi alei vienas plaukeliai po dvieju triju dienu bus iauge ir susudare pulinukai doh.gif tai paguoda dar,kad tik krastelius nuraviu... Man vienintele kolkas iseitis kuria radau-tai depiliaciniai kremai,nuo ju maziausiai plaukeliu iauga,gal koks penketas per bikini,bet tai su adatele graziai istrauki tuos neleimelius iaugusius ,patepu raminanciu kremuku ir gerai,jau po dienos dvieju oda susitvarko.O plaukeliai iki 5-6 dienu neatauga,o ir ataugineja daug "skystesni"plonesni.Beje,po depiliavimo visada naudoju krema skirta po tokios proceduros,kad nedirgtu oda ir neiaugtu plaukelia,perku droge ar maximoj,dazniausiai rusu firmos(nes pigesni), parasyta ant pakuotes buna kad tam skirtas.Naudoju krema ir dar sekancia diena ,del visa ko ax.gif O del plaukeliu pesiojimo epiliatorium g.gif baisu bandyt,kad po to dar baisiau kaip po skutimo nebutu...
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 06 16, 12:15)
Va kaip šitoj foto mano kojos taip atrodo  doh.gif Vsio eisiu pas dermatologą dėl kitų bėdų, tai sakysiu, kad ir kojas pažiūrėtų.
Oi kaip tave suprantu, pas mane lygiai tas pats  doh.gif Bet užsispyriau ir dabar tik skutu, šiek tiek atsigavo jau kojos.

Pagaliau apsilankiau pas dermatologą - eilės doh.gif bet jis nieko negalėjo pasakyti dėl kojų odos, nes įdegiau ir nebesimato to baisumo viso. Taigi, lauksiu kol dings įdegis ir vėl pas jį.
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2010 07 11, 23:17)
Man bikinis irgi totalus kosmaras-neduokdie nuskusiu su peiliukais(galiu minkstint,gaivint oda pries ir po..)-tai visi alei vienas plaukeliai po dvieju triju dienu bus iauge ir susudare pulinukai  doh.gif  tai paguoda dar,kad tik krastelius nuraviu... Man vienintele kolkas iseitis kuria radau-tai depiliaciniai kremai,nuo ju maziausiai plaukeliu iauga,gal koks penketas per bikini,bet tai su adatele graziai istrauki tuos neleimelius iaugusius ,patepu raminanciu kremuku ir gerai,jau po dienos dvieju oda susitvarko.O plaukeliai iki 5-6 dienu neatauga,o ir ataugineja daug "skystesni"plonesni.Beje,po depiliavimo visada naudoju krema skirta po tokios proceduros,kad nedirgtu oda ir neiaugtu plaukelia,perku droge ar maximoj,dazniausiai rusu firmos(nes pigesni), parasyta ant pakuotes buna kad tam skirtas.Naudoju krema ir dar sekancia diena ,del visa ko  ax.gif  O del plaukeliu pesiojimo epiliatorium  g.gif  baisu bandyt,kad po to dar baisiau kaip po skutimo nebutu...

manau, kad nuo epiliatoriaus butu tik baisiau... jei jau iauga skutantis, tai isrovus tikrai iaugs ir dar stipriau... smile.gif pas mane su bikini nera problemu skutantis, bet kaip bebutu keista, koju plaukeliai iaugdineja kad ir kokiu budu depiliuociau sad.gif depiliuok kaip nori - vis tiek koks viena plaukelis iauga, bet taip, kad isskrapscius lieka zaizdele kokiam menesiui doh.gif kol kas geriausiai skutimas ir depiliaciniai kremai, bet kasdien su jais neprisiterliosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 06 10, 15:50)
O as dar paprastesni buda zinau - istirpinti aspirino tablete 1/2 stiklines vandens(jeigu tirpstanti sipucke - tai vienos uzhtenka, o jei paprasta kokio Sanito - tai ir tris galima, nes labai sunkiai tirpsta) ir naudoju toki tirpaliuka po depiliacijos. Oda nuramina, sudirginimas praeina greiciau ir nereikia pinigu leist ant visokiu folisanu. Ta  pati acetilsalicilio rugstis  ax.gif

QUOTE(himalaia @ 2010 06 10, 20:37)

Būtent, aš apie tą patį keliais postais aukščiau rašiau. Nes realiai, tos visos priemonės po depiliacijos tik apirino ir turi, dar gerai, jei BHA sudėty yra, viskas. Ir žalos daugiau, nei naudos, jei priedo dar alkoholio pripumpuota.

Sveikos
Klausimas toms, kurios tirpina aspirina - tos tabletes, kur ne shipucke, o paprastos, ar jos jums iki galo istirpsta? Nes man vistiek liko tokios smulkios dalelytes g.gif

Atskiras aciu Himalaia'i uz jos profesionalius komentarus, man labai daug naudingos info suteiket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 09, 17:34)
Sveikos
Klausimas toms, kurios tirpina aspirina - tos tabletes, kur ne shipucke, o paprastos, ar jos jums iki galo istirpsta? Nes man vistiek liko tokios smulkios dalelytes g.gif

Man ir gi smulkios dalelės lieka - aš trinu paprastas tabletes. O tai būna dar ir kitokių? g.gif Apie vaistus ne ką teišmanau tongue.gif blush2.gif
Aš tai su tom smulkiom dalelėm ir trinu į odą, kuriam laikui palieku, ir po to einu į dušą "nusivalyt" doh.gif
Atsakyti