sveikos

galiu pasipasakoti savo istoriją apie įaugusius plaukelius

vis paskaitydavau forumą ieškodama patarimų dėl tų nelemtų plaukelių, bet galiausiai nuėjau pas savo kosmetologę

mano kojos atrodė TRAGIŠKAI, tiksliau blauzdos, nebeprisimenu kada galėjau nešioti sukneles be pėdkelnių...

iki tol vien skutau kojas, bet man skutimas yra blogiausia kas gali būti, nes ne tik plaukeliai įauginėja bet ir kiekvieną dieną kojų oda dirginama , nes turėjau skusti jas kasdien:) na o visos kitos depiliacijos priemonės baigiant kremais ir vašku irgi visai netiko:) taigi nusipirkau epiliatorių ir "prasiravėjau" ant savo ir taip sudirgintų kojų, rezultatas - kojos violetinės net nuo šašelių ir žaizdų , pliusas tik tas kad nereikėjo jų skusti kasdien, bet tada užėjo man nervas dėl įauginėjusių plaukelių ir pradėjau juos spaudinėt.....

na ir po visko mano blauzdos buvo violetinės ir žaizdotos ir dar su spuogais...tai va, neiškentusi nuėjau pas kosmetologę, ji man padarė kojų rūgštinį pylingą, bet ne tokį kurį darydavo veidui, bet tokį stipresnį, na man žinoma nusiėmė tas raginis sluoksnis ir pradėjo lįst plaukeliai...tada davė dar tokių vaistukų žaizdų gijimui ir liepė po savaitės ateiti pakartoti pylingą kad išlįstų likę plaukeliai:) bet reziumuojant ką ji man pasakė tai: mano labai ilgas plaukas su didele šaknimi ir kai plaukas paprastai pereina savo augimo stadijas nuo augimo iki iškritimo, tai pas mane iš vieno svogūnėlio augdavo po kelis plaukus ir dėl to man plaukeliai įauga nes tas jauniausias plaukas negali prasikalti, nes viršuj dar neiškritę kiti plaukeliai..na nežinau ar suprantamai paaiškinau

tai va ir ji man pasakė kad mano išsigelbėjimas vienintelis : dažnai daryti tuos pylingus ir šalinti plaukus vašku arba epiliatorium , bet šiaip tai jeigu noriu tikrai gražių blauzdų, tai sakė, kad turėčiau pasidaryti blauzdų lazerinę epiliaciją ...tai va tokia mano istorija