susinervavau viena diena ir emiaus darbo
Sviekos
as taip pat jau labai seniai turiu problemu su iauganciais plaukeliais. problemos kilo ilgai depiliavus vasku. taip kojos laikui begant atrode, kad
nustojau depiliuot vasku, pradejau pylinguot kaskart maudantis, simtakart per diena tepiau alijosiaus geliu tokiu, nuo randeliu su biciu pikiu kremuku, po depiliacijos naudoju nagavitos putas apie kurias cia rasyta, stengiaus nerakinet tu plaukeliu. tai vat nu tai tikrai zenkliai grazesnes kojos db, aiksu karts nuo karto iskyla keli spuogeliai, randeliai kaikur dar ne visai isnyke, bet tikrai zeeeenkliai geresnis vaizdelis jau
QUOTE(Ketus @ 2010 08 09, 17:14)
Man ir gi smulkios dalelės lieka - aš trinu paprastas tabletes. O tai būna dar ir kitokių?
Apie vaistus ne ką teišmanau
Aš tai su tom smulkiom dalelėm ir trinu į odą, kuriam laikui palieku, ir po to einu į dušą "nusivalyt"
Aš tai su tom smulkiom dalelėm ir trinu į odą, kuriam laikui palieku, ir po to einu į dušą "nusivalyt"
Na buna tos tabletes kur tirpstancios, dideles tokios.
As irgi paprastas pabandziau, tai iki galo neistirpo, galvojau gal blogai tirpinu
QUOTE(Shana @ 2010 08 09, 10:34)
Sveikos
Klausimas toms, kurios tirpina aspirina - tos tabletes, kur ne shipucke, o paprastos, ar jos jums iki galo istirpsta? Nes man vistiek liko tokios smulkios dalelytes
Atskiras aciu Himalaia'i uz jos profesionalius komentarus, man labai daug naudingos info suteiket
Klausimas toms, kurios tirpina aspirina - tos tabletes, kur ne shipucke, o paprastos, ar jos jums iki galo istirpsta? Nes man vistiek liko tokios smulkios dalelytes
Atskiras aciu Himalaia'i uz jos profesionalius komentarus, man labai daug naudingos info suteiket
Man irgi iki galo netirpsta, nieko tokio
Tikrai aš ne kokia profesionalė ir mano žodžių už gryną pinigą priimti nereikia, galiu ir klysti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 09, 18:06)
Tikrai aš ne kokia profesionalė ir mano žodžių už gryną pinigą priimti nereikia, galiu ir klysti 
Merginos gal kas bandė šią priemonę nuo įaugusių plaukelių? ar veiksminga?
užtikau internete LT, rašo, kad "Priemonė prieš plaukelių įaugimą.
Puiki priemonė užkertanti kelią paodiniam plaukų augimui. Neleidžia plaukeliams įaugti į odą.Tepkite ant depiliuotos odos. Galite naudoti kasdien iki kitos depiliacijosprocedūros. Dėmesio: sudėtyje yra silicilio rūgšties."
Puiki priemonė užkertanti kelią paodiniam plaukų augimui. Neleidžia plaukeliams įaugti į odą.Tepkite ant depiliuotos odos. Galite naudoti kasdien iki kitos depiliacijosprocedūros. Dėmesio: sudėtyje yra silicilio rūgšties."
QUOTE(irmulia @ 2010 08 22, 11:51)
Merginos gal kas bandė šią priemonę nuo įaugusių plaukelių? ar veiksminga?
Įdomu, koks to daikto pH, nes šiaip salicilo rūgštis gerai, bet jei pH per aukštas, iš jos maža naudos tiems įaugusiems plaukeliams.
Darausi kaip užsikirtusi plokštelė, bet visgi: kas norit ko nors su salicilo rūgštimi (BHA) nebrangaus (palyginus) ir prieinamo, pradėkit bandymus nuo Rasos kremo-gelio probleminei odai http://www.biok.lt/l...ine-oda?pid=345
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 22, 11:02)
Darausi kaip užsikirtusi plokštelė, bet visgi: kas norit ko nors su salicilo rūgštimi (BHA) nebrangaus (palyginus) ir prieinamo, pradėkit bandymus nuo Rasos kremo-gelio probleminei odai http://www.biok.lt/l...ine-oda?pid=345
o šio kur galima rasti? turbūt visose Sarmose ar pan. ar vaistinėse ieškoti?
ar apskritai kokiose nors Eurokos, Sarma, ir pan. vietose galima tikrai gerų priemonių nuo plaukelių įauginėjimo rasti,ar nelabai?
QUOTE(irmulia @ 2010 08 22, 12:31)
o šio kur galima rasti? turbūt visose Sarmose ar pan. ar vaistinėse ieškoti? 
ar apskritai kokiose nors Eurokos, Sarma, ir pan. vietose galima tikrai gerų priemonių nuo plaukelių įauginėjimo rasti,ar nelabai?
Rasti galima Droge, didžiuosiuose prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse, lyg ir Eurokos bei Kosmadose, Sarmoj milijoną metų nebuvau, nežinau.
"Tikrai gerų" priemonių?
na, ką, Eurokos gavau ta BYLY kremuką, dar rasos kažkokį kūnui kremą su šilkais bei rūgšimi prigriebiau
bandysim
QUOTE(irmulia @ 2010 08 22, 21:19)
na, ką, Eurokos gavau ta BYLY kremuką, dar rasos kažkokį kūnui kremą su šilkais bei rūgšimi prigriebiau
bandysim 
Byly tai tinkamas dalykas, o vat Rasos kremas viso labo drėkinantis, nes hialurono rūgštis tik drėkina, kitaip plaukelių neveikia
QUOTE(irmulia @ 2010 08 22, 21:19)
Eurokos gavau ta BYLY kremuką,
Koks čia tiksliau? Kaip atrodo, kiek kainavo? Su rūgštim? Gal sudėtį galit nurašyt?
Subaigiau Paula's Choice weightless body treatment su 2% BHA, labai tiko nuo plaukelių įauginėjimo, bet kaina su siuntimo išlaidom nedėkinga gaunas, tai vėl ieškau alternatyvų.
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 22, 20:29)
Byly tai tinkamas dalykas, o vat Rasos kremas viso labo drėkinantis, nes hialurono rūgštis tik drėkina, kitaip plaukelių neveikia 
labai įdomus kvapas to BYLY
QUOTE(asphalt @ 2010 08 22, 21:32)
Koks čia tiksliau? Kaip atrodo, kiek kainavo? Su rūgštim? Gal sudėtį galit nurašyt? 
Subaigiau Paula's Choice weightless body treatment su 2% BHA, labai tiko nuo plaukelių įauginėjimo, bet kaina su siuntimo išlaidom nedėkinga gaunas, tai vėl ieškau alternatyvų.
o kaip taviškis atrodo?
"BYLY cream moisturizing + hair growth inhibitor" atrodo taip:
kainavo ~ 26 lt ( iki 08 24 d. Eurokos 30 % nuolaidos, todėl tokia kaina, įprastinė virš 30 lt )
Sudėtis:
Aqua(Water), Alcohol Denat, Hydrogenated Polydecene, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Sorbitol, Polysorbate 60, Dimethicone, Carica papaya ( Papaya Extract), Citrus limonum (Lemon Extract), Parfum (Fragrance), Sorbitan Stearate, Sodium Carbomer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Benzyl Benzoate, Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Alpha-isomenthyl lonone, Butylphenyl Methylpropional.
p.s. o čia benaršant radau Kaip namų sąlygomis pasigaminti drėkinantį losijoną?) gal kam pravers