Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

laukiam atsiliepimų apie šitą stebuklą

QUOTE(Vika333 @ 2009 11 30, 12:33)
Ryt varysiu per parduotuves ieskot

Neradau as jokios specialios pemzos verysad.gif Gal kam pavyko?
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2009 12 21, 11:07)
Neradau as jokios specialios pemzos  verysad.gif  Gal kam pavyko?

cia kalba ejo apie paprasta kulnu pemza smile.gif tokias:

http://www.thebodysh...;prdcode=19368m
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2009 12 21, 12:20)
cia kalba ejo apie paprasta kulnu pemza  smile.gif tokias:

Aciu labai jum, bandysiu paprasta akmenuka, nes ieskojau kazko specialaus doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2009 12 21, 13:20)
cia kalba ejo apie paprasta kulnu pemza  smile.gif tokias:

Tai kad pasakė, jog kalba ne apie kulnų pemzą, o apie kažkokią odai aplink nagus.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 21, 13:01)
Tai kad pasakė, jog kalba ne apie kulnų pemzą, o apie kažkokią odai aplink nagus.

tai jos is tos pacios serijos... tik ju buna grubesniu ir svelnesniu ir visokiu dydziu smile.gif
Atsakyti
Aš, kadangi bikinį su vašku depiliuojuos, tai irgi sulaukiu įauginėjimu. Bet jei tikrai kantriai, praėjus kažkur 3 dienom po depiliacijos, kiekvieną vakarą duše labai šiurkščiai su plaušine kempine patrinu, bent karta dienoj gausiai drekinamais kremais tepu..Tada beveik nebūna problemų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 11 24, 05:11)
tik nenustokit naudoti ju, saziningai tepkit kasdiena, jei imanoma ryte vakare, bent pora menesiu. Tuomet tikrai bus kazkoks rezultatas. As sitas putas irgi naudojau ir tebenaudoju, kaip patare Puikiausioji. Man padejo, o dabar naudoju i savaite pora kartu profilaktiskai. Ju ilgam uztenka smile.gif

Taigi naudoju jas jau daugiau nei mėnesiuką, kasdien vakare tepu, sąžiningai bigsmile.gif Kolkas bijau kažką labai sakyti ir girti, bet matau jau pokyčius geros pusės link. Plaukelių įaugusiu mažiau, bet gal ir dėlto, kad dabar nei skutu, nei depiliuoju, auginu lotuliukas.gif Bet svarbiausia, kad apgijo žaizdelės dėl kurių mano kojos ir atrodo baisiai doh.gif Naudosiu toliau, žiūrėsim. Tik vienas blogis, kad mano kojų oda labai išsausėjo, nepadeda nei kremai. Ryte tepu su kūno kremu, vakare su putom ir taip kasdien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 07, 10:08)
Taigi naudoju jas jau daugiau nei mėnesiuką, kasdien vakare tepu, sąžiningai  bigsmile.gif Kolkas bijau kažką labai sakyti ir girti, bet matau jau pokyčius geros pusės link. Plaukelių įaugusiu mažiau, bet gal ir dėlto, kad dabar nei skutu, nei depiliuoju, auginu  lotuliukas.gif Bet svarbiausia, kad apgijo žaizdelės dėl kurių mano kojos ir atrodo baisiai  doh.gif Naudosiu toliau, žiūrėsim. Tik vienas blogis, kad mano kojų oda labai išsausėjo, nepadeda nei kremai. Ryte tepu su kūno kremu, vakare su putom ir taip kasdien  biggrin.gif

aš tai tepu ne su putom, o su Rasos kremu-geliu probleminei odai, kur su BHA. tepu beveik mėnesį, mažiausiai kartą per dieną, kartais ir du, jei neužmirštu. tai irgi jau matau gerėjimą, nyksta tos dėmelės-taškiukai, kur būna nuo plaukelio rovimo ar dar nežinau ko. dėl įauginėjimo didelių bėdų neturėjau, dabar irgi normaliai. nors vis tiek pasitaiko vienas kitas, kurį reik iškrapštyt lauk, nes pro storą begemoto odą neišlenda lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 07, 10:08)
Taigi naudoju jas jau daugiau nei mėnesiuką, kasdien vakare tepu, sąžiningai  bigsmile.gif Kolkas bijau kažką labai sakyti ir girti, bet matau jau pokyčius geros pusės link. Plaukelių įaugusiu mažiau, bet gal ir dėlto, kad dabar nei skutu, nei depiliuoju, auginu  lotuliukas.gif Bet svarbiausia, kad apgijo žaizdelės dėl kurių mano kojos ir atrodo baisiai  doh.gif Naudosiu toliau, žiūrėsim. Tik vienas blogis, kad mano kojų oda labai išsausėjo, nepadeda nei kremai. Ryte tepu su kūno kremu, vakare su putom ir taip kasdien  biggrin.gif

Pabandykite alyvuogių aliejumi pasitepti, gal nors kiek padės nuo sausėjmo 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swipy: 07 sausio 2010 - 11:19
QUOTE(prieblanda @ 2010 01 07, 11:34)
nyksta tos dėmelės-taškiukai, kur būna nuo plaukelio rovimo ar dar nežinau ko.

Va šios dėmės ir sudaro visų kojų baisumą pas mane doh.gif Įaugę plaukeliai irgi nepuošia, nes kai iškrapštau - lieka žaizdelės. Mano oda linkusi randėti, tai po to dar ir randelis neretai lieka doh.gif
bandysiu dėl sausumo su alyvuogių aliejum patepti. Ačiū.
Atsakyti
Skaitau, skaitau, ir galvoju,kad pas mane kazkoks ,,keistas plaukeliu iauginejimas". Visu pirma,jie iaugineja tik tada,jei depiliuoju vasku, jei epiliatorium - ne,viskas gerai buna. Antra, labai niezti kojas,matosi tokie vietomis kaip poodiniai mazi spuogeliai,bet nei jokiu randu lieka,nieko, po kiek laiko jie isauga tiesiog ir viskas. Tai cia galeciau pavadinti iauginejimu plaukeliu,ar kas kita yra? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 08, 11:13)
Skaitau, skaitau, ir galvoju,kad pas mane kazkoks ,,keistas plaukeliu iauginejimas". Visu pirma,jie iaugineja tik tada,jei depiliuoju vasku, jei epiliatorium - ne,viskas gerai buna. Antra, labai niezti kojas,matosi tokie vietomis kaip poodiniai mazi spuogeliai,bet nei jokiu randu lieka,nieko, po kiek laiko jie isauga tiesiog ir viskas. Tai cia galeciau pavadinti iauginejimu plaukeliu,ar kas kita yra? doh.gif

man tas pats vyksta su koju skutimu. niezti ir spuogeliu tokiu atsiranda is pat pradziu. paskui viskas gerai
Atsakyti