tai jei to spuogelio viduj plaukas yra tai vadinasi įauginėjimas, jei nėra tai šiaip beria. Ką čia daugiau galvoti?
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 09, 01:22)
tai jei to spuogelio viduj plaukas yra tai vadinasi įauginėjimas, jei nėra tai šiaip beria. Ką čia daugiau galvoti?
Per oda nesimato ar yra ar ne. O ir siaip sviesus plaukeliai,tai tuo labiau

Ziuriu, be sansu man paciai tu iaugusiu plauku atsikratyt, ziauriai daug ju ir labai giliai
Mamos, sakykit, o kokiu budu salone juos iskrapsto, prapjauna oda, ar kaip? Kiek tai apytiksliai gali kainuoti? Kuri salona patartumet?

labukes. prisiduodu po ilgo pusmecio skutimo ir plaukeliu salinimo su kremukais. man tai jau praejo koju gelbejimo manija ir truputeli dzin pasidare. nieks man nepadeda. nustojus deiliuot maniau skusiu, ir tada dermatologe man patare arba skust arba su kremu. nu taip ir dariau. puse metu ! sudas. nieks negereja
na nors tiek pliusas, kad nebetaskau pinigu spa salone depiliacijoms, negaistu laiko, ir viska greit atlieku vonioj- neskausmingai... na is tikro, gal kokiais 3% pagerejo sakyciau, maziau tu guzu iaugusiu tokiu kur jau chirurgo reik. iauga aisku, bet kazkaip nebe tokie giluminiai iaugimai kurie baigdavosi dideliais guzais. bet va pvz pazastis vasku depiliavau, tai jokiu problemu nebuvo, o va su skutimu beria. zinok cia zmogus. atsibodo pinigus taskyt ant tu visu no bump, tend skin ir kitu panasiu suduku.
dabar laukiuos antro leliuko, ir isvis nuovargis baisus, bele, prasienauju as tas kojas
ner sveikatos tupinet apie kiekviena spuogeli kaip anksciau...
gal kai uzauginsu vaikus ir vel turesiu sveikatos avim rupintis jau veiks kokios lazerines sistemos mano sviesiems plaukeliams ir mygom bedos baigsis....

dabar laukiuos antro leliuko, ir isvis nuovargis baisus, bele, prasienauju as tas kojas

gal kai uzauginsu vaikus ir vel turesiu sveikatos avim rupintis jau veiks kokios lazerines sistemos mano sviesiems plaukeliams ir mygom bedos baigsis....
Sveikutes,o kur galima isigyti Depileve putu? ir kiek jos kainuoja?

QUOTE(Flavia @ 2010 02 20, 19:03)
uzklauski nagavita.lt, ten turetu buti ir kaina parasys

vakar atidziai ivertinau, vistik manau kad skutant maziau iauga nei su vasku

Sveikos. Jungiuosi ir aš į kenčiančiųjų nuo įauginėjančių plaukelių būrį
Džiaugiuosi dėl tų, kurioms viskas susutvarkė skutant, bet man asmeniškai šitas būdas visiškai netinka, nes plaukeliai pas mane kieti ir juodi, tad nuskutus lieka matomi juodi taškeliai ir jau po kelių valandų (net paros nereikia) oda būna aštri..Be to po poros skutimų plaukeliai atuga tokie tankūs ir aštrūs, kad noris nusišaut
Po to tokius rauti depiliatorium tikras malonumas...Pora kartų buvo tokia situacija, tai vos ne su ašarom ravėjausi, nors skausmui esu gan pakanti
Tad jau ~5 metus raunuosi el. depiliatorium..Nu ir ką pliusas toks, kad ilgiau švelnia oda pasidžiaugiu ir nėra tų juodų taškelių po depiliacijos, tačiau įauginėja plaukeliai..Blogiausia padėtis su bikinio sritim..Bandžiau visokius kremukus, tepaliukus - niekas nepadeda..Dabar galvoju, kad reikės tas depilieve putas išmegint..Gal pagelbės..Pas mane tas įauginėjimas toks įdomus..Būna ir spuogelių, bet dažniausiai susidaro tokie ala-inkštirai. Išsispaudžia toks riebalinis darinys kartu su plaukeliu, kuris kartais jau sieka 1-2cm
(neįsivaizduoju, kur po oda tiek telpa..). Bikinio srityje kartais susidaro tokie dideli pūliniai, kurie labai sunkiai gyja ir labai skauda..Po gimdymo mane viena gydytoja perspėjo, kad jie labai pavojingi, nes gali gautis kraujo užkrėtimas ir pan..
Dabar galvoju, gal bandyti bikinio sritį depiliuot grožio salonuose su vašku, gal pasitaisytų situacija?
Su rankom ir pažastim bėdų nėra, tik kojos ir bikini. Naikinti lazeriu kol kas man per didelė prabanga, bet jei prasigyvensiu, būtinai tai išbandysiu
Dar kartais darau pakaitom: vieną kartą raunu, kitą kartą skutu, bet nežinau ar nuo to kiek nors geriau. MB dėl tokių mano "grožių" nieko nesako, jam kažkaip dzin, bet aš asmeniškai dėl tų problemų jaučiu didelį diskomfortą

Dar kartais darau pakaitom: vieną kartą raunu, kitą kartą skutu, bet nežinau ar nuo to kiek nors geriau. MB dėl tokių mano "grožių" nieko nesako, jam kažkaip dzin, bet aš asmeniškai dėl tų problemų jaučiu didelį diskomfortą

QUOTE(Ketus @ 2010 03 02, 17:08)
Naikinti lazeriu kol kas man per didelė prabanga, bet jei prasigyvensiu, būtinai tai išbandysiu

Ketus, ir pas mane tokia pati situacija

Dabar ryžtuosi įsigyti naminį fotoepiliatorių, kuris išnaikina plaukelius. Yra galimybė pasidaryti bandomąsias procedūras, tai aš dariausi ir matau, kad pažastukuose krenta tie plaukeliai, vienas minusiukas, kad pas mane jie nekrenta taip greitai kaip turėtų. Kitos merginos rašė, kad jau po 4 procedūrų būna plikos, o pas mane dar likę daugiau nei pusė plaukelių

man kartais iauga, kai nepriziuriu odos po epiliacijos. bikinio zonoj ne karto neiaugo
keista... daugiausia ant koju priekines puses, ant blauzdu retai... man padeda geras kasdienis masazas kietu sepeciu
ir zinoma, kremas