QUOTE(Dija Li @ 2014 10 23, 22:00)
Pries gimdyma buvau nusiusta i VGN konsultacijai (38 sav), papuoliau pas Garsviene (man atrodo ji ten kaip konsultacinio skyriaus vedeja yra). Po apziuros isejau apsiverkusi, lyg gavusi slapiu skuduru per veida

Visu pirma buvau apsaukta, kad nzn kad man reikia gimdyti III lygio ligonineje, o ne VGN ir ko cia vaikstau ir jos laika trugdau. Lygtais as pati turiu nuspresti kokio lygio ligoneneje man gimdyti. Na o veliau prasidejo... Kadangi nekada nebuvau kuda, sveriau 75 kg ( ugis174cm), o nestumo metu priaugau dar 15 kg, tai sudejus gaunasi visai nemazas svoris

Echoskopijos metu, pradejo ant manes saukti, kad del mano pilvo riebalu ji nemato vaiko, ir negali jo ismatuoti, labai piktai lipdavo man vartytis ant sonu, ir vis kartodavo kaip per tokius riebalus vaiko nesimato... Nu zmones, ar as pati storiausia nestuke pasaulyje, kad net echoskopas nemato mano vaiko??? Zinokit, tokios gydytojos gyvenime nenoreciau sutikti daugiau, jokio mandagumo, jokio taktiskumo... Dabar gailiuosi, kad tuo metu neissakiau jai visko, o tik tyledama klausiausi. Tiesiog per visa savo gyvenima ne tik, kad daktares tokios nesutikau, bet zmogaus paprasto...
labai keistai skamba Jūsų pareiškimas, kad gydytoja ant Jūsų šaukė. jei nematėt, pasakysiu, kad konsultaciniam "nėra sienų", t.y. kabinetai neuždari sienomis iki pat lubų. viskas kuo puikiausiai girdisi. nori nenori - bet pašaukt nesigaus, nes visi girdės. o skyriaus vedėja vargu ar šauktų, juolab žinodama, kad visi aplink girdės jos "grubumą". tada dėl jos klausimo apie 3io lygio ligoninę, gal ji uždavė kaip retorinį klausimą "kodėl Jūs čia atvažavote, jei turėjote važiuoti į 3io lygio įstaigą?" t.y. ji stebėjosi, kodėl Jus su siuntimu nukreipė klaidingai?
aš Jūsų atsiliepimą esu seniau skaičiusi, bet atrašiau tik šiandien, kai pati buvau apsilankius VGN: valandą prabuvau ir girdėjau Garšvienę kalbant su pacientais. žmogus kalba trumpai ir aiškiai, jokio chamizmo ar grubumo. ir ji kalbėjo nešaukdama - o aš girdėjau laukiamajam

, tai neįsivaizduoju kaip medikė galėjo šaukti
nėštumas yra toks reikalas, kad hormonai ima viršų. man irgi nuotaikų būna ojojoj kokių, tai verkiu, tai vyrui reikia saugotis mano atakų, gal ir Jums viskas pasirodė per daug sutirštintom spalvom.