Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Garšvienė

mano privati gydytoja atostogavo, tai nuvaziavau i VGN konsultacini centra, nes buvo neramumu pries gimdyma.
papuoliau pas sia daktare.
pradzioj paburbuliavo kaip reikalas, o paskui suteike nuodugniausia konsultacija.
pasirode labai profesionali
Atsakyti
Laba diena, visos jūsų aprašytos problemos yra smulkmenos palyginus su mano bėda. Mano nėštumo metu E.Garšvienė atlikdavo ultragarsinius tyrimus. Visos echoskopijos buvo atliktos paskubom ir paviršutiniškai. Tyrimas ultragarso metu atliekamas siekiant įvertinti vaisiaus biometriją, galvą (kaukolės kontūras, galvos smegenys, skilveliai), stuburą, širdį, skrandį, žarnyną, pilvo sienos vientisumą, virkštelės prisitvirtinimo vietą, inkstus, šlapimo pūslę, vaisiaus vandenų indeksą ir tūrį, placentos lokalizaciją. Kiekvieną išvardytą organą gydytoja turi aprašyti ultragarsinių tyrimų Nr.2 formoje. Mano formose įrašyta, kad viskas normoje, o kai 2012.08.22 aš pagimdžiau savo sūnelį "atsirado" tokios diagnozės: GASTROSCHISIS -pilvo sienos defektas, kai per susidariusią skylę pilvo sienoje išsiverčia visos vaiko žarnos, HIPOTROFIJA - vaisiaus augimo sulėtėjimas, POLIHIDRAMNIONAS - per didelis vaisiaus vandenų kiekis (mano atvėju vietoj 1 l buvo 6). Visi šitie nukrypimai nustatomi tik ultragarso metu. Galima rašyti daug. Gimdymo namams buvo įteiktas skundas su visais įrodymais, gavome atsakymą be įrodymų su išvadom, kad labai sunku diagnozuoti tokius apsigimimus. Čia tikrai ne antireklama, kam tai tikrai aktualu, atsiusiu visus įrodymus, kad padaryta baisiausia gydytojos klaida, kurios ji pripažinti nenori. Po 40 d. nenusakomų kančių mano vaikelis mirė. Santariškių reanimacijoje aš sutikau moterį, kurios nėštumą prižiūrėjo ta pati Garšvienė. Situacija panaši, "puokštė" patologijų. Būkite atsargūs, negalima per 3-5 min. ištirti vaisiaus būklės. Atseit, „prityręs gydytojas“ praktiškai iš karto „įžiūri“ teisingą diagnozę, „pajunta“ ją intuityviai po trumpo įžanginio tyrimo. Visoms būsimoms mamytėms sveikatos ir atsargumo, saugokite save ir savo kūdikėlius.
Atsakyti
QUOTE(ANtk @ 2012 11 08, 21:40)
Laba diena, visos jūsų aprašytos problemos yra smulkmenos palyginus su mano bėda. Mano nėštumo metu E.Garšvienė atlikdavo ultragarsinius tyrimus. Visos echoskopijos buvo atliktos paskubom ir paviršutiniškai. Tyrimas ultragarso metu atliekamas siekiant įvertinti vaisiaus biometriją, galvą (kaukolės kontūras, galvos smegenys, skilveliai), stuburą, širdį, skrandį, žarnyną, pilvo sienos vientisumą, virkštelės prisitvirtinimo vietą, inkstus, šlapimo pūslę, vaisiaus vandenų indeksą ir tūrį, placentos lokalizaciją. Kiekvieną išvardytą organą gydytoja turi aprašyti ultragarsinių tyrimų Nr.2 formoje. Mano formose įrašyta, kad viskas normoje, o kai 2012.08.22 aš pagimdžiau savo sūnelį "atsirado" tokios diagnozės: GASTROSCHISIS -pilvo sienos defektas, kai per susidariusią skylę pilvo sienoje išsiverčia visos vaiko žarnos, HIPOTROFIJA - vaisiaus augimo sulėtėjimas, POLIHIDRAMNIONAS - per didelis vaisiaus vandenų kiekis (mano atvėju vietoj 1 l buvo 6). Visi šitie nukrypimai nustatomi tik ultragarso metu. Galima rašyti daug. Gimdymo namams buvo įteiktas skundas su visais įrodymais, gavome atsakymą be įrodymų su išvadom, kad labai sunku diagnozuoti tokius apsigimimus. Čia tikrai ne antireklama, kam tai tikrai aktualu, atsiusiu visus įrodymus, kad padaryta baisiausia gydytojos klaida, kurios ji pripažinti nenori. Po 40 d. nenusakomų kančių mano vaikelis mirė. Santariškių reanimacijoje aš sutikau moterį, kurios nėštumą prižiūrėjo ta pati Garšvienė. Situacija panaši, "puokštė" patologijų. Būkite atsargūs, negalima per 3-5 min. ištirti vaisiaus būklės. Atseit, „prityręs gydytojas“ praktiškai iš karto „įžiūri“ teisingą diagnozę, „pajunta“ ją intuityviai po trumpo įžanginio tyrimo. Visoms būsimoms mamytėms sveikatos ir atsargumo, saugokite save ir savo kūdikėlius.

Uzuojauta.... verysad.gif angel_sadangel.gif
Visiskai pritariu del gydytojos apziuru... As irgi pastebejau, kad echo trukdavo vos kelias minutes, kai ko nors paklausadavau, sakydavo viskas ok, viskas normoj. Bet mano sirdis kazkaip nerami buvo, tai ejau dar papildomai privaciai pas kita gydytoja, kuri pastebejo siokiu tokiu negerumu, bet vaistu pagalba mums pavyko juos istaisyti nestumo eigoje....
Atsakyti
Uzjauciu, Antk blink.gif
Man irgi si gydytoja nekaip pasirode, aciu dievui, ne kokioje rimtoje situacijoje. Nestumo pabaigoje atvaziavau i VGN konsultacine poliklinika, kad kas nors apziuretu, nes mano gydytoja susirgo (buvo 9:45 ryto). Is pradziu labai maloni akusere matavo vaisiaus tonus, po to buvau pasodinta laukti konsultacijos (nezinojau, kas konsultuos). Nors prie kabineto buvau pirma, gydytoja pries mane pakviete echoskopuoti viena moteri, kuri laukesi dvyniu (ten laukiant koridoriuje prie kabineto viskas puikiausiai girdisi, isgirsti visas kitos pacientes medicinines smulkmenas...). Nustebau, kad dvyniu echoskopija truko kelias minutes - "galunes yra, sirdis plaka, blabla, viskas gerai". Kaip supratau is pilvo dydzio, tai buvo ta nestumo vidurio visu organu echoskopija, kuria mano gydytoja dare labai nuodugniai. Priejo mano eile, uzejau i kabineta, o gydytoja linksmai kazka plepa telefonu. Sako man - zinot, gal jus eikit kokiai valandai pasivaikscioti, man reikia i operacine (nors man labiau pasirode, kad reikia pietu...). Na ka, isejau "pasivaikscioti", labai smagu vaikscioti, kai saremiai suriecia kas 15-20 min biggrin.gif Pagaliau 12.30 prieme, paziurejo atsidaryma ir gan grubiai sako "Eikit i gimdykla, nuleisim vandenis ir gimdykit". Kodel reiketu skatinti gimdyma ir negaliu naturaliai laukti jo pradzios, jokiu argumentu neisgirdau. Daugmaz - aj, ka cia tempti guma, greiciau gimdyk ir bus ramu. Be to, dokumentuose pazymejo, kad man dare echoskopija (idetas tyrimo lapas), nors jos nedare... Zodziu, nepatiko, pasirode pavirsutiniska.
Atsakyti
su echo ji nedraugauja, bent man irgi taip pasirode. bet gydytoja super, ypac cezari...
Atsakyti
Lankausi pas ja kas men nuo 12sav. Kai pats esi malonus zmogus ir kitas atsako tuo paciu- vadovaujuosi sia taisykle. Kaip zmogus gali but susiraukes, jei jam sypsaisi? smile.gif ypatingai silto bendravimo su utiutiu man ir nereikejo, bet uztat prieziura lieku patenkinta. Kiekviena karta paziuri echoskopu, padaro reikalingus tyrimus, kalbasi, dalinasi. Matysim kaip seksis toliau, bet kolkas patenkinta.
Atsakyti
Lyg ir nieko blogo negalima pasakyti apie šitą gydytoją, bet įspūdis keistas. Dėl pirmosios problemos, dėl kurios kreipiausi ji suteikė pagalbą idealiai, bet kai atsirado komplikacijų tiesiog "nusiplovė rankas". Kreipkitės tada ir tada, o pasirodo, kad ji atostogauja.... nors tuo pat metu dirbo privačioje klinikoje. Juk galima buvo pasakyti - jei norite, ateikite ten ir ten, aš dirbu privačiai. Vis tiek reikėjo ieškoti gydytojo.... užvilktas laikas, vietoje staigiai pradėto gydymo papildomas ir nebereikalingas stresas ir komplikuotas gydymas. Kitąkart pas ją nebesilankysiu.
Atsakyti
As rekomenduoju sia gydytoja. Nestumo metu gyd prieziura likau patenkinta, o ir lemiamu momentu manimi buvo pasirupinta. 38 sav prasidejus prieslaikiniams saremiams gyd pasigulde i skyriu, lankydavo kiekviena diena ir seke dukrytes paskutines dienas pilvelyje. Su jos prieziura sulaukeme 39 sav. Kadangi buvo planinis cezaris del mano sveikatos, o vandenys nubego 1h nakties, gydytoja po savaitgalio paryciais jau ruose mum operacine. Viskas sklandziai praejo, be jokiu stresu, o ir po operacijos suorganizavo mum palata, visa savaite ligonineje ji mus lanke ir isleido istraukusi siulus ir su sypsena veide. Pripazinsiu esu is tu zmoniu, kuri nebamba be reikalo, esu apsiskaicius ir su sypsena veide smile.gif gal tai kartais nulemia bendravimo kokybe su gydytoju smile.gif sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Lankiausi pas ją nuo pat abiejų nėštumų pradžios. Reikia priprasti prie nuotaikų kaitos, pradžioje buvo keistenybių dėl bendravimo, bet vęliau kai pažįsti jau, žinai ko gali tikėtis ir jokių staigmenų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Karalaite ant zirnio @ 2014 01 23, 14:34)
Pripazinsiu esu is tu zmoniu, kuri nebamba be reikalo, esu apsiskaicius ir su sypsena veide smile.gif gal tai kartais nulemia bendravimo kokybe su gydytoju smile.gif sekmes visoms smile.gif

Na, kaip matosi iš kitų dalyvių pasisakymų, daktarė Garšvienė nevienareikšmiška ir gan sudėtinga asmenybė. Tad jei Jums su ja pasisekė - tiesiog valio.

P.S. O dėl to apsiskaitymo - tai Jūs mus bandote įtikinti, ar pati nelabai sau tikite? Kad reikia dar ir raštiško patvirtinimo mirksiukas.gif

Šiaip, ateičiai - iš tikrųjų apsiskaitę žmonės to neafišuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokka: 15 vasario 2014 - 23:24
QUOTE(mokka @ 2013 12 29, 23:16)
Lyg ir nieko blogo negalima pasakyti apie šitą gydytoją, bet įspūdis keistas. Dėl pirmosios problemos, dėl kurios kreipiausi ji suteikė pagalbą idealiai, bet kai atsirado komplikacijų tiesiog "nusiplovė rankas". Kreipkitės tada ir tada, o pasirodo, kad ji atostogauja.... nors tuo pat metu dirbo privačioje klinikoje. Juk galima buvo pasakyti - jei norite, ateikite ten ir ten, aš dirbu privačiai. Vis tiek reikėjo ieškoti gydytojo.... užvilktas laikas, vietoje staigiai pradėto gydymo papildomas ir nebereikalingas stresas ir komplikuotas gydymas. Kitąkart pas ją nebesilankysiu.

Lankiausi pas ja po gimdymo,tai lygtais gerai priziurejo. Sakyciau kad nuotaikos zmogus.
Atsakyti
Del bendravimo visiem neitiksi, bet gimdymo metu ji daro stebuklus smile.gif du kart gimdziau, viskas idealiai.
Atsakyti