Rekomenduokite gera, kokybiska gali buti ir is brangesniu firmu tusa, kad tankintu ir ilgintu blakstienas...
Turiu siuo metu i pabaiga einancius HR leopardini, Lancome Hypnose, baigau YSL Volume Effet Faux Cils...na bet nezinau, gal HR vienas geresniu buvo, kuris patiko, o dabar reik kazka nusipirkti, nes baigiu ir nezinau ka...
padekite
QUOTE(Seila @ 2009 10 07, 18:02)
Rekomenduokite gera, kokybiska gali buti ir is brangesniu firmu tusa, kad tankintu ir ilgintu blakstienas...
Turiu siuo metu i pabaiga einancius HR leopardini, Lancome Hypnose, baigau YSL Volume Effet Faux Cils...na bet nezinau, gal HR vienas geresniu buvo, kuris patiko, o dabar reik kazka nusipirkti, nes baigiu ir nezinau ka...
padekite 
Siulau isbandyti Chanel volume intense and curl mascara.
va net nuotraukas radau intike :
http://www.flickr.co...ika/3272496296/
http://www.flickr.co...ika/3278889377/
mano must have )
Pora metu naudojau YSL False lashe effect, bet neseniai atradau si

Dabar dar grazesnes blakstienos uz perpus mazesne kaina
Rekomenduoju!

QUOTE(Seila @ 2009 10 07, 17:02)
padekite 
Rekomenduociau pameginti Estee Lauder Sumptuous. Jis ir ilgina, ir pariecia, ir patankina, nebyra (bent jau man
Jau beveik menesi naudoju Lancome Hypnose Drama
, galiu pasakyt, kad cia ne drama, o tragedija..
Nepatiko jis man nuo pirmo pasidazymo, bet galvojau, gal dar palauksiu, paziuresiu, kaip jis toliau dazys. Tusas labai tirstas, veliasi, labai daug uzsitepa ant blakstienu (kelis kart teko viska nusivalyt, nes sulipo i tris blakstienas viskas
) ir dar trupa - zodziu nesusipratimas kazkoks, visai neprimena senojo gerojo Hypnose. Net man buvo kilusi mintis, kad neorginalu nusipirkau (Kristianoj).
Teks gryzt prie Hypnose Onyx
Dar noreciau pabandyti ka nors is Givenchy . Gal galetumete kazka rekomenduoti? (kaip pvz Captiv'eyes mascara?)
, galiu pasakyt, kad cia ne drama, o tragedija.. Teks gryzt prie Hypnose Onyx
Dar noreciau pabandyti ka nors is Givenchy . Gal galetumete kazka rekomenduoti? (kaip pvz Captiv'eyes mascara?)
QUOTE(Voxi @ 2009 10 08, 09:13)
Pora metu naudojau YSL False lashe effect, bet neseniai atradau si

Rekomenduoju!

Oi kaip jis man nepatiko
QUOTE(Kita @ 2009 10 08, 16:33)
man tai visai neblogas pasirode atskirdavo apimti padarydavo gera bet va ilginimo truko todel antra karta ir nepirkau
mergaites gal esate kuri bandziusi diotshow unlimited? noreciau uzsisakyti, nes ieskau tuso, kuris labai labai ilgintu blakstienytes
QUOTE(gintaryte1 @ 2009 10 08, 17:22)
mergaites gal esate kuri bandziusi diotshow unlimited? noreciau uzsisakyti, nes ieskau tuso, kuris labai labai ilgintu blakstienytes 
Aš kaip tik tokį dabar ir turiu