Gal kas nors jau isbande si?
QUOTE(karamele. @ 2009 10 17, 22:37)
Sveikos
turiu toki klausimeli, o koki tuso sepeteli mieliau renkates? turiu omenyje ar plastikini ar seruota (nzn kaip kitaip pasakyti) tikiuosi suprasite ko klausiu
turiu toki klausimeli, o koki tuso sepeteli mieliau renkates? turiu omenyje ar plastikini ar seruota (nzn kaip kitaip pasakyti) tikiuosi suprasite ko klausiu
man kazkodel guminiai nepatinka, neiseina graziai pasidazyt, tai visad renkuos paprasta. na cia jau kiekvienai skirtingai:)
QUOTE(karamele. @ 2009 10 17, 21:37)
Sveikos
As renkuosi tusa, o ne sepeteli
QUOTE(F_A @ 2009 10 19, 10:41)
o kas sudaro tušą? Šepetėlis ir masė
QUOTE(solo @ 2009 10 19, 14:23)
Tai manau, kad beveik viskas ir priklauso nuo šepetėlio 
Gaila nepacitavot antros F_A sakinio dalies - ten butent tiksliai ir pasakyta kad ne nuo to ar guminis, ar paprastas sepetelis priklauso koki tusa rinktis.
Bet savo paaiskinimu pasaket tiek pat
Man labiau patinka paprastas sepetelis
Man guminiai sepeteliai visai nepatinka
nemoku turbut jais dazytis
QUOTE(solo @ 2009 10 19, 13:23)
Tai manau, kad beveik viskas ir priklauso nuo šepetėlio 
matau uz mane jau atsake shopingas

naudoju šį rimmel'io. labai patiko, kai nusipirkau. ir tas guminis banguotas šepetėlis, ir patiko tai, kad tai buvo pirmasis tušas, su kuriuo pradėjau dažytis apatines blakstienas ir neišsimaliavojau aplink. ir akys atrodo išraiškingos, ir kažkokių efektų jis man priduoda, lyg ilgesnės blakstienos. na žodžiu šis buvo vertas pinigėlių
QUOTE(*Evut @ 2009 10 19, 17:29)

naudoju šį rimmel'io. labai patiko, kai nusipirkau. ir tas guminis banguotas šepetėlis, ir patiko tai, kad tai buvo pirmasis tušas, su kuriuo pradėjau dažytis apatines blakstienas ir neišsimaliavojau aplink. ir akys atrodo išraiškingos, ir kažkokių efektų jis man priduoda, lyg ilgesnės blakstienos. na žodžiu šis buvo vertas pinigėlių
O kokia jo kaina? Nebyra jis? Jis toks gal labiau rieciantis, ne?
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 10 19, 18:39)
geras klausimas, nes pirkau gal prieš mėnesį, nebepamenu net... bet mokėjau 30-40Lt, tame tarpe. pirkau eurokose. kadangi stengiuosi su rietikliu neriesti, tai, mano manymu, ir pariečia jis, ir pailgina. nu man idealus tiesiog, kol idealesnių neišbandžiau
http://www.grietinel...sas_Sexy_Curves
čia aprašymas jo
QUOTE(*Evut @ 2009 10 19, 19:01)
geras klausimas, nes pirkau gal prieš mėnesį, nebepamenu net... bet mokėjau 30-40Lt, tame tarpe. pirkau eurokose. kadangi stengiuosi su rietikliu neriesti, tai, mano manymu, ir pariečia jis, ir pailgina. nu man idealus tiesiog, kol idealesnių neišbandžiau
o dėl trupėjimo tai ne, nepastebėjau, kad jis man nutrupėtų 
čia aprašymas jo
čia aprašymas jo
Raso kad iki 12val issilaiko