Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(Seila @ 2009 11 22, 13:03)
Na,mergaites, nusipirkau si tusa, isgyre labai jau Sarmoje man ji...po to atsiliepimus dar cia skaiciau Jusu...ir ka, nieko ypatingo...arba jis labai sviezias ir gal dar pageres jo kokybe,labai tikiuosi, nes dabar tai tik kose tepa ant blakstienu... doh.gif  g.gif nervina,kad vis neatrandu tokio kuris man pailgintu ir patankintu blakstienas... unsure.gif
user posted image

O pirkot paprasta ar sita kur nuotraukoj Sumptuous color? rolleyes.gif Tas paprastas mano vienas mylimiausiu tusu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 22, 22:34)
O pirkot paprasta ar sita kur nuotraukoj Sumptuous color? rolleyes.gif Tas paprastas mano vienas mylimiausiu tusu wub.gif

pirkau butent si kuris fotkeje yra, Sumptuous... g.gif Niu va, man jis nekoks kolkas...Tikiuos kad del to jog baisiai sviezias...nes blakstienas tai taip apkrauna kose... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Gal kuri is Jusu susigunde ir nusipirko bei isbande Maybelline firmos "Pulse Perfection" tusa su vibruojanciu motoriuku? Kazin koks ispudis? Ar geras? g.gif

Nemoku ikelti paveiksliuko blush2.gif Gal kuri paaiskintumet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 23, 23:23)
Sveikos  mirksiukas.gif

Gal kuri is Jusu susigunde ir nusipirko bei isbande Maybelline firmos "Pulse Perfection" tusa su vibruojanciu motoriuku? Kazin koks ispudis? Ar geras?  g.gif

Nemoku ikelti paveiksliuko  blush2.gif Gal kuri paaiskintumet?  4u.gif

Nepirkau dar, bet merginos minėjo, jog šis tušas kokybe primena lancome pulse tušą, kuris kainuoja apie 150 lt, o šitas tokios pat kokybės bet trigubai pigesnis. Na jis tankina, ilgina, pariečia, kaip ir visi tušai ax.gif
Atsakyti
Kaip šis maybelline?
user posted image

ar nėra toks kaip loreal cologen'as?
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 23, 23:23)
Sveikos  mirksiukas.gif

Gal kuri is Jusu susigunde ir nusipirko bei isbande Maybelline firmos "Pulse Perfection" tusa su vibruojanciu motoriuku? Kazin koks ispudis? Ar geras?  g.gif

Nemoku ikelti paveiksliuko  blush2.gif Gal kuri paaiskintumet?  4u.gif

na as anksciau jokio nebuvau bandzius vibruojancio, tai nelabai galiu palygint.. bet lyginant su paprastu tusu, tai negaliu pasakyti, kad kazkuo ypatingas sitas. man asmeniskai tas vibravimas nereikalingas, nes kutena labai ir pradeda asarot akys. sepetelis galbut ir neblogas, bet kad graziai pasidazyti su siuo tusu uztrukdavau kur kas ilgiau nei su savo pamegtu. taigi pasinaudojau siuo tusu gal tris, keturis kartus ir padejau, atidaviau.
Atsakyti
Kazkada atrodo rasiau atsiliepima apie Revlon 'double twist' tusa, tai dabar papildysiu po kiek laiko naudojimo (tiksliau jau nebenaudojimo). ax.gif Zodziu pagal reklama jis turetu padaryt blakstienas leliskas. Buvo akcijines pakuotes po 2 tusus uz 1 kaina, tai susigundziau. Aisku viena iskart isbandziau (nors kitu tusu turejau naudojamu, bet neatsilaikiau) ir likau nerealiai patenkinta - blakstienas pastorino tikrai leliskai wub.gif Na ir naudojau ji, naudojau, bet kuo toliau, tuo maziau pradejo patiks, nes ant sepetelio tiesiog gumulais tuso koses prisikraudavo, o nuvalyt nera kaip doh.gif Tai taip ir liko neisnaudotas. Dabar dar vienas likes is tos pakuotes, tai kolkas neskubu naudot ir guli stalciuje - manau istrauksiu kazkada tiems keliems kartams kol gerai naudojasi, o po to keliaus i siuksliadeze....
user posted image

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 23, 23:27)
Nepirkau dar, bet merginos minėjo, jog šis tušas kokybe primena lancome pulse tušą, kuris kainuoja apie 150 lt, o šitas tokios pat kokybės bet trigubai pigesnis. Na jis tankina, ilgina, pariečia, kaip ir visi tušai  ax.gif

Oho, koks Lancome brangus LT blink.gif Cia jis berods $32 (Maybelline apie $15) - tai skirtumas nera toks baisus, bet Maybelline sis jau vienas is brangesniu vaistiniu tipo (drugstore) tusu (kolkas brangiausi L'oreal, nes apie $10 jie, kiti iki $8).

Lancome teke bandyt, tai nusivyliau - vibracija tikrai nereikalinga. Bet tuo Maybelline gundausi - tiesa, is pradziu sakiau nebandysiu, bet dabar kuo daugiau geru atsiliepimu isgirstu, tuo ir paciai labiau norisi isbandyt... ax.gif Tik laukiu kol Maybelline bus akcija 2uz1 kaina ir imsiu 'Pulse perfection' ir 'Lash stiletto' tusus bandymams. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 24 lapkričio 2009 - 15:28
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 23, 23:27)
Nepirkau dar, bet merginos minėjo, jog šis tušas kokybe primena lancome pulse tušą, kuris kainuoja apie 150 lt, o šitas tokios pat kokybės bet trigubai pigesnis. Na jis tankina, ilgina, pariečia, kaip ir visi tušai  ax.gif

Na, jei primena Lancomo vibruojanti, tai pirkt nepatariu. Nes Lancome turejau ir nusivyliau, visiskai nieko nedarantis tusas, be to, kad dar vibracija erzina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 11 24, 11:26)
Kaip šis maybelline?
user posted image

ar nėra toks kaip loreal cologen'as?

Šitas man gan tikrai geras,nepalyginsi su colagenu,kuris tikra tragedija doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalajte @ 2009 11 24, 17:01)
Šitas man gan tikrai geras,nepalyginsi su colagenu,kuris tikra tragedija doh.gif  doh.gif

O man nei sis, nei lorealio su colagenu negeri ax.gif Abu labai net siaip sau... Kazkaip pradejo man neitikti jokie tusai... g.gif Artdeco - all in one isigijau, bet man kazkox sudziuves, jis siaip toks sausokas ir turi buti??? g.gif MF Masterpiex max - nu vat kazkox irgi pusetinas, ne visai toks efektas kokio norisi, maybilline define-a-lash volume, tai pirkau nes 50% akcija buvo lotuliukas.gif puse bdos dar kaip uz tkia kaina... Loreal Telescopic Carbbon black - aisku jokios apimties nedadeda, bet graziai atskiria ir ilgina, tai deciau pliusa, bet irgi dar ne mano tobylybe lotuliukas.gif Vat ir nezinau koki cia dar bandyt...
Brangiu net nesiryztu bandyt YSL Everlong teko slept giliai - labai jis man nekoks.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 11 24, 16:30)
Na, jei primena Lancomo vibruojanti, tai pirkt nepatariu. Nes Lancome turejau ir  nusivyliau, visiskai nieko nedarantis tusas, be to, kad dar vibracija erzina  schmoll.gif

Mane dar vienas erzinantis dalykas vibruojanciuose tusuose yra tai, kad ta mygtuka reikia laikyt ispaudus doh.gif Na padarytu, kad paspaudi isijungia, paspaudi issijungia ir ramu butu, o dabar dar ir isipatogint reikia norint pasidazyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 25, 01:27)
Mane dar vienas erzinantis dalykas vibruojanciuose tusuose yra tai, kad ta mygtuka reikia laikyt ispaudus  doh.gif Na padarytu, kad paspaudi isijungia, paspaudi issijungia ir ramu butu, o dabar dar ir isipatogint reikia norint pasidazyt... doh.gif

Estee Lauder vibruojanciame tuse vibracija isijungia vos atsukus kamsteli, jokiu mygtuku ten laikyt nereik rolleyes.gif
Atsakyti