QUOTE(anjali @ 2009 09 11, 17:59)
Paziurejau FANAA. Su Aamir Khan
Siaip, visi filmai, kuriuos iki siol esu maciusi su Aamir Khan, padare kiek gilesni ispudi nei iprastas Bollywood'o bumcikas. Teko skaityti, kad sis aktorius ypatingai rimtai ruosiasi savo rolems ir per metus dirba ne daugiau nei 1 filme (siaip jau, Bollywood'o mastais, per 1men. stengiamasi padaryti 1 filma)
QUOTE(F-S @ 2009 09 11, 22:54)
Visu pirma dėkui už pagalbą. Vėl šiek tiek naujo sužinojau,nei iki šiol. O va, kaip žadėjau šviesiaplaukė indė

Man tik kaktusus rodo
As viska tvarkingai matau,dar ta nuotrauka tokia didele. Kodel pas kitus "kaktusus" rodo, net nezinau. Gal ka ne taip padariau? Kas zino pamokikit dar.
O sianden per btv filma zurejom. Su Shahrukh Khanu. Net nejutom, kaip tos valandos praejo. Gerai kad bent reklama ideda, tai bent iki WC nubegt galima.
O sianden per btv filma zurejom. Su Shahrukh Khanu. Net nejutom, kaip tos valandos praejo. Gerai kad bent reklama ideda, tai bent iki WC nubegt galima.
As KANK daug kartu ziurejau man irgi jis patinka ,
dar kaip filmas buvo kuriamas ir isimtas scenas,kurios t.p.buvo idomios.
,o tu per radikala dejai nuotrauka?as per ji tik dedu
QUOTE(F-S @ 2009 09 12, 20:53)
As viska tvarkingai matau,dar ta nuotrauka tokia didele. Kodel pas kitus "kaktusus" rodo, net nezinau. Gal ka ne taip padariau? Kas zino pamokikit dar.
Beje, kaip pavyko issimarginti su hena? Ar nesudetinga?
QUOTE(lina07 @ 2009 09 13, 06:00)
Dainos superines,Sarukas vaidina garsu aktoriu, bet jo ten nedaug,man pabaiga labiausiai patiko...pagrindinius vaidmenis atlieka irfan khan ir lara data,bet filma verta paziuret vien del to ,kad ten Sarukas
sveikutes,
Pries keleta men ziurejau Singh is King. Su Akshay Kumar, Katrina Kaif, Ranvir Shorey,Neha Dhupia

Henna(1991) su Rishi Kapoor, Zeba Bakhtiar, Ashwini Bhave

kalbejot apie aktorius. Is pradziu man shahrukh khan'as labai patiko, ypac paziurejus Devdas ir Main Hoon Na, bet paskui kituose filmuose jis man pasirode toks pats, t.y jo visos roles tokios pacios. Bet pvz Aamir Khan'as kiekvienam filme vis kitoki vaidmeni atlieka, bent jau man jis pasirode daug lankestenis aktorius nei Shahrukh.
Dar yra keli aktoriai krite man i aki, tai akshay kumar, saif ali khan,akshay khanna, Ritesh Deshmukh
Pries keleta men ziurejau Singh is King. Su Akshay Kumar, Katrina Kaif, Ranvir Shorey,Neha Dhupia

Henna(1991) su Rishi Kapoor, Zeba Bakhtiar, Ashwini Bhave

kalbejot apie aktorius. Is pradziu man shahrukh khan'as labai patiko, ypac paziurejus Devdas ir Main Hoon Na, bet paskui kituose filmuose jis man pasirode toks pats, t.y jo visos roles tokios pacios. Bet pvz Aamir Khan'as kiekvienam filme vis kitoki vaidmeni atlieka, bent jau man jis pasirode daug lankestenis aktorius nei Shahrukh.
Dar yra keli aktoriai krite man i aki, tai akshay kumar, saif ali khan,akshay khanna, Ritesh Deshmukh
Nu dedu nuotrauka dar karta. Viska darau per radikal,kaip mokinot.

Papildyta:
Hena naudoti visai paprasta. Tik reiketu,kad ta pasta jau tikra butu. Kai prima karta bandem su sablonais, labai smulkiai gavosi, kiti kurie neiko apie tokiu dalykus nera nei mate nei girdeje, mane kad rankas nusideginom
O dabar kai is rankos pati paisiau tai labai grazu.
Va, kalbos ejo, kad Shahrukhas vienodas roles vaidina, o kaip su Chak de India?, OM Shanti Om? Asoka?
Bet as turbut butent toki ji ir megstu. Ir kaip nekeista, kuo jis vyresnis tuo idomesnis.

Papildyta:
Hena naudoti visai paprasta. Tik reiketu,kad ta pasta jau tikra butu. Kai prima karta bandem su sablonais, labai smulkiai gavosi, kiti kurie neiko apie tokiu dalykus nera nei mate nei girdeje, mane kad rankas nusideginom
Va, kalbos ejo, kad Shahrukhas vienodas roles vaidina, o kaip su Chak de India?, OM Shanti Om? Asoka?
Bet as turbut butent toki ji ir megstu. Ir kaip nekeista, kuo jis vyresnis tuo idomesnis.
QUOTE(F-S @ 2009 09 13, 19:04)
labai grazi lietuvaite "inde"
bet tuose filmuose jis toks pats visur, bando visur asara isstraukt su virpancia lupa. Bet va filme rab ne bana di jodi jis jau bando daugiau komiskas buti ir pasakyciau visai neblogai gavosi.
QUOTE(F-S @ 2009 09 13, 22:04)
Nu dedu nuotrauka dar karta. Viska darau per radikal,kaip mokinot.
Mano mergaitės rankas pernai per miesto šventę irgi išpiešė, tai visa patenkinta buvo