Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

QUOTE(anjali @ 2009 09 13, 12:45)
Dainos superines,Sarukas vaidina garsu aktoriu, bet jo ten nedaug,man pabaiga labiausiai patiko...pagrindinius vaidmenis atlieka irfan khan ir lara data,bet filma verta paziuret vien del to ,kad ten Sarukas biggrin.gif

oi kaip idomu, reiks atsisiusti thumbup.gif
Atsakyti
Vakar paziurejau siaubo filmuka su Urmila nu labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
urmila??? - kazko man negirdeta.
Atsakyti
Oi ,pamirsau pavadinima parasyt bigsmile.gif parasiau kas vaidina tik ax.gif vadinasi Naina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sklinda kalbos, kad režisierius Danny Boyle (8 oskarai su "Slumdog Milionaire") ruošia sekantį filmą "Bombay Velvet", kuris turės būtų trijų dalių. Tai bando sudaryti sutaris su Schahrukh Khanu (I daliai), kitas bus naujokas šioje branžoje, ir III daliai Aamir Khan. Gan įdomi pozicija, šie abu aktoriai.
Atsakyti
Idomios naujienos g.gif ,na kad Sarikas sutiktu neabejoju,bet del AMIRO didelis klaustukas,jis labai atsargiai renkasi roles,bet jei ji tai sudomintu, manau jis sutiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F-S @ 2009 09 13, 22:04)
Nu dedu nuotrauka  dar karta. Viska darau per radikal,kaip mokinot.
user posted image

Super wub.gif
Papildyta:
QUOTE(F-S @ 2009 09 15, 22:06)
Sklinda kalbos, kad režisierius Danny Boyle (8 oskarai su "Slumdog Milionaire") ruošia sekantį filmą "Bombay Velvet", kuris turės būtų trijų dalių. Tai bando sudaryti sutaris su Schahrukh Khanu (I daliai), kitas bus naujokas šioje branžoje, ir III daliai Aamir Khan. Gan įdomi pozicija, šie abu aktoriai.

Įdomu g.gif
Atsakyti
Na jau tikrai matosi thumbup.gif
Atsakyti
Skaiciau, jog dauguma jusu prisiregistravusios torrents,ru tinklapyje. As irgi prisiregistravau, bet nieko man neleidzia siustis, nes ratio per mazas ar kazkas panasaus. Tai kaip jus parsisiunciat? kaip ta ratio pakelt?
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2009 09 19, 11:30)
Skaiciau, jog dauguma jusu prisiregistravusios torrents,ru tinklapyje. As irgi prisiregistravau, bet nieko man neleidzia siustis, nes ratio per mazas ar kazkas panasaus. Tai kaip jus parsisiunciat? kaip ta ratio pakelt?

reikia palikti kompa per nakti ir kad filmu butu kokiu nors jame siuntimui ish taves. Tada reitingas pakils ir tau leis siustis ax.gif
Atsakyti

man tai patiko labai om Shanti om (2007). Namaste London (2007) filmas irgi siulyciau paziuret kas nemate.
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2009 09 19, 11:30)

Šiaip tai tik prisiregistravus leidžia atsisiųsti berods 4 GB nemokamai ir tik tada yra skaičiuojamas ratio. Aš dar neparsisiunčiau 4 GB, taupausi 4u.gif Bet nesu tikra, ar tikrai būtent toks kiekis, gali būti 3 GB ar 5 GB 4u.gif
Atsakyti