Siandien graziai suziurejau filma, kurio ilgai laukiau - MILENGE MILENGE su Shahid Kapoor ir Kareena Kapoor
Ravaan ziuresiu artimiausiu metu
man asmeniskai dubliuoti filmai nepatinka, nes panaikina ta filmo orginaluma ir kai kuriuos mementus tiesiog sugadina, nes dubliuojant jie sunaikinami.
Siandien graziai suziurejau filma, kurio ilgai laukiau - MILENGE MILENGE su Shahid Kapoor ir Kareena Kapoor
jie graziai kartu ziurisi ir filmas labai toks romantiskas pasirode
Labai laukiu rugsejo 24 pasirodisiancio filmo Robot su Aishwariya Rai ir Rajnikhant
grazus tamil filmas su bollywoodo aktore nusimato sprendziant is traileriu (ar kaip ten jie lietuviskai vadinasi)
QUOTE(fairynlovely @ 2010 09 04, 22:30)
Ravaan ziuresiu artimiausiu metu
man asmeniskai dubliuoti filmai nepatinka, nes panaikina ta filmo orginaluma ir kai kuriuos mementus tiesiog sugadina, nes dubliuojant jie sunaikinami.
jie graziai kartu ziurisi ir filmas labai toks romantiskas pasirode
Labai laukiu rugsejo 24 pasirodisiancio filmo Robot su Aishwariya Rai ir Rajnikhant
grazus tamil filmas su bollywoodo aktore nusimato sprendziant is traileriu (ar kaip ten jie lietuviskai vadinasi)
Man tai irgi norisi orgignalo kalba visada žiūrėti, na bet indiškai, tai aš nesuprasčiau, iš tiesų mano visi matyti buvo rusiškai arba angliškai įgarsinti.
QUOTE(Cleo_27 @ 2010 09 06, 09:48)
Man tai irgi norisi orgignalo kalba visada žiūrėti, na bet indiškai, tai aš nesuprasčiau, iš tiesų mano visi matyti buvo rusiškai arba angliškai įgarsinti. 
As indiskai taip pat ne kazin ka suprantu
Suziurejom vakar Bewaafa (neistikimoji ar pan verstusi) su Akshay Kumar, Kareena Kapoor, Anil Kapoor bei Sushmita Sen. Pati filmo ideja tikrai grazi, nu bet pabaiga tai tikrai indiska, pagal visas indiskas tradicijas
Na jei patinka indiski filma patinka ir dainavimas
Sorry uz double post'a
Jei norite indisku filmu be dainu ir sokiu - ju nera labai daug, cia butu tiek kuriuos maciau:
Black drama su Amithab Bachchan, Rani Mujherjee.
Kaal lyg ir siaubo filmas su Ajay Devgan, John Abraham ir Eisha Deol.
The Japanese Wife drama. Si siandien suziurejau, tikrai idomus pasirode filmas
Jei norite indisku filmu be dainu ir sokiu - ju nera labai daug, cia butu tiek kuriuos maciau:
Black drama su Amithab Bachchan, Rani Mujherjee.
Kaal lyg ir siaubo filmas su Ajay Devgan, John Abraham ir Eisha Deol.
The Japanese Wife drama. Si siandien suziurejau, tikrai idomus pasirode filmas
QUOTE(Cleo_27 @ 2010 09 13, 12:16)
pritariu
Nesu žinovė, tiesiog vakar žiūrėjom su dukra 5 metų indišką filmą ""Kai mes susitikome"
tai ji užsidėjo sijoną platų ir pradėjo šokti, vis liepė kartoti tą patį momentą su šokiais.
dauguma filmu yra su sokiais
Redomenduociau jei patinka sokiai:
Umrao Jaan
Devdas
Hum Dil De Chuke Sanam
Chori chori chupke chupke
Dilwale dulhania le jange
Kuch kuch hota hai
Khabi khushi khabie gham
Kuch naa kaho
Umrao Jaan
Devdas