Bandau, kazka daryti ten
Kol kas ten dalinuosi klipais. Realiai nezinau nuo ko pradeti
Sveikos, nors tema ir apdulkejus kaip sintamete skrynele, tikiuosi ne visam i kampa nustumta
Visdar pilna esu ispudziu paziurejus filma Guzaarish. Zliumbiau. Tikriausia tai geriausias apskritai filmas koki esu maciusi, nors ir nebolivudinis
Visdar pilna esu ispudziu paziurejus filma Guzaarish. Zliumbiau. Tikriausia tai geriausias apskritai filmas koki esu maciusi, nors ir nebolivudinis
QUOTE(Ponia.Popo @ 2011 01 16, 18:28)
Sveikos, nors tema ir apdulkejus kaip sintamete skrynele, tikiuosi ne visam i kampa nustumta
Sveika
apie ką filmas? Jei nebolivudinis, tai bus tikriausiai kokia nors rimta tema
jungiuosi ir as prie indisku filmu gerbeju
taip pat ir FB kaip sako "palaikinau"
jau taip sirdi man glosto sie indiski filmai
jau taip sirdi man glosto sie indiski filmai
as taip pat fane indisku filmu
Šaunu, kad daugėja indų filmų fanių..gal naujausius filmus jau esate žiūrėję?
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 01 17, 22:16)
Jeigu turit omeny 2010 m tai žiurėjau Milenge Milenge, Guzaarish ir Aashayen parsiūsti laukia savo eilės
QUOTE(Jofky @ 2011 01 17, 22:40)
Jeigu turit omeny 2010 m tai žiurėjau Milenge Milenge, Guzaarish ir Aashayen parsiūsti laukia savo eilės 
o iš kur siuntėtės šį?
Aashayen
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 01 17, 23:15)
Nžn ar žinote šį puslapiuką.. galima atsisiųsti dainų
http://www.apnaplaye...ndi-albums.html
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 01 17, 23:15)
iš kinozal.tv siunčiuosi, ten pilna 2010 m filmų, tiek laiko nėra kiek filmų prikurta
Muzikos irgi turiu pilnai prisiuntus, jeigu filme kokia nors patiko daina ji iš kart atsirando mano kolekcijoje, dar radija kartais Indiška klausausi, bet Arabiška radija iš Jordanijos man labiau patinka nei Indiška
QUOTE(Adrij@ @ 2011 01 16, 20:38)
Sveika
Rimta, is tikro
O siaip gal iman ir ne itin prie sirdies labai jau bolivudinis bolivudas- pastebiu, kad tuomet praskipinu sokius ir dainas
Eilej laukia Striker (2010m ) paziuret, suzavejo daina Bombay Bombay is to filmo, tad reiketu perzvelgti ir filma visa
Beje, gal kas zino, ar Btvvel ims rodyti pastoviai indu filmus? Sestadieni rode, butu faina, jei ir si ka nors parodytu
QUOTE(Ponia.Popo @ 2011 01 18, 09:55)
Rimta, is tikro
Vyras, suparalizuotas nuo kaklo siekia autanazijos. Kaip ir visi indu filmai- truputis plagiato, truputis dailiu indu aktoriu ir gauni tikra menini sedevra
O siaip gal iman ir ne itin prie sirdies labai jau bolivudinis bolivudas- pastebiu, kad tuomet praskipinu sokius ir dainas
Eilej laukia Striker (2010m ) paziuret, suzavejo daina Bombay Bombay is to filmo, tad reiketu perzvelgti ir filma visa
Beje, gal kas zino, ar Btvvel ims rodyti pastoviai indu filmus? Sestadieni rode, butu faina, jei ir si ka nors parodytu
BTV rodo senienas ir tikrai ne pačius geriausius filmus, matyt gavo nepaklausius papigiai arba dovanų