QUOTE(linada @ 2005 10 23, 14:30)
aš irgi baisi gyvūnų draugė ir laaaabi pergyvenau dėl sprendimo savo biesą sterilizuoti, nes nenorėjau naktinių koncertų ir apvarytų užuolaidų, žymėjimosi. bet teta mane nuramino - atseit jei aš nebūčiau to katuko ėmus, gal išvis jo jau nebūtų, tai gal geriau kastruotas - bet gyvas

nekenčiu to, bet šiek tiek apramino sąžinę. bet kastruotas - o jokio ramumo, lašiniais apaugo( jiems hormonai apsikeičia, dėl to apetitas atsiranda ir storėja) o dūksta kaip jaunas, kartais ne bliaunu, nes gėlės N kartų persodintos ir šiaip...
karpom nagučius, bet jis juos ir galanda nuolatos - nes gi su bukais nukirptais ne firma. o galandą tik į vieną senovišką sofą, labai tvirtas gobelenas - tai ilgai dar laikys, bet net nebandem atpratinti, nes pakaitalo nėra, o pirkti kažką ir nusivilti (kaip sakant pačiai į pelę nagus galąsti) nesinori.
o nunaginimas - mačiau katiną po tos operacijos - nors žliubk apsikabinus, siaubas kaip atrodo, ir šiaip gaila...aplamai gi žmonės pasaulyje tiek blogio padaro, o jie nei nunaginami, nei kastruojami, nei kergiami veilsei, nei rišami, nei į voljerus uždaromi (man zoo sodai - tai grynas gyvūnų kalėjimas), nei dar kas nors ką mes su gyvūnais išdarinėjam - mes gi visagaliai, kitims tik blogį darom
nu, atrodo visai ne į temą išsiliejau........
Va va, aš irgi jau visko prigalvojau, ką čia su ta savo kica daryti. Iš vienos pusės - prisirišau jau, iš kitos pusės, kai ko pridirba (o pridirbo jau tikrai daug), pradedu galvoti, kaip viena forumietė sakė: "Ar katinas dėl manęs gyvena, ar aš dėl jo?" Bijau, kad ir kaimynai nuo jos dundėjimo po kambarius (ypač naktimis) neapsikentę tuoj pradės belstis. Pastaruoju metu, kadangi vėl morčius ir miegot neduoda, tvirtai nusprendžiau sterilizuot, paskui nagus nukarpyti ir pažiūrėt, ar kas keisis, jei ne, pavasarį keliaus pas tėvus į kaimą, iš kur ji ir yra kilusi. Maisto vis nuvešiu, kad ne vien pelėmis būtų gyva, kačiukų nepriveis ir galės sau laiminga gyventi. Kažkaip manau, kad ne jos temperamentui bute gyventi: labai aktyvi katė (praeitos vasaros pradžioje vėlai vakare besiduodama po butą, pro langą (5 aukšte) buvo iškritusi. Nors ir kaip ieškojom, dingo kaip į vandenį ir tik po 3 mėn atsirado). Kaime ji turės didžiulę teritoriją išsilakstyti ir į namus galės užeiti ir ėsti gaus ir paglostoma bus. Na nežinau, kuo čia viskas baigsis, bet vis dažniau apie tai pagalvoju. Tai va, aš čia irgi nelabai į temą, bet taip pat išsiliejau.

[url=http://www.supermama.lt][img]